Persoane interesate

vineri, 28 iunie 2013

Marioara Murarescu va implini in acest an 66 de ani

Problemele grave de sanatate au inceput pentru Marioara Murarescu in 2008, cand a fost diagnosticata cu cancer de san. Au urmat doua operatii, precum si o cura cu citostatice.
Marioara Murarescu va implini in acest an 66 de ani
Marioara Murarescu va implini in acest an 66 de ani
Din pacate, cand crezuse ca a reusit sa invinga cumplita maladie, cancerul i s-a intins si la nivelul tiroidei. Saptamana trecuta, a ajuns din nou la spital, in stare grava, si toata lumeas-a temut ca ar fi din nou vorba de o complicatie cauzata de cancer. Se pare, insa, ca nu e vorba despre asa ceva, si despre o operatie pentru introducerea unor tije si suruburi din cauza unor vertebre tasate.

O sursa apropiata familiei a povestit pentru CANCAN.ro ca Marioara Murarescu a fost internata, mai intai, in urma cu doua saptamani, la un spital din Bucuresti.
"A mers la doctor fiindca aproape nu mai putea sa mearga, sa stea in piciorul drept. Avea dureri groaznice, ca la hernia de disc. A fost intai la spital, la Bucuresti, dar au transferat-o la Cluj. Saptamana trecuta i-au facut prima operatie, in weekend a doua", ne-a spus un apropiat al familiei.
Murarescu e prezentat "Tezaur Folcloric" timp de 30 de ani
La cererea familiei, medicii de la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judetean Cluj nu au furnizat niciun fel de detalii despre starea ei de sanatate. Surse din cadrul unitatii sustin ca realizatoarea TV s-ar afla la Sectia de Terapie Intensiva.

Marioara Murarescu are 65 de ani si timp de trei decenii a facut istorie la postul public de televiziune cu emisiunea "Tezaur folcloric". Din cauza bolii, a fost nevoita să se pensioneze.
C.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină