Persoane interesate

miercuri, 14 noiembrie 2012

Isabeli Fontana în El Pais \ Fashion Foto



Isabeli-fontana7.jpg

Isabeli-fontana1.jpg
Isabeli-fontana2.jpg
Isabeli-fontana3.jpg
Isabeli-fontana4.jpg
Isabeli-fontana5.jpg
Isabeli-fontana6.jpg
Isabeli-fontana8.jpg
Isabeli-fontana9.jpg
Isabeli-fontana10.jpg
Isabeli-fontana11.jpg

Frumoasa prințesă în S Moda \ Fashion Foto Cine nu iubește poveștile de cavaleri medievali și femei frumoase, dragoni și vrăjitori?Moda editor Rinchiari Francesca (Francesca Rinciari) a reușit să facă o rochie medievale din lucrurile moderne, de la Balmain, Viktor & Rolf, Paco Rabanne si Dior.



fantasy5.jpg


fantasy2.jpg
fantasy3.jpg
fantasy4.jpg
fantasy6.jpg
fantasy7.jpg
fantasy8.jpg
fantasy9.jpg
fantasy10.jpg
fantasy11.jpg
fantasy12.jpg

Naty Chabanenko prezentare de moda pur frantuzeasca



Untitled-1 kopiya.jpg


NattyChabanenkobyIshi1.jpg
NattyChabanenkobyIshi2.jpg
NattyChabanenkobyIshi3.jpg
NattyChabanenkobyIshi4.jpg
NattyChabanenkobyIshi5.jpg
NattyChabanenkobyIshi6.jpg
NattyChabanenkobyIshi7.jpg
NattyChabanenkobyIshi8.jpg
NattyChabanenkobyIshi9.jpg
NattyChabanenkobyIshi10.jpg
NattyChabanenkobyIshi11.jpg
NattyChabanenkobyIshi12.jpg
NattyChabanenkobyIshi13.jpg
NattyChabanenkobyIshi14.jpg

Imagini din spatiu/ Stiinta


Veți vedea imagini ale planetelor și ale stelelor, precum și  aventura navetei Endeavour pe Pământ și în spațiu.
k09 kopiya.JPG
A Dying stele
K01 kopiya.jpg
Pasajul din spatele lui Tethys Titan capturat de către Cassini cu unghi îngust aparat de fotografiat.
K04 kopiya.JPG
Redocking
K06 kopiya.JPG
Insule artificiale în Emiratele Arabe Unite
K07 kopiya.jpg
Galaxy M51
K08 kopiya.jpg
Curcubeu pe Marte
K010 kopiya.jpg
Obiect neidentificat, împușcat Hubble
k015 kopiya.jpg
Furtună de praf pe Marte
k016 kopiya.JPG
Naveta spațială Endeavour pe rampa de lansare
k021 kopiya.JPG
Lansarea de spațiu de transfer de la Endeavour
k022 kopiya.JPG
Următorul transfer
k027 kopiya.JPG
Endeavour la orizont
k037 kopiya.jpg
Endeavour zboară acasă
k020 kopiya.JPG
Un halou in jurul soarelui. Cambodgia.
k024 kopiya.JPG
Nebuloasa Orion
k029 kopiya.jpg
Eruptiile solare
k039 kopiya.JPG
Endeavour se apropie Pământ
k045.jpg
Galaxia Andromeda

De astăzi am intrat în Postul Crăciunului


Azi am intrat in postul Crăciunului iar carnea, produsele lactate şi ouăle vor trebui să fie înlocuite cu preparate din legume. Asta nu înseamnă că vom mânca mai prost. Dimpotrivă! Ne detoxifiem organismul şi îl pregătim pentru masa copioasă de sărbători. Până atunci însă iată ce reţete de post ne oferă Lygia Alexandrescu, medic nutriţionist „Natural Silhouette".







Mic-dejun
Cereale cu suc de portocale
Ingrediente: 50 g cereale integrale, o portocală.
Mod de preparare: Când cumperi cerealele, fii foarte atent la cantitatea de zahăr pe care o conţin. Alege cereale integrale fără zahăr adăugat. Pune-le în castron, stoarce portocala peste ele şi adaugă apoi pulpa. Lasă-le puţin să se umfle, iar apoi le poţi consuma.












Prânz
Borş de legume de toamnă
Ingrediente: 1 morcov, o sfeclă roşie, o rădăcină de ţelină, de pătrunjel şi păstârnac, un dovlecel, o ceapă, 2 cartofi, un sfert de varză, 500 ml borş, cimbru uscat.
Mod de preparare: morcovul, sfecla, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi cea de păstârnac se curăţă şi se rad. Dovlecelul şi cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Varza se taie feliuţe. Într-o oală se pune un litru jumătate de apă apoi se adaugă legumele şi se lasă la fiert.
Într-un vas separat se pune la fiert borşul amestecat cu cimbrul.După ce a dat câteva clocote, se adaugă peste legumele din oală. Când măncarea este gata se adaugă sare şi leuştean sau pătrunjel proaspăt, tocat mărunt.








Pate de vinete cu ardei copt
Ingrediente: 1 kg vinete, jumătate de kilogram de ardei capia, 4 căţei usturoi, 2 linguri ulei, o linguriţă de cimbru uscat (opţional).
Mod de preparare: Vinetele se coc pe foc sau la cuptor. Apoi, se curăţă şi se pun la scurs. Eventual, se pot folosi vinete congelate pentru iarnă. La fel se procedează şi cu ardeii capia. După ce s-au copt, aceştia se curaţă de seminţe şi cotoare.
Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte. Vinetele şi ardeii curăţaţi se pun în blender şi se mărunţesc. Când sunt aproape gata se adaugă usturoiul apoi uleiul şi cimbrul. Se mai poate pune şi pătrunjel tocat mărunt sau orice altă plantă aromată.









Cină
Vinete umplute cu legume
Ingrediente: 2 vinete, 3 morcovi medii, o ceapă, 2-3 ciuperci, o linguriţă de ulei, 4 linguriţe de pesmet (opţional).
Mod de preparare: Vinetele se spală şi se taie jumătăţi. Se scobeşte miezul astfel încât să rămână nişte pereţi suficient de groşi să susţină umplutura.
Miezul se taie cubuleţe şi se adaugă peste ele puţină sare. În vinetele scobite se pune sare grunjoasă. Morcovii se curăţă şi se rad fin. Ceapa se curăţă şi se toacă foarte mărunt.
Ciupercile se curăţă şi se taie în bucăţele mici. Într-o tigaie se pune puţin ulei în care se căleşte ceapa până devine aurie. Se adaugă apoi morcovii şi ciupercile şi se călesc în sucul propriu.
Dacă e nevoie, se adaugă puţină apă. Se adaugă apoi şi miezul vinetelor bine spălat înainte. Când legumele sunt puţin moi, se închide focul. Vinetele scobite se spală sub jet de apă, iar apoi se scurg. Se umplu cu legumele călite, iar apoi se presară cu puţin pesmet. Se aşază într-o tavă în care se adaugă puţină apă şi se dau la cuptor până se înmoaie.







Uite când avem dezlegări la peşte
Postul  Crăciunului este considerat destul de uşor de ţinut deoarece avem multe dezlegări. Iată care este calendarul celor 40 de zile şi când ai voie să mănânci carne de peşte. 

Postul Crăciunului începe în data de 14 noiembrie şi durează până pe 24 decembrie, inclusiv. Însă, există zile în care putem mânca şi carne. Dar, numai carne de peşte. În rest, va trebui să ne abţinem de la lactate, ouă dar şi produse pe bază de lactate şi ouă.
Se mănâncă peşte şi preparate din peşte în toate zilele de sâmbătă şi duminică, referindu-ne aici la cele cuprinse între 21 noiembrie şi 20 decembrie inclusiv. Apoi, mai putem consuma peşte în următoarele zile:
 30 noiembrie, de Sfântul Andrei;
 4 decembrie, de Sfânta Varvara; 
 5 decembrie, de Sfântul Sava;
 6 decembrie, de Sfântul Nicolae;
 9 decembrie, Zămislirea Sfintei Fecioare Maria;
 18 decembrie, de Sfântul Daniil Sihastrul;
 20 decembrie, de Sfântul Ignatie Teoforul.







Cum postim pe 24 decembrie
Ultima zi a Postului Crăciunului, 24 decembrie, numită şi Ajunul Crăciunului, este o zi de post mai aspru decât celelalte zile. Astfel, în unele zone ale ţării nu se mănâncă nimic până la orele amiezii, iar atunci se consumă doar grâu fiert amestecat cu fructe şi miere. În alte zone, credincioşii ţin post negru până la răsăritul luceafărului de seară care aminteşte de steaua care a vestit magilor Naşterea Domnului. În general, în timpul postului nu se consumă, pe lângă lapte, carne şi ouă, nici oţet, urzici sau alcool.

Totalul afișărilor de pagină