Persoane interesate

luni, 4 februarie 2013

Veneția vedere aerienă



Veneciya 04 800x549 Veneția aeriene vedere

 Veneția aeriene vedere
1. Centrul istoric al Veneției este situat pe 118 insule din laguna venetiana.
 Veneția aeriene vedere
2. Insula din laguna venetiana separa  150 de canale si canale prin care airlifted aproximativ 400 de poduri (inclusiv Rialto și Podul așa-numitul Suspinelor, atât aparțin sfârșitul secolului al XVI-lea).
 Veneția aeriene vedere
3. Veneția Island - o stațiune balneară, centru de turism internațional de semnificație la nivel mondial, locul de desfășurare al festivaluri internaționale de film, expoziții de artă și arhitectură.
 Veneția aeriene vedere
4. Intercity de transport în Veneția realizată de bărci cu motor, gondole, șlepuri.
 Veneția aeriene vedere
5. Clădiri dense din centrul istoric al Veneției.
 Veneția aeriene vedere
6. Centrul istoric al orașului - Piața San Marco. Acesta este centrul vieții sociale, inima Veneției, un loc de ceremonii solemne, religioase și de sărbătorile naționale. Acum, desigur, e greu de crezut că atât de multe secole în urmă, existau grădini verzi, care au aparținut maicilor manastirii benedictine din apropiere.
 Veneția aeriene vedere
7. Piața San Marco se află clădirea cel mai ambițios peste Veneția - Palatul Dogilor (colțul din stânga jos). Atunci când se uită la Palatul Dogilor se pare că fundația clădirii în sus și în jos pe acoperiș răsturnat. Partea centrală a fațadelor decorate cu doua balcoane bogat decorate. Ele au fost construite pentru Dogilor ar putea să apară în fața oamenilor.
 Veneția aeriene vedere
8. Veneția - una dintre cele mai populare destinații de itinerarii de croazieră. Terminalul marin local pentru navele de croazieră anual servește până la șase milioane de pasageri.
 Veneția aeriene vedere
9. Cei care au sosit în orașul de pe apă este în valoare de văzut Piața San Marco, Palatul Dogilor, Biserica San Giorgio Maggiore, Palazzo Grassi, Sinagoga spaniolă și italiană, peste Puntea Suspinelor, Podul Rialto, pe turnul cu ceas și turnul clopotniță a Sf. Marcu , înota în jos Grand Canal.
 Veneția aeriene vedere
10. Dar putem spune că Veneția trăiește sub amenințarea constantă. De apă, ceea ce face oraș unic, și este, de asemenea, o durere de cap.
 Veneția aeriene vedere
11. Veneția este treptat dispare sub apă - acest fapt cu care se confruntă de către coloniștii vechi care au avut de a reconstrui orașul de două ori, se muta la insule mai mari. (Dimensiune fotografie)
14 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere
12. De-a lungul secolului XX Veneția rapid (de până la 5 mm pe an), cufundat în laguna, ca urmare a terenului s-au scufundat la 23 cm
15 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere
13. Cauza principală a dezastrului a acționat extracția industrială a apei din fântâni arteziene, și, ca o consecință, pământ acvifer inferior la scufundarea treptată a presiunii în creștere afectează, de asemenea, obiecte de la sol: clădiri, oameni, etc După închiderea sondelor de surpare a încetinit, dar nu încetat.(Dimensiune fotografie)
16 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere
14. Oamenii de stiinta au calculat că ar putea deveni nelocuibile Veneția cât mai devreme 2028. (Dimensiune fotografie)
17 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere
15. Pentru a salva un proiect de un unic oraș "Moise", a inclus construcția de bariera etanș în jurul valorii de oraș. Proiectul a fost aprobat de către inginerul și a fost inaugurat în anul 2003, cu instalarea primului piatra C. Berlusconi . (Dimensiune fotografie)
18 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere
16. Cu toate acestea, construcția de baraje supus unor critici serioase din cauza eficienței scăzute a unei astfel de potop, testate în Țările de Jos, precum și consecințele pentru mediu (lipsa de apa de mare poate duce la dispariția multor specii de animale unice și rare trăiesc lagune). (Dimensiune fotografie)
19 990x742 Veneția Veneția aeriene vedere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină