Persoane interesate

joi, 1 noiembrie 2012

Castel din Malborge








 


Pentru mulți oameni care iubesc să citească literatură istorică, cuvântul semnifică o epocă distinctă și timp. Pentru cei care nu au auzit o dată despre acest loc uimitor, va fi interesant pentru a vizita vechiul castel.


Castelul - fortificatie numai, care a fost capitala a Cavalerilor Teutoni, sediul Marelui Maestru. Crusaders stabilit pe acest loc in secolul al XIV.




De capital al Ordinului Cavalerilor Castelul teutonilor a fost în mijlocul secolului al XIV-. Acest lucru a fost asociat cu cucerirea Gdansk, în urma de aceasta, sa decis să se mute sediul Marele Maestru al castelului.


Relocarea Marelui Maestru a fost un alt impuls pentru construirea de noi instalații din și de lângă castel. Consecință a construcției a fost de aspectul actual al castelului.Castelul în sine este mai mult dintre cele trei castele. Urias turn masiv - Castelul de Sus. Situat aici Maestrul și curtea lui. Castelul a avut loc Mijlociu dragi cavaleri, masterat, Maeștri. De mai jos, râu este castelul mai mic, care a servit ca un punct de alimentare și veghe.




Acum, datorită ghid și localnicii blocare a achizitionat aproape aceeași formă pe care a avut șapte secole în urmă.

 Marienburg este un muzeu. În sălile de cruciați fostei sunt expoziții și colecții de arme vechi. Sala ocupă un loc special în care există Marienburg este un muzeu. În sălile de cruciați fostei sunt expoziții și colecții de arme vechi. Sala ocupă un loc special în care există


 
Aici e un castel el a Cavalerilor Teutoni, și mândria istoriei poloneze.













































 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină