Persoane interesate

luni, 30 aprilie 2012

...FORMATIA DE DANSURI “FLORI DIN POIENITA” A SCOLII DE ARTE SI MESERII “CORNETTI” CRAIOVA, SECTIA EXTERNA POIANA MARE....









 (166x170, 25Kb)
Formatia de dansuri « Flori din Poienita » a fost infiintata la inceputul anului scolar 2011-2012 o data cu inceperea cursurilor la Scoala de Arte si Meserii « Cornetti » Craiova pe aceasta sectie externa la Poiana Mare sub indrumarea prof. Camelia Raboveanu-Pricina.
Sectie externa a Scolii de Arte si Meserii « Cornetti » Craiova care a fost infiintata la Poiana Mare la cererea domnului primar Vintila Marin si prin bunavointa dlui director al Scolii de Arte, Augustin Radu.
Formatia de dansuri « Flori din Poienita » are in componenta sa 37 de cursanti (anul I ) ai Scolii « Cornetti », care sunt elevi ai Liceului Gh. St. Maricu Poiana Mare si ai celor 3 structuri Scoli Generale (1.2 si 3), in clasele IV-XII.

Formatia de dansuri « Flori din Poienita » si prof. Camelia Raboveanu-Pricina promoveaza dansurile populare, duc mai departe cu mandrie cantecele batranesti, portul popular, promoveaza folclorul autentic si traditiile populare din zona Poiana Mare, zona Calafatului si din sudul Olteniei.




































 (166x170, 25Kb)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină