Persoane interesate

vineri, 27 aprilie 2012

Festivalul de flori din Madeira


citat de 3 ori peste în citate

Madeira - cea mai mare insulă din Portugalia. Există multe motive pentru a merge în vacanţă în timpul vacanţelor mai la insula Madeira. Dar unul dintre cele mai importante - vizita a festivalului mare, flori cu miros delicios.
Festivalul "floare, pe care am ales", stabileşte tonul pentru Festivalul de flori anuale, în Madeira, care a sărbătorit în acest an 5 la 8 maya.Istoricheski dezvoltat, astfel ca florile sunt principala caracteristică a peisajului din Madeira. Clima blanda a insulei vă permite să crească flori în jurul lumii şi fluxul de cei care doresc să viziteze acest paradis nu se usuce de la peste tot în lume atrage turisti fascinat de frumusetea Madeira şi aromele pe care le inhaleaza. 
Floare Festivalul are loc anual si este sarbatorit cu o scară specială, în capitala insulei Madeira în Funchal. . De la 5 la 8 mai, 2011 Funchal, străzi şi parcuri pline cu o mulţime de locuitori fericite din insula Madeira, în costume tradiţionale, împodobite cu flori
Din 05 mai, se concentrează pe piaţa centrală - Avenida Arriaga, în cazul în care întreaga zonă este piaţa de flori, în ziua de azi oferă un impuls vânzărilor de culori violente.
În domeniul concurenţei costum - a face sculpturi de flori şi de artă de licitaţie de construcţie covor de flori, şi tinerii, locuitorii din Funchal sunt invitaţi să participe la toate veniţi, demonstra ospitalitatea extraordinară şi de pofta de viaţă care caracterizează toţi oamenii de pe insula Madeira.

Dimineaţă, 7 mai, mii de copii participa la parada, începând martie sa municipal de Avenida Arriaga, la Piata Sfatului, unde se construiesc, "Wall of Hope", din mii de flori ca un simbol al păcii şi credinţa în bunătate, şi apoi eliberat în sute cer de porumbei, cu un apel " lume-lume ", până la sfârşitul zilei artiştilor profesionişti aranja spectacole gratuite pentru copii de pe străzi.

 
Culminant al sărbătorii, "Floarea Festival 2011" este o Parade Floral, a avut loc pe 8 mai, în termen de 16 de ore de la grupuri mari de oameni de Madeira, şi mai mult de o mie de figuranţi în costume reprezentând flori de paturi pe platforme, cu acompaniament muzical După ce a petrecut pe principalele artere ale oraşului . O vedere fascinant, mai ales pentru acei tineri din Rusia, care nu au găsit cele mai demonstraţii în timpurile sovietice.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină