Persoane interesate

duminică, 24 iunie 2012

Hoteluri - vulcan din Chile, cu o cascadă. Magic Mountain House (Montana Magica Lodge) - acesta este un hotel frumos, în proprietatea privată a lui Huilo Huilo



Hotel Magic Mountain - hotel, situat la 232 de mile pătrate într-o rezervaţie naturală din sudul Chile. Acest lucru artificial creat de un incendiu vulcan scuipă în loc de apă, acoperite cu muşchi şi de viţă de vie. Pentru a ajunge aproape de el ar trebui să aibă curajul de a trece pe un  pod de lemn,  dintr-o parte in alta. Hotel Magic Mountain Hotel a fost construit din materiale naturale preţioase. În interior, există restaurante şi un bar.










Magic Mountain House nu este ca alte hoteluri. 



În acest hotel, printre altele, este o atmosferă uimitoare. Acesta este un jacuzzi, şi ferestre mari cu vedere la pădure tropicală magnifică. O noapte la hotel va costa in jur de $ 250 - $ 400.



Satul oferă o gamă largă şi unică de bai fierbinti uslug.Sredi-le din trunchiurile de copac uriaş, ferestre mari cu vedere la pădure maiestuoasa ploaie chilian, şi pod maimuţă, care este singura modalitate de a ajunge la  hotel.
 





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină