Persoane interesate

miercuri, 20 iunie 2012

Villa Ephrussi de Rothschild. Franţa.Villa Ephrussi Baroana de Rothschild, unul dintre cele mai frumoase vile de pe peninsula. Această vilă în Saint-Jean-Cap-Ferrat, deschisă publicului, cum ar fi palatul de "mie si una de nopti" - Villa Ile de France. Construit pe cea mai ingusta parte a peninsulei Saint-Jean-Cap-Ferrat, palatul prezent, înălţându-se pe de o parte, asupra golfului Villefranche şi pe cealaltă parte a golfului de Beaulieu, este unul dintre cele mai frumoase monumente istorice ale Côte d'Azur. Această vilă - doar un basm! De la un salon de ceai ofera o priveliste extraordinara a golfului Villefranche. Acest loc unic este dedicat grădini, arta si frumusetea.




 











Beatrice Ephrussi, născută Rothschild a descoperit Capul de Cap-Ferrat, în 1905, când Riviera a fost locul unde grădină curgea viaţa de inalta societate. Ea a cumpărat şapte hectare de teren într-o parte foarte îngustă a peninsulei, care a afirmat monarhul belgian Leopold al II-lea, care a dorit să extindă proprietatea adiacent aparţinând lui.
Construirea de vila, care aminteşte în stilul său cladirile impunatoare ale Renaşterii italiene, a durat cinci ani şi aici, Beatrice Ephrussi a decis să creeze grădină principal, similară în formă de pod de nave, decorate cu cascade si iazuri, cu un templu de Cupidon în parte nazale de ea.









  Inspirându-se din călătoriile sale, Baroneasa Ephrussi de Rothschild a creat nouă grădini încântătoare reprezentând stiluri diferite












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină