Persoane interesate

luni, 11 martie 2013

"Pictura acrilică cu Lee Hammond"



1.jpg



Cele trei culori principale:
2.jpg

Două culori suplimentare:
3.jpg

Două culori neutre:
4.jpg



1. Culori deschise:

5.jpg
De la stânga la dreapta, de sus în jos - galben pal, piersica / coral, roz, carne / bej, albastru deschis, gri

2. Tonuri întunecate:
Paleta de amestecare principal cu negru dă nuante mai inchise:
6.jpg
De la stânga la dreapta, de sus în jos - inchis de măsline verde, maro, prune, maro inchis, albastru inchis.

3. Nuanțe de verde  
10.jpg
De la stânga la dreapta, de sus în jos - verde de măsline, gri-verde, verde, menta verde,

(Rețineți că culorile doilea și al patrulea sunt obținute prin combinarea paleta de bază de culori de vopsea amestecate ei înșiși. Exemplu, primul de culoare verde măsliniu (verde măsliniu) se obține prin medie cadmiu galben de amestecare (Kadmium mediu galben), și negru de Fildeș (Ivory . Black Bone) Acestea sunt culorile panoul principal, care trebuie să aibă nuanță al doilea verde -.. gri verde (gri-verde) se obține prin amestecarea a obținut în prima etapă, de măsline verzi (Olive Green) cu alb de titan (oxid de titan), de la paleta principal aici continua altcineva folosind culoarea lor proprie de amestec, Hammond adauga culoare titlul cuvântul "amestec")

4. Nuante violet si mov.
Diferite nuanțe de violet și purpuriu pot fi create de către mediul de cadmiu roșu de amestecare (mediu cadmiu roșu) și albastru Prusia (albastru de Prusia) sau Alizarin Crimson (Alizarin Crimson) și Albastru de Prusia (albastru de Prusia). Adăugarea alb la aceste amestecuri vă va oferi nuante de lavanda, orhidee, liliac și așa mai departe.
7.jpg
De la stânga la dreapta, de sus în jos - rosu, gri cald, prune, lavanda.

5. Orange nuanțe.
Cadmiu Mediu Rosu (Cadmiu Mediu Rosu) sau Alizarin Crimson (Alizarin Crimson), când este amestecat cu mediu de cadmiu galben (cadmiu Mediu galben) va oferi diferite nuante de portocaliu. Adăugarea de alb de titan (oxid de titan), pentru a vă oferi ettim nuante de coral, piersici, pepene galben și așa mai departe.
8.jpg
De la stânga la dreapta, de sus în jos - portocaliu, piersic, portocaliu-rosu, coral.

6. Lut nuante:
Nuante de teren pot fi create prin adăugarea de culori diferite pentru a Burnt umber (ocru ars). Toate aceste culori pot fi transformate în pasteluri, prin adăugarea de titan Alb (oxid de titan). Probele superioare arată un amestec de tonuri de pământ, și mai mici - pastel (cu alb).
9.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină