Persoane interesate

luni, 19 martie 2012

Mană
















Mană



Svetlana Lushkova-autor 
Manik Veţi avea nevoie de: 1 cana de gris smântână 120g acru (15-20%), 1 cana zahar 3 oua 1 lingurita praf de copt 1 cana de faina . Manik - foarte uşor de a pregăti, dar, de asemenea, tort foarte gustos în ciuda faptului că, în său de griş, cum ar fi chiar pentru cei care nu o poate tolera. Ei bine, cel mai bun gust pentru a se găti cu stafide, de ce el este chiar mai dulce. Deşi aveţi posibilitatea să adăugaţi orice alte topping-uri. Sau găti chiar şi fără topping-uri, cum doriti. Procesul de crearii: . amestecă smântâna cu gris si se lasa sa infuzeze timp de 1 oră bat ouale cu zaharul, se adauga amestecul de smantana Manno-, de înaltă calitate se amestecă. adauga praful de copt şi făină, framanta aluatul nu este suficient de gros. Se toarna aluatul intr-o forma unsa, pus într-o preîncălzit 180cuptor şi se coace timp de gradul de aproximativ 40-50 de minute. Pentru a verifica daca mana este gata, Pierce-l cu o scobitoare ... în cazul în care meciul este uscat, mana pregătit




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină