Persoane interesate

marți, 12 martie 2013

Ateliere de prezentare video (lecții) de materiale decorative și artistice.




 

 
Vopsea acrilică "Dekolor" Art. Video Lecții spune acrilic "Dekolor" artistică. Caracteristicile sale, domeniul de aplicare și de contrast "Dekolora" din artele decorative.


 

 
"Levkas" grund pentru lemn și carton tutorial video care descrie proprietățile, caracteristicile și aplicațiile de sol "Levkas."


 

 
Acryl scutire Vopsea "Contour" tutorial video de pe vopsea acrilică relief "Contour". Spune proprietățile, metodele de aplicare, și diferența pe conturul contururile țesutului pe sticlă și ceramică.


 

 
Acryl bolii "Angelino" tutorial video pe utilizarea de sabotaj acrilic pe baza de. Tempera compania vopsea OOO "TAIR" îndeplinesc toate cerințele școlii clasice de pictură tempera, și pot fi folosite pentru icoane și fresce.


 

 
Vopsea acrilic pe tesatura Lecții video pe utilizarea de vopsea acrilic pe tesatura. Metode de aplicare, consolidarea stratului de vopsea.


 

 
Acryl pasta de modelare cu gel (gel-pasta Modelul este disponibil in trei versiuni: transparent, "Color" și ". Chameleon" este folosit pentru a crea suprafete texturate sau imagini tridimensionale pe orice baza pe care se află vopsea acrilică.) Atelier modalități de geluri de modelare. Discută tehnici trafarirovaniya, perla mozaic imitație, infundarea etc


 

 
Vopsele decorative acrilice "Chameleon" (culori de interferență) Proprietățile și metodele de utilizare vopsea acrilică decorativă interferențe "Chameleon".


 

 
Unghii adeziv pentru decoupage (pe materiale textile și suprafețe dure) Decoupage lipici (lac) pentru suprafețe dure potrivite pentru lemn, carton, sticlă, piatră, metal, ceramica, plastic, etc Decoupage lipici (vopsea) pentru materialul este adecvat pentru țesături naturale, cum ar fi panza, lenjerie, sau picturi decorative din matase batic.




 

 
Vopsele acrilice (mat și lucios), vopsea acrilică nu este doar pentru acoperirea suprafeței finale, dar poate fi folosit ca un grund sau pentru a dilua vopsele acrilice.


 

 
Lac bituminoase imbatranire suprafață. (Bitum patina) bituminoasa vopsea proiectat pentru o suprafață de imbatranire prin expunerea topografiei și fisuri mici, cu intreruperi de curent lor.


 

 
Lac Krakelyurny. (Folosit pentru a crea efectul de cracare stratul superior de vopsea, așa-numita efect crackle.) proprietățile lac krakelyurnogo și pașii, prin crearea de craquelure-o singură etapă și în două etape.


 

 
Acryl grund "Art. acril." (Proiectat pentru amorsarea substraturilor toate solide și textil înainte de a lucra cu ulei, acrilic, tempera si vopsele guașă dă amorsat densitate uniformă de suprafață și rugozitatea Previne pătrunderea liant dintre culorile din baza...) descrie proprietățile de grund acrilic, domeniul de aplicare, metodele de aplicare, etc . punctul.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină