Persoane interesate

sâmbătă, 11 februarie 2012

Unul dintre cele mai frumoase temple din lume, este manastirea budista din TAUNG Kalat (TAUNG Kalat), care se află în partea de sus a muntelui omonim din Myanmar. De fapt, muntele este nimic ca o sute dispărute din anii în urmă vulcan (ultima eruptie dateaza de la AD an, mai multe ca 442).





89aa51b4ee2e (700x467, 495Kb)



0_18014_9c44de28_L (500x68, 31Kb)

 
Acum, pe partea de sus a unui vulcan fost construit o manastire budista, care, din cauza amplasării sale unice prescrie o varietate de proprietăţi mistice. Într-adevăr, mulţi nu ştiţi de biserici construite în craterul unui dispărut, deşi, dar încă un vulcan!
Manastirea a fost construita intr-un loc foarte pitoresc. Nu numai ca este biserica in sine este la partea de sus a vulcanului, a cărui înălţime ajunge la 737 de metri, şi de vecinătate în sine este foarte frumos. In apropiere este un alt deal numit Pop (Muntele Popa). Înălţimea de acest munte de 1,518 de metri, şi acest lucru Vertex este, de asemenea, un vulcan stins-o dată!
Muntele Popa este o oază, în interiorul acesteia este literalmente presarata cu numeroase izvoare (200 taste). Ca pe munte şi în jurul creste o mulţime de arbori şi ierburi. Sol fertil vulcanic doar contribuie la această revoltă de vegetaţie.
La poalele Muntelui Popa este un canion pitoresc, care ajunge la o adâncime de 900 de metri. În vreme bună, vizibilitate de pe dealurile din mai mult de 60 de kilometri, care vă permite să vedeţi ambele vârfuri ale ruinele oraşului vechi de Bagan.
Muntele Thaung Qalat cunoscut în rândul populaţiei locale, în lăcaşul de băuturi spirtoase. Oamenii cred că, în adâncul unui vulcan stins, locuită de zeci de spirite care pot, aşa-numita granate. Mai multe sute de ani în urmă, în timpul sărbătorilor religioase de pe munte a adus jertfa de mii de animale de companie. De-a lungul anilor, această tradiţie de lucru sângeroasă a trecut, dar vizitaţi încă de pe munte în fiecare an pelerini multe! În special numărul mare de credincioşi din mai până în iunie şi noiembrie şi decembrie, în timpul vacanţei de lună plină.
În mod tradiţional, de munte şi vizitaţi templu budist, situat pe el, se recomandă numai în haine de roşu sau negru. Se presupune că numai acele culori la natam place lor. În plus, mulţi pelerini aduc cu ei carne proaspătă, care este un fel de cadou pentru locuinţă băuturi spirtoase, în adâncurile unui vulcan stins.
Dar să trecem la templu real. Construit pe partea de sus a dispărut un crater de vulcan în urmă cu secole, manastirea este una dintre atracţiile cele mai frumoase, nu numai în Myanmar, dar în întreaga lume. În scopul de a ajunge la templu pentru a urca pe scari, construit călugăr budist Khanda. "Doar" 777 de grade şi sunteţi de sus! Urcînd scările, vă veţi întâlni cu siguranţă cu munţi locale rezidenţi - maimuţe. Maimute locale sunt atât de liber, pe care vă sfătuim să monitorizeze cu atenţie lucrurile lor!
Privind de la munte şi în partea de sus templul său o de jos-sus, va începe să creadă cu adevărat în existenţa de băuturi spirtoase. Într-adevăr, de la mănăstire este atât de neobişnuit ca convingeri despre TAN par a fi destul de o realitate!Potrivit legendei, în măruntaiele muntelui locuite de 37 de granate. Aceste coordonate nu sunt pur şi simplu aceleaşi spiritele şi semizei. 


0_18014_9c44de28_L (500x68, 31Kb)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină