Persoane interesate

duminică, 3 februarie 2013

Urechile lui Iuda


l 13 fotografii)
JudasEar 2 800x533 Jude Urechi

JudasEar 1 Urechile lui Iuda
1. Aceasta ciuperca este numit Auricularia uhovidnaya (Auricularia auricula-judae), șio puteți găsi aproape în toată lumea.
JudasEar două urechi ale lui Iuda
2. Aparent, unele cazuri de groaza seamănă cu urechile umane.
JudasEar 3 urechile lui Iuda
3. În principiu, aproape peste tot veți găsi copaci vechi, veți găsi urechile lui Iuda.
JudasEar 4 urechile lui Iuda
4. Da, aceste ciuperci sunt numite urechile lui Iuda (sau urechile lui Iuda, cum vă place), și, după cum cred că ați ghicit, acestea sunt denumite în onoarea de student, care a trădat pe Isus Hristos.
JudasEar cinci urechile lui Iuda
5. Iuda sa pocăit faptei sale și, în curând atârnat pe lemn. Unele surse susțin că acesta a fost un copac foarte bătrân. De exemplu, în versiunea în limba engleză a acestor copac bătrân este menționată în secolul XVII.
JudasEar 6 urechile lui Iuda
6. Ei spun că aceste ciuperci au apărut pentru a ne aminti mereu de trădarea lui Iuda. Mai mult, numele a devenit un evreu urechi.
JudasEar șapte spice de Iuda
7. Deși dure medievale tuturor ciuperci urechi numit evrei, în textele ulterioare sunt pentru explicația, că acest lucru este încă la urechile lui Iuda, nu evreii.
JudasEar 8 urechile lui Iuda
8. În orice caz, numele, există puține de spus, neonorantă. Ciuperci sunt, de asemenea, adesea numite jeleu ureche ciuperci și Kikurage urechi.
9 Iuda JudasEar Urechi
9. Contrar opiniei populare pentru a deveni, aceste ciuperci cresc numai în copaci vechi. Ei bine, este faptul că în 90% din cazuri.
JudasEar 10 urechile lui Iuda
10. Desi aceste ciuperci sunt comestibile, le-au câștigat popularitate pe mesele de nobilimii engleze. În trecut, ciuperci folosit pentru ameliorarea durere în gât.
JudasEar 11 urechile lui Iuda
11. În Asia, urechile lui Iuda încă utilizate în mod regulat în tratamentul racelilor si febra. Există dovezi că au fost cultivate în China, mai mult de 1.500 de ani în urmă.
JudasEar 12 urechile lui Iuda
12. Jude urechile cresc de până la 3 cm diametru, cu toate că natura cazuri comune de până la 12 cm în lățime. La atingerea unui solid ciuperci, jeleu și elastic.Spune ca o ureche reală.
JudasEar 13 urechile lui Iuda
13. Desigur, acestea sunt speriați de multe ori copiii obraznici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină