Persoane interesate

joi, 1 noiembrie 2012

Smarald tort.



aluat!:2 oua80 de grame de zahăr3 linguri de lapte8 linguri (120 ml) de ulei vegetal60 g făină60 g de amidon2 lingurite praf de copt
Crema:450 de grame de branza de vaci (a avut Almette - 3 pachete)375 g iaurt (neindulcit a avut active fara aditivi - 3 pachete)170 g de zahăr250 g cremă 35%sucul de la 1 lamaie20 g de gelatină400 de grame  struguriAlune 50g (nu este de ajuns, ai nevoie de mai mult - pe partea într-adevăr nu este suficient)

Oua cu zaharul, se adauga laptele, untul, faina, amidon și praf de copt. Framantati - obține aluat apos ca pentru biscuiti. Pune într-o formă divizat și se coace la 180 de grade pentru 20-25 de minute. (Ai o textură foarte cool, niciodată în viața mea acest lucru nu a fost făcut ceva în între pesochnyi și aluatul de biscuiți.. Perforat, aer, dar hrustkovatoe. Sală de clasă, în general, acum asta! Este reteta mea preferata pentru aluat!)
Se înmoaie gelatina în apă rece. Strugurii se spală, uscat. Luați două treimi din fructe de padure si taie în jumătate. Scoateți semințele, dacă este cazul.Brânză de vaci amestecată cu iaurt, zahăr și suc de lămâie. Gelatina să se dizolve și să intre în crema. Frișcă, adăugați acolo. Se amestecă ușor.
Formularul aceeasi fractiune (spălate, desigur) căptușite cu pergament, așezați tort racit. Biți partea de sus a smântânii, promazyvayut, pune strugurii preparate. Se toarnă crema rămasă. Formular să bat la podea, astfel încât bulele de aer afară, s-au adunat între struguri și smântână. Pune 2 ore în frigider. Înscrieți-vă, îndepărtați RIM (prima înfășurați un prosop fierbinte timp de 1 minut, în cazul în care nu este ea însăși înapoi, apoi țineți un cuțit subțire între tort și RIM). Se transferă într-o farfurie si garnisiti cu restul de struguri si nuci cu atenție. Sau ceva :)La început, am ratat un uscător de păr fierbinte pe suprafața de tort, astfel încât un strat subțire de topit. El a pus fructe si nuci. Apoi, acest strat se va intari si stick bine bijuterii. Dar povestea este opțională. Și astfel se poate presupune, fără distorsiuni, cu un uscător de păr.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină