|
include aur adevărat ...
La ușă, vizitatorii sunt intampinati de o fata frumoasa:
Barmanul pregătește un cocktail cel mai scump costa 1.500 euro:
Într-un pahar, încrustat cu cristale Swarovski ...
Pune ... un cub de zahăr inmuiat in bitter și Decanter Jerry Thomas "...
Apoi a turnat ... incredibil de coniac scump în 1906 și ...
Apoi șampanie ...:
În sticla, bucăți plutitoare de frunze de aur comestibile:
Acesta este un cocktail clasic bazat pe șampanie și coniac, este băutura preferată de Coco Chanel.
Royal Suite, precum și toate camerele de la Hotelul este format din 2 etaje.
În primele câteva camere, în cazul în care vă puteți invita și organiza recepții.
În fiecare cameră există un bucătar-șef, toate acestea ofera un fel de mâncare - unele stridii, unele paste cu trufe proaspete.
Acesta este un desert sub formă de lingouri de aur:
La fiecare pas este un
de Crăciun, :
Mi-a placut cel alb:
Și așa se va pune masa pentru Anul Nou și Crăciun - Spargatorul de nuci, Turcia, și, desigur, de aur:
Trufe proaspete, aduse cu o zi înainte:
Scări la primul etaj:
Camera principală de la etajul al doilea - dormitor, există un pat de marimea carusel pentru copii.
Compară este sporită de faptul că patul rotativ cu telecomanda:
Dressing, cu o priveliste minunata a orasului.
Oficial, acesta este etajul 25, dar având în vedere că toate camerele sunt alcătuite din două etaje, de fapt, 50:
Baie Royal Suite:
O altă cameră la etajul al doilea, în fața doilea dormitor:
Al doilea dormitor. Există deja pat ferm montate:
A doua baie:
Este directorul general al hotelului:
- Burj Al Arab, tot ceea ce arata ca aurul - și există aur.
Dar cel mai important lucru nu este decorarea de camere, precum și servicii de îngrijire și să oferim fiecăruia dintre invitatul nostru:
O altă versiune a pomilor de Crăciun:
Spargatorul de nuci:
Stridii proaspete, aduse zile înainte de eveniment în Franța:
Delicat delicios somon:
Și, în sfârșit, tarifele camerelor: camere, cele mai de bază va costa 80 de mii de ruble pe zi, cel mai scump - regal - la jumatate:
|
|
|
|
|
|
|
|
|