Persoane interesate

miercuri, 4 aprilie 2012

Peisaje lunare şi piramide din Tenerife (Parcul National, Insulele Canare, Spania)




Claude Debussy - Moonlight


"Peisaj Moon" - un mister supranatural din centrul insulei Tenerife. Este aproape de oraşul de munte Vilaflor (Spania).La o altitudine de 1.400 de metri, privirea peisaje uluitor de frumoase, care au format o lava intarita si cenusie . 
Vulcanul Teide, care este o oră distanţă de Las Americas, oras turistic principal al Tenerife - este cel mai înalt munte din Spania. Înălţimea de vulcan aproximativ 3700 de metri, zona este inconjurata de legende misterioase. În partea de sus a vulcanului se poate ajunge în 10 minute cu telecabina. Punte de observare se va deschide o vedere încântătoare a arhipelagului Canare intreaga.
La poalele vulcanului Teide este valea de peisaj lunar. Pâlpâirea strălucire galben de nisip în soare soare mistuitoare orbitoare, lava pietrificata a vulcanului - această combinaţie creează impresia de a rămâne pe luna! Pentru a ajunge la peisaj lunar, aveţi o pădure de pin.
Locuitorii din tribal Gaucho, care trăiesc în Tenerife, şase piramide construite pas cu pas, la începutul erei noastre.Frumuseţea magică a structurii se potrivesc armonios în peisaj. Piramidele de la Tenerife - o vedere minunată! Clădirile sunt în piatră Güímar oraş.
































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină