Persoane interesate

vineri, 1 martie 2013

AUSTRIA. Salzburg. Catedrală



Domul din Salzburg
Domul din Salzburg este, de asemenea, centrul religios al orașului și structura sa cea mai impunatoare si monumentală. Templul este usor de recunoscut de catre fatada de lux în stil baroc de la începutul anilor, decorat cu o mulțime de sculpturi și cupola gigantica acoperite cu foi verzi de timp de cupru.

Domul din Salzburg
În primul rând Biserica Creștină, sfințită în cinstea Sf. Petru și Rupert, care a apărut pe site-ul înapoi în secolul al VIII. În secolul al XII-lea, în locul unei bazilici mici din Salzburg a fost construit unul dintre cele mai mari temple romane din lume.

Domul din Salzburg

Mult mai târziu, Arhiepiscopul de Salzburg, a fost numit Arhiepiscop Wolf Dietrich. Ajungând la Roma, a adus în tradiția preot italian rafinat a fost dezamăgit să vadă că catedrala din toate partile lipite cu magazine și case de comercianți. Și 11 decembrie 1598 orașul a început un incendiu teribil. Când guvernatorul a fost informat cu privire la eveniment teribil, el a spus: "Ce e pe foc, trebuie să se arde." Deci, în Salzburg a aparut biserica in stil baroc maiestuos să semene cu catedralele italiene, cu un pătrat mare și fântâna din fața lui. 
Domul din Salzburg
În 1614-1628 ani actuala clădire a fost ridicată, care a fost prima biserică barocă în ținuturile de limbă germană. Cupola sa prabusit in timpul bombardamentelor din 1944, iar acest lucru a fost singurul prejudiciu grav care războiul a provocat atracțiile orașului. Reabilitarea catedrala a fost finalizată în 1959. Catedrala Turnul are o inaltime 79 metri. 
Domul din Salzburg
La ușa sunt patru statui ale orașului -. Sv.Virgiliya, și Sf. Petru  

 Domul din Salzburg

Sf. Rupert
Domul din Salzburg
Sf. Pavel. Pe zăbrele din porțile catedralei sunt trei date, amintind de faptul că, în 1628, 774 și 1959 GG au fost reconstruite consacrarea solemnă nou catedrala.
Domul din Salzburg
În catedrala sunt trei uși - un simbol de speranță, credință și iubire. (În Hope foto) din spatele lor este o mare interioară ....
Domul din Salzburg
Interiorul catedralei construita in stil baroc este fascinant. Pereții sunt decorați cu picturi murale viclean, unele dintre ele sunt realizate din Florența Mascagni, care a decorat, de asemenea, spațiul de deasupra altarului. 

Domul din Salzburg

catedrala a fost deteriorat în timpul al doilea război mondial, în 1944, un rezultat de bombe care se încadrează distrus cupola și o sală de altar. Lucrări de restaurare a fost finalizată în 1959 
Domul din Salzburg
Astăzi catedrala apare in toata splendoarea sa, lungime 86 m, latime de 62,5 metri, și pot fi simultan în mai mult de 10 de mii de oameni. 

Domul din Salzburg
Picturi murale străpunse de raze de dom octogonal luminii (inaltimea sa este de 71 m), reflectă evenimentele din Vechiul Testament. 

Domul din Salzburg
Domul din Salzburg
Panza mare de Mascagni lui "Înălțarea Domnului" de la altarul principal.
Domul din Salzburg
pe fiecare parte a altarului principal, au existat două părți, una dintre ele s-au rugat pentru preoți.

Domul din Salzburg

Mândria de biserica este un corp cu 4000 de tuburi, înconjurat de îngeri redarea muzicii
Mândria de biserica este un organism cu 4000 de tuburi, înconjurat de îngeri redarea muzicii - care se află deasupra intrării și care INRA doar pentru petreceri mari. Caracteristică a catedralei din Salzburg este de patru organism identic ....
Domul din Salzburg Domul din Salzburg
unul din cele patru corpuri au fost la locul de muncă Mozart ...
Domul din Salzburg
Domul din Salzburg
Domul din Salzburg
într-una din nisele este un alt mare lucru "Botezul lui Hristos", la poalele este o altă relicvă a catedralei ....
Domul din Salzburg
pe leii de bronz odihnă font, datând din anul 1321 este imputabilă catedrala romanica, noua PAC a fost instalat în secolul trecut, și este acest font un pic de Mozart a fost botezat ....
Domul din Salzburg

Domul din Salzburg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină