Persoane interesate

vineri, 2 martie 2012

Andrej Dugin şi / Olga ilustraţii pentru aventura Abdi


Andrej Dugin şi Olga
Andrej Dugin s-a născut la Moscova în 1955. El a lucrat în Arta Krasnopresnenskaya School, unde s-a întâlnit cu Olga studetkoy Kotikova. Andrew a studiat la Institutul de Arte. VI Surikov, şi, de asemenea, a lucrat ca ilustrator pentru diferite reviste şi edituri din Rusia. În 1984-1985 a fost şef al artistului în crearea de filme animate din Rusia.

Olga Kotikova (Dugin) s-a născut la Moscova în 1964. A studiat la Liceul de Arta Krasnopresnenskaya, unde s-a întâlnit cu Andrei Dugin, care, la acel moment a fost profesorul ei. Ea a absolvit Colegiul de Arte Moskvosky în 1988, a lucrat ca designer pentru reviste si filme, precum şi ca ilustrator pentru editorii Ladoga.
În 1984, Dugin Andrej Dugin şi Olga s-au căsătorit. În 1989 au început să coopereze cu editorul german Verlag JF Schreiber, redenumit ulterior Esslinger Verlag. Andrew şi Olga ilustrat mai multe poveşti cu zâne. Din 1992, ei trăiesc în Stuttgart (Germania).
Ele sunt acum cunoscuti de a lucra în ţări diferite. Ei au primit contractul pentru proiectarea de filme Harry Potter şi cărţi pentru a ilustra noua Madonna. Cu toate acestea, cuplul continuă să lucreze cu editorii Esslinger Verlag.
Ilustratii de aventura Abdi































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină