Persoane interesate

vineri, 6 aprilie 2012

Ashikaga flori Park











393f5a699723 (415x70, 17Kb)

Ashikaga flori Park, japoneză (Ashikaga Flower Park) este situat în oraşul de Ashikaga în Tochigi, în provincia o.Honsyu.
Parcul acoperă în jur de 8,2 hectare şi este renumit pentru diferite tipuri de Wisteria (numele japonez, se pare ca Fuji).
Parcul dispune de o multime de culori Ashikaga de albastru, alb şi roz şi Wisteria matura galben (în japoneză: kingusari), care arata ca galben Wisteria.
Flori de parc, de obicei, în plină floare la începutul lunii mai, două săptămâni mai târziu decât de înflorire Wisteria este în Tokyo. Ashikaga este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a vizualiza Wisteria înflorit în Japonia, florile din parc sunt plantate foarte strâns şi de a crea o compoziţie foarte frumoase şi complicate.
Parcul are de 100 de ani Wisteria, Wisteria şi aproximativ 160 sunt de aproximativ 60 de ani şi 1.500 de azalee sunt mai mult de 60 de ani. Pentru un secol a fost creat un parc imens Wisteria cadru pentru a sprijini umbrela uriaşă de albastru-violet flori (Wisteria Liana se referă la foarte bine format.) Există, de asemenea, un tunel lung de alb, Wisteria şi mătură galben tunel kingusari va dura mai multi ani pentru a deveni un tunel de real (atât timp cât aceasta este vărsat).


393f5a699723 (415x70, 17Kb)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină