Persoane interesate

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Dragostea este in aer .... Artistul Pedro Ruiz. Ruiz s-a nascut in Bogota, Columbia. În perioada dintre 1979 și 1983 a studiat la Ecole des Beaux-Arts din Paris, iar apoi a lucrat ca membru al "Studio 17", unde a făcut cunoștință cu teoria fondator al Școlii de la Paris moderne de grafică și expertul Stanley William Hayter. Întorcându-se acasă a fost art director pentru agentia de publicitate McCann Erickson, după mai mulți ani de succes a decis să se retragă pentru a se dedica exclusiv picturii. În 2010 el a fost decorat cu Ordinul guvernului francez al Artelor și Literelor, un premiu onorific al Ministerului Culturii din Franța. Are expoziții solo în galerii din Statele Unite, Columbia, la Muzeul de Artă Modernă din Bogotá, Muzeul de Arta Moderna din Cartagena (Cartagena showroom în mănăstirea Santo Domingo). Datorită Serghei - Eremagius , care a spus că la Roma a deschis o expoziție a artistului, în sala de expoziție a Ateneo de Madrid și se va desfășura până la 15 ianuarie 2013.




3 - Pedro 2 (350x528, 53Kb)
3 - Pedro rău (160x227, 41KB)

Flori și fluturi în lucrările lui Pedro Ruiz ne surprind în număr și suprafață, se referă la faptul că dorința de q compara stelele cu flori cerești, iar florile pot lua prea bine locul stelelor. În multe culturi, sufletul este conectat cu vantul si aerul, astfel încât zborurile fluturilor reprezintă renașterea sufletului, o întoarcere la secretul său original. Imaginația este departe de imaginație - imaginația dorește realitatea.

Pedro Ruiz și-a fermecat publicul din diferite părți ale lumii, dar el nu forțează  aceasta, ci permite privitorului să  descopere detalii si secrete. Toate arta adevărată se angajează să vada eternitatea într-un bob de nisip într-o mână unică - fără sfârșit iar cerul - într-un caliciu. Talentul creativ al artistului nu epuizat încă de arta său deplină. Pedro Ruiz este încă la începutul căutarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină