Persoane interesate

vineri, 29 iunie 2012

"Kamarinskaya", realizat de Yana şi Shevchenko Anastasia.



foto

foto


foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto



foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto
 Designer Duo Jana şi Anastasia Shevchenko «YanaStasia»


Duo tânăr designer de Yana şi Shevchenko Anastasia a fost prezentat colectia sa intitulata "Flori", în Săptămâna Modei din Rusia de la Moscova 18 octombrie 2010.
În aceeaşi zi, public din Moscova pentru prima dată am văzut că mult-ravnitul stele Rusia. Chiar înainte de premiere de spectacole, scriitor de moda, model şi gazdă de televiziune Lena Lenina, Daria Dontsova scriitor, stilist Serghei Zverev, cantareata Prohor Chaliapin, prezentatorul TV Olga Buzova, cantareata Marina Klebnikov, solistul de "Yin-Yang" Ashikhmin Serghei, actrita si prezentatoarea TV Epple Zhanna, Singer Natalie Gulkina, solistul trupei "Ivanushki International» Kirill Andreev, cantareata Pierre Narcisse, solistul de "Liceul" Anastasia Makarevich, un expert pe beatbox si MTV prezentator Blackman Ivan, un grup de "Hi-Fi", cantareata Mango Kornelia, prezentatorul TV Ksenia Borodina, solist fashioniste grup de "propagandă" şi multe alte capitale sunt deja familiarizaţi cu lucrările de marca «YanaStasia» şi să devină fanii ei.
Cum a început totul:
Interes primul modelarea Jan Shevchenko aşa cum se arată la frageda varsta de aderarea la o rochie de la perdele de bunica mea, în stilul de eşarfă pavloposadskogo! "A fost foarte îndrăzneţ, - spune John. În Kislovodsk sa natală într-o rochie am văzut puţini oameni, dar îmi amintesc bunica mea a rămas în plăcere! Nu blestem şi a fost rugat să coase ceva pentru ei ca originalul! "
După cum sa dovedit mai târziu, fiica Yana Shevchenko - Nastia a crescut nu numai o copie exactă a unei mame luminos şi talentat, dar, de asemenea, a arătat, în individualitatea lor cât mai devreme ca Jan ea. Nastya mers pe urmele mamei mele în acea zi, atunci când arta se taie în bucăţi fusta mamei mele preferat. Apoi, vor fi mai multe dintre aceste fuste. Şi toate acestea, "a adus la perfecţiune," mâna unui copil mic de - ar părea Nastya cel mai ideal, dar categoric nu ca mama ei. Aceasta va dura ani de zile. Şi, ca Nastia cu îndrăzneală şi în mod neaşteptat începe să facă ajustări în schiţe mamei mele, care vor forma în curând baza de colectare a de debut. Trebuie remarcat faptul că opusul a punctelor de vedere şi modele de două femei frumoase in moda si stilul de condus la apariţia de uniune de creatie de Yana şi Shevchenko Anastasia. Deci, cele două nume, John (dr.evr) - "dat de Dumnezeu", şi Anastasia - tradus din limba greacă. "Vino înapoi la viaţă" s-au format într-o singură, care mai târziu a devenit marca «YanaStasia»!
Prima idee a celor de colectare "Flori", apărut în 2008.
Apoi Ioan, Şevcenko a decis de a traduce ideile în practică, şi a început să coase costume colorate, nu numai ei, dar, de asemenea, prietenii lor. Numărul de modele noi a crescut proporţional cu numărul de noi cunoştinţe şi va fi în curând nu mai este la moda haine plasate în vestiar acasă Yana Shevchenko. Acesta a fost decis pentru a deschide un show-room şi prezintă o colecţie de un public mai larg. Deci, luminoase, lucrurile armonioase, elegante, sunt în cerere şi de a aduce bucurie multor oameni.
Eşarfă populară rusă şi toate hainele, a făcut în obiectul de folclor este întotdeauna relevantă - designer de Yana Shevchenko a spus. După cum spun ei, "cămaşă rece - aproape de corpul tau!". Aceasta este o caracteristică care locuieşte în fiecare persoană - indiferent de cât de mult nu te-ai lasat, întotdeauna frumos să se întoarcă acasă la rădăcinile lor. Acelaşi lucru se întâmplă cu moda - este ciclică şi în cele din urmă pasiunea pentru ceea ce a fost reînnoit o dată purtat de mamele noastre, bunicile, stră-bunica .. Ce să spun despre pavloposadskih eşarfă - aceasta este istoria noastră şi de sufletul nostru! Pentru ca moda pentru acest stil nu va funcţiona niciodată!
foto

foto

foto

1827016_4707367cd3c9a90222860701b45a4abe (56x63, 5Kb)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină