Persoane interesate

sâmbătă, 4 februarie 2012

Produse din selenit ...





Selenit - un fel de ghips, un mineral de calciu. El este o rasa de sulfat, parte a gipsului natural. Contine incluziuni de nisip, lut, hematite, sulf, organic, uneori în cantităţi semnificative. Aceasta tencuiala fibros, cu luciu mătăsos refluent frumos, adesea menţionată ca matasos Spar gips, satin.

Traducere din limba greacă pentru "seleniu" înseamnă selenitului luna.Numele de minerale a fost numit după Selene - zeiţa greacă a Lunii, de irizare lui ciudat, din alta, forţând piatră părea să strălucească iznutri.Selenit se referă la un grup de semi-pretioase pietre. Pentru pietre preţioase sunt pietre poliminerale sau agregate monomineralic, suprafete lustruite din care au operele de artă atractive sau proprietăţi decorative.










































În Evul Mediu, de la ea sculptat amulete, care pelerinii au luat cu ei pe o calatorie la locurile sfinte, şi dacă un om neprihănit sau un pustnic binecuvinteze selenitovuyu lucru, ea devine puterea de vindecare extraordinară. Poate că există un sens profund, şi o astfel de tradiţie nu aduce atingere: selenit de energie este foarte puternică, cristalele de apă, care fac parte suficient de ea, au capacitatea de a aminti şi de a înregistra informaţii. Poate că nu e doar apă, ci în altceva, poate - în structura de selenit.
În est şi în Europa în timpul Evului Mediu din selenit a făcut cabochons.Cabochon - este prelucrarea de pietre, cu care se anexează la o formă convexă, cu fără margini şi un fund plat.

Acest tip de tunsoare este cea mai veche. Anticii credeau ca selenitul astfel tratate se concentrează în sine lumina contribuie la concentrarea forţelor spirituale ale omului, astfel de o reducere a fost considerat un remediu pentru durerile de cap, de inalta presiune de sange pentru a remedia miopie.


In produsele moderne de selenit luate pentru a pune pictura.
Pictura oferă posibilitatea de a demonstra produs albă câştigătoare, şi să utilizeze la maximum a materiilor prime.
La navele selenitovyh speciale, bulele cu un gât îngust în antichitate au fost păstrate medicamente, unguente, tămâie - acestea sunt ţinute mirosuri mai lungi şi proprietăţi de vindecare. Unele dintre aceste nave, pline cu tămâie, nu a fost, probabil, tipărite: au emanat de parfumul prin microporilor din pereţi.
Aceste nave au fost în mod repetat, menţionate în Biblie.
Au fost momente când tencuiala de aur - selenit - un extrem de apreciat, împreună cu malachit şi jad.



Acest tip de tunsoare este cea mai veche.
Anticii credeau ca selenitul astfel tratate se concentrează în sine lumina contribuie la concentrarea forţelor spirituale ale omului, astfel de o reducere a fost considerat un remediu pentru durerile de cap, de inalta presiune de sange pentru a remedia miopie.



Grija pentru selenit
Seleniul - un mineral extrem de sensibil la influentele externe. Acesta nu este fragil, dar fără tratament de suprafaţă este acoperită cu o reţea de zgarieturi rapide, care pot să apară, chiar dacă zgâriat cu o unghie. Recent, selenit este acoperit de lac transparent special. Dar chiar şi aşa, să se ocupe de produs trebuie să fie atent selenitovym, evitarea contactului cu o substanţe chimice corozive, protecţia împotriva loviturilor sau picaturi.

Pentru a purta o selenit

Seleniul - un talisman pentru adolescenti, nu au fost încă în măsură să gestioneze sentimentele şi dorinţele lor: selenit salva de la decizii greşite, calma, consolidarea eticii, protecţia împotriva vicii, va consolida, pentru a ajuta la dezvoltarea mintii si a intelectului.

Selenit util pentru oamenii de afaceri - îi face pe oameni prudent şi atent la cuvintele şi acţiunile sale, învaţă-ne pentru a evita intrigi de concurenţi, promovează realizarea de avere şi de succes.

Semne adecvate ale elementelor de apă, precum şi. Leu, Fecioara si Gemeni Potrivit altora - un talisman pentru cei nascuti sub semnul Racului, Berbec, Pesti, Capricorn, Scorpion, Balanta, Rac.




Tratamentul de selenit
Acesta este vindecator universal, contribuind efectiv la toate bolile. El este deosebit de valoros pentru sexul frumos. Din cele mai vechi timpuri, selenit a fost referit la "feminin" pietre, de gardian al vatră şi fericirea personală.
Jewel purtat de femei pentru a deveni mai completă, copii trataţi pentru epilepsie.
În tratatul său Albertus Magnus, afirmă că elimină selenitului de leşin şi de slăbiciunea plămânilor vindeca.
Dacă un copac de fructe a încetat să dea roade, este suficient să stea pe un eşantion de bun selenitului (CAN Piatra Lunii), şi de copac din nou, dă off.
Pulbere de selenitului în antichitate, utilizat pentru a trata rănile şi a opri sângerarea.
Ei credeau că, dacă selenitului frotiului şi sânii femeilor apa de trandafiri, aceasta va împiedica în creştere, şi, dacă este aprins de piatră, ca o epilatoare, el va elimina tot parul.
Seleniul este un material ecologic si are proprietati antiseptice.
Piatra folosită medici mai multe din Tibet, susţinând că el tratează "febra os" în Caucaz, cu ajutorul a face faţă cu pietre in vezica urinara, în Bashkiria alabastru pudra presarata primit în răni de lupta.
Litoterapevty moderni cred seleniu pot ajuta cu dureri de cap sau dureri dentare, imbunatatirea vederii, trata inflamaţia ficatului, splinei, vezicii biliare, a armoniza starea sistemului imunitar al organismului, scuti umflături şi echilibra balanţa de sare. Selenitovuyu terapie folosite pentru a reduce febra şi căldură. Este bun pentru tratarea depresiei - apatie si amelioreaza depresia, evocă emoţii pozitive, provoacă un val de amintiri plăcute.

În India, cred curăţă selenit si calmeaza mintea, mai ales atunci când epuizarea emotionala, creste capacitatea de concentrare, întăreşte voinţa şi memoria. În practică yoga, selenit de utilizat în sesiuni telepatice.

Selenite activeaza chakra coroanei (Sahasrara).
 
 
 
 
 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină