Persoane interesate
luni, 7 ianuarie 2013
Conservarea ciupercilor sălbatice
Conserve de ciuperci
ciuperci proaspete mediu Smooth (ciuperci unt, miere, alb, Russula, plop, Boletus), oțet, apă și sare;
Pentru marinata:
I litru de apă, am st. L. sare, 1 lingurita. zahăr, 3 frunze de dafin, am lingurita. semințe de muștar, piper 5-7, păstăi jumătate fără semințe de ardei roșu. ciuperci și clătiți bine buclă. Cu apa sarata (1 litru de apa -. 1.5 linguri de L. ără sare deal) se fierbe, arunca în ciupercile și se fierbe până la făcut (în funcție de tipul de ciuperci, 25 si 40 de minute - ciuperca se va scufunda la fund). Subiecte Se fierbe timp toate ingredientele sosul. Ciuperci fierte cu lingura cu fante sau o strecurătoare, se scoate din saramură și reîncărcați sosul. Gatiti timp de 20 de minute după fierbere. Se sterilizează jumătate de litru borcane și capace. În fiecare borcan se toarnă în 2 linguri. L. oțet, pus ciuperci cu sos. Roll up, întoarceți, înfășurați și se lasă să se răcească.
Chanterelles în sosul pentru 2 kg de ciuperci I st. 9% oțet, 200 ml de apă, am st. L. de zahăr. 3 linguri. L. sare, 5 frunze de dafin, am lingurita. boabe de piper negru, 5-6 boboci de cuisoare. chanterelles, se spală și se taie bucăți mari. Se acoperă cu apă, a pus pe foc și se fierbe timp de 15 minute, scoate spuma. În timpul ciuperci de gătit va SAP si fluide vor fi mai multe. Adăugați toate condimentele si gatiti pentru inca 25 de minute. Între timp, sterilizați borcanele și capacele. Ciuperci îndepărtează de la căldură, se toarnă în oțet, se amestecă și se ciuperci imediat împacheta. Rulati, rândul său, și înveliți. Lasă pentru o zi, iar apoi pune în depozit.Nameko marinat pe kg de ciuperci I - am art. apa, 2 linguri. L. Otetul, 1,5 st. L. sare, 5 boboci de cuișoare și piper.ciuperci, spălare, ori într-o tigaie mare (ciuperci prime ocupă un volum mare). Se fierbe apa. Se toarnă ciuperci, pus pe foc, se aduce la fierbere, se reduce focul la cel mai mic și se fierbe, amestecand ocazional și eliminarea spuma, 20 de minute.
Sterilizați borcanele și capacele. Pune ciupercile în borcane (1 kg de miere în agarics fiert plasat exact într-un borcan sfert), se acoperă cu capacul. Apă în care au fost fierte ciupercile, se strecoara, se adauga sare si condimente, se aduce la fierbere. Se toarnă oțet în borcan, se toarnă sosul de fierbere și apoi rulati. Întoarceți, înfășurați si lasa sa se raceasca. ciuperci marinate ciupercile Pa I I kg puțin o parte din art. (220 ml) de apă, 0,25 ml de oțet, pentru că st. L. cu vârf de sare și zahăr. 1 linguriță. boabe de piper negru, 2 frunze de dafin. ciuperci, spălați, tăiați marginea piciorului, dacă este necesar, scoateți pielea de capac. Se amestecă cu apă și oțet, se toarnă ciuperci (acest lucru trebuie să se facă rapid, în scopul de a avea timp pentru a porni ciuperci negre) și pus pe foc. Da-l la fiert, se adaugă sare, zahăr și condimente, se amestecă, se aduce la fierbere, din nou, să acopere, se reduce căldura la cel mai mic și se fierbe timp de 20 de minute. Sterilizați borcanele și capacele. Ciuperci de fierbere împacheta, rola, flip cu susul în jos, înfășurați și se lasă să se răcească complet. ciuperci prajite 1 kg de ciuperci - 0.5 linguri de sare, 1 linguriță. piper negru, 300 de grame de unt. ciuperci curățați bine și se spală, se taie în bucăți mari și pe- a fungilor agățându-se de o mulțime de gunoi. Prin urmare, este foarte important să îndepărtați cu atenție manual toate frunzele și ramurile, și apoi clătiți bine ciupercile de nisip și murdărie. Dacă este necesar, dip scurt ciupercile in apa rece, noroi-aș merge. fierbe timp de 40 de minute, și într-un pic de apă sărată.
Îndepărtați cu o lingura cu fante, permite lichidului sa se scurga.
Se încălzește o treime din unt intr-o tigaie si se prajesc la foc mediu, pana cand se inmoaie (pentru a deveni ușor de aur).Asezonati cu piper, dacă se dorește, pentru a gusta dosolite.
Sterilizați borcanele și capacele. Se topește restul de unt. Ciuperci Hot rapid rândul său, le în bănci, presați ferm banca a fost umplut doar de mai sus umăr, să acopere partea de sus cu unt.
Se sterilizează 25 minute (borcanele de litri), si rulati. ciuperci, cum ar putea fi gustări și satisfăcătoare, precum și un sos pentru paste sau pizza, precum și umpluturi pentru prăjituri și plăcinte. ciuperci cu legume 1,5 kg de ciuperci, am kg de varza, timp de aproximativ 5 kg morcovi, ceapa, rosii , 1 lingura. ulei vegetal si apa, în conformitate cu articolul 0.3. oțet și zahăr, 1 lingura. L. sare. pregătească întâi toate ingredientele.
Curățați partea de sus a frunzelor de varza, scoateți tulpini.
mărunțirii. Morcov grătar, se taie rondele de ceapă, roșii jumătate - felii. Ciuperci bucla, spălare, tăiate în bucăți mari. 6 adânc grele cu fundul de căldură cratita amestecand uleiul si se prajeste ciupercile pe ea timp de 20 de minute, de multe ori.Apoi se adauga legumele, se toarnă apă, se adaugă sare și zahăr, se amestecă, se acoperă și se fierbe, amestecand ocazional, timp de o oră. Apoi se adaugă cu atenție oțet, se amestecă, păstrați minute de incendiu S. Sterilizați borcanele și capacele, răspândit le ciuperci si se ruleaza. Întoarceți, înfășurați și se lasă să se răcească, salata de ciuperci cu verdeață, dar am kg de ciuperci, morcovi, ceapa si rosii, 100 de grame de fenicul, am st. ulei vegetal, 3 linguri. L. oțet. 6.5 frunze de dafin, sare și piper negru. ciuperci, spălare, tăiate în bucăți mari și se fierbe timp s pentru 30 de minute in apa sarata (1 lingura. l. la 1 litru de apă.). Se taie ceapa inele, rosii - felii, ciuma kov grătar, cotlet de marar.
Într-o cratiță mare, se încălzește uleiul, caliti-o cu morcovi ceapa 10 minute, se adauga rosiile, se amestecă, gatiti timp de 5 minute, se adaugă stors de la saramură, care au fost fierte, ciuperci, sare si piper dupa gust, se adauga frunza de dafin si se fierbe la foc mic timp de o jumătate de oră , amestecand ocazional. Apoi se adaugă mărar și oțet, se amestecă și se fierbe timp de 10 minute. Sterilizați borcanele și capacele, răspândit le salata si rola. ciuperci, morcovi și hrean 3 kg de ciuperci proaspete, morcovi, bulbi de I și rădăcini de hrean, 1 litru de apă, 1,5 linguri. oțet la 1,5 st. l.sahara și sare, 2-3 frunze de dafin, am st. L. semințe de muștar, 5-6 mazăre ienibahar;
pentru ciuperci de fierbere - 1,5 litri de apa, 1,5 st. L. Acidul citric. Spălați-vă borcane, se sterilizează capacele. Hrean, morcovi si ceapa sunt curate, tăiate în bucăți mici, răspândit la băncile (din această sumă merge ciuperci 3 spații litru borcan). Clătiți bine ciuperci. In apa, acid citric, gatiti ciuperci în ea timp de 10 minute. Depliați într-o strecurătoare, se spală sub jet de apa rece, se scurge și lăsați conducerea pune în bănci. Toate celelalte ingrediente, cu excepția oțet, se fierbe 5 minute, îndepărtează de la căldură și se toarnă cu atenție în oțet, se amestecă și se toarnă ciuperci. Imediat roll up banci, iar apoi se sterilizează-le, deja laminate într-o jumătate de oră. Scoateți, lasa sa se raceasca, fără să se întoarcă, și magazin.
|
duminică, 6 ianuarie 2013
Abonați-vă la:
Postări (Atom)