Persoane interesate

luni, 7 ianuarie 2013

Atentie cum consumati ceaiul!







1.
Nu bea ceai pe stomacul gol. 
 
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


2.
Nu bea ceai fierbinte. Ceaiul prea fierbinte irita gatul, esofagul si stomacul. Utilizarea prelungită de ceai foarte fierbinte poate duce la schimbări dureroase în a acestor organe. Conform studiilor internationale, utilizarea frecventă a temperaturii de ceai peste 62 grade duce la o vulnerabilitate crescută a peretelui stomacului și dă simptome de diverse boli ale stomacului.Temperatura  ceaiului nu trebuie să depășească 56 de grade.
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


3.
Nu bea ceai cu gheață. 
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


4.
Nu bea prea mult ceai tare. Conținutul ridicat de cafeina si tanin din ceai puternic poate provoca dureri de cap și insomnie.
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


5.
O lungă perioadă de timp pentru   prepararea ceaiului. Dacă prepari ceaiul  prea mult timp,  polifenolii din ceai și uleiurile esențiale încep să se oxideze spontan, nu numai privează de transparență ceaiul, gustul și aroma, dar, de asemenea, reduce semnificativ valoarea nutritivă a ceaiului din cauza oxidarii conținute în frunzele de ceai, vitaminele C si E, aminoacizii și alte valoroase substanțe. 
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


6
Nu se prepara în mod repetat. De obicei după fierbere treilea sau al patrulea în frunze de ceai au rămas puține. Experimentele arată că prima perfuzie atrage aproximativ 50% de nutrienți din frunzele de ceai. În al doilea rând - 30%, iar al treilea este de numai aproximativ 10%, pentru prepararea cafelei patra adaugă un alt 1-3%. 
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"


7
Nu bea ceai înainte de mese. Un număr mare de cani de ceai baut înainte de  masă duce la diluarea salivei,  alimentele încep să pară insipide, în plus, poate reduce temporar de absorbție a proteinelor din organele digestive  . În consecință, un ceai se poate bea cu  20-30 de minute înainte de a mânca.
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"

8
Nu bea ceai imediat după o masă. Orice consum excesiv dupa  mese duce la scăderea semnificativă a concentrației de suc gastric, si incetineste digestia și descompune toate sistemului digestiv, este mai bine să-l facă în 20-30 de minute dupa masa.
Ceaiul și totul despre el.  Partea 2.  "10 interdicțiile Chine"















Femeile in pictura orientală







 
 
 
 
 
 
 
























Elveția în miniatură

























































































Și cât de frumos cântă Barbra Streisand










































Ani Choying Drolma.









 

 















Samba, rumba chachacha

































































Castele din Irlanda









 
Și câteva cadre frumoase
















Totalul afișărilor de pagină