Pentru aluat:
lapte, ouă, sare, zahăr, un vârf de cuțit de vanilie (sau zahar vanilat), ulei vegetal, făină și. Numărul de produse depinde de cât de mult aveți de gând să coace clătite.
Pentru umplutură:
800 de grame de brânză, zahăr art. 4-5. linguri, vanilie, nuci sau alte câteva 0.5-a, cireșe, vișine conservate., fără sâmburi, 1 borcan, o lingura de smantana, frișcă
Coaceți clatitele, ca de obicei.
Pentru a pregăti crema de brânză : branza, se bate cu zahăr, vanilie , smantana într-o masă omogenă. Adauga la brânză de vaci și fructe și se amestecă bine.
Pe fiecare clatita se răspândeste crema de branza de vaci, fructe de padure si cirese.
Se aseaza clatitele piramidal
Fiecare strat se unge cu frisca
Se da la frigider
Deasupra se presara nuca si ciocolata rasa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu