tort de morcovi, versiune austriacă, cu cremă de
unt. Devastator de delicios ..... Deci, cu diametrul de 25 cm pan nevoie de: 5 oua 300g unt moale, 300 g zahar brun 200g zahăr pudră vârf de cuțit de sare zahăr vanilat pachete de coaja si sucul de la 1 lamaie (sau 1 portocala) 2 linguriță scorțișoară 120g migdale macinate 120g nuci tocate 200g făinăsac de praf de copt (15 g) 300 g morcovi rasi
1. Separați gălbenușurile de albușuri, trei morcovi.
2. Într-una din boluri, se amestecă într-o moale crema 200 g zahăr, unt, zahăr vanilat, scorțișoară, sare și coaja. Adăugați gălbenușurile
3. Într-un alt castron, se amestecă făina și praful de copt, se adauga inapoi
nuci la sol intr-un blender. De la mine nuci recomanda pre
prajeste sau se coace în cuptor timp de 10 minute.
4. Bate albușuri de ou până la alb, se adaugă 100 de grame de zahăr și se continuă până la varfuri bate rigid.
5. În cele din urmă, se amestecă conținutul toate cele patru boluri (moale
cremă + + morcovi + făină de proteine). Proteine interfera cu atenție, de preferat
folosiți o spatulă de silicon.
6. se da prăjitura în cuptor pentru aproximativ o oră la 180-190 C.
7. Asigurați-udare. Depaseste zahăr pudră 200g cu sucul de la 1 lamaie (portocaliu) pentru glazura si tencuit tortul ei.
. Dacă doriți un aspect mai festiv și un gust
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu