Persoane interesate

vineri, 18 ianuarie 2013

Catedrala Sf. Mihail. Kiev.

Catedrala Sf. Mihail - una dintre cele mai vechi manastiri din Kiev. Include distrus în 1930 și re-construit în mijlocul anilor 1990, biserica catedrala în cinstea Arhanghelului Mihail, în stil baroc ucrainean, precum si sala de mese la biserica Sf. Ioan Divin (1713) și turnul clopotniță (1716-1719 ani). Se presupune că Catedrala lui Michael a fost primul templu, cu un cal aurit, în cazul în care în Rusia a mers la această tradiție unică.








Tradiția atribuie întemeierea mănăstirii primul Mitropolit al Kievului Michael.







Prima biserică dedicată Arhanghelul Mihail a fost comandat în 1108 de către prințul Sviatopolk Izyaslavich la Mănăstirea loc Dimitrie, a construit probabil tatăl său - Izyaslav I (în botez Dimitrie).















Construit în anii 1108-1113 Catedrala Sf. Mihail a fost deosebit de important pentru oamenii de Kiev, a fost dedicat pentru Arhanghelul Mihail - patronul ceresc de la Kiev. În secolul al XII-lea, manastirea a fost locul de înmormântare a principilor.









Se presupune că biserica a fost apoi înființat și mănăstire. Deoarece porii vechi numit biserica de aur-cupole, probabil pentru că a fost singura dată în biserică, cu un top de aur.

Până în momentul de legende, Svatopluk și relocare a Kiev de la Constantinopol în 1108 sanctuarul principal al Mănăstirii lui Michael, moaștele Sf. Barbara.















Vezi de Catedrala Sf. Mihail înainte de revoluție.



Sf. Mihail Aur-Domed Catedrala și clopotnița. Litografie. 1911

În timpul captare de la Kiev și Baty in timpul unui atac asupra Kiev a Crimeei Khan Mengli Giray I în 1482, Michael Catedrala a fost grav avariat. Regii polonezi i dea scrisori la libera alegere a stareților și a independenței de guvernator și mitropoliți. În secolul al XVI-lea, manastirea a fost una dintre cele mai bogate manastiri din Kiev. În 1612, Sigismund III-a dat Michael uniți Catedrală, dar ia, de fapt posesie de orice mănăstire sau chiar, aparent, moșiile mănăstirești, Uniatii eșuat. Poate că această mănăstire trebuie să sprijine cazacii, datorită cărora în 1620 abatele Mikhailovsky Iov Boretsky a fost hirotonit metropolitani. De locuri de muncă a rămas în Catedrala lui Michael, care, la momentul câștigat de rezidență importanță metropolitană.

Mikhaylovskaya zonă. Felicitare 1913


Cu adaos de la Kiev pentru a Stat din Moscova, Michael Catedrala a pierdut cele mai multe dintre moșiile lor au fost în domeniu, restul de Commonwealth-ului, dar și hatmanul, precum și cazaci înzestrat generos bunurile mănăstirii pe Ucraina stânga Nistrului. Un lot a fost cumpărat terenuri mănăstirești de cumpărare.

Timbre bloc de pe templu

În 1800, Michael Catedrala atribuit Chigirinsky episcop, vicar al Eparhiei Kiev. Svatopluk biserica antică este acum mijlocul bisericii mănăstirii principal, a scăpat de la absida altarului ei și pereți la o anumită înălțime și cupola principală, și mai multe imagini antice conservate mozaic, iar în 1888 a deschis frescele antice.







Zona din fața intrării la mănăstirea Sf. Mihail a fost numit Michael. În mărime, este astăzi a fost format în prima jumătate a secolului al XIX-lea, în reconstrucție generală de Kiev, și după construcții în 1854 - 1857 de ani de localuri publice complet separat de zona de Sofia.

Intrarea la mănăstire este decorat cu fresce. 















In apropiere este un monument de a Holodomor 30 de ani.



Pe lângă Catedrala Sf. pătrat lui Michael este Academia Diplomatică din Ucraina, și în fața monumentului ei de a Printesei Olga, Andrei Apostol, Chiril și Metodie. Monumentul a fost inaugurat pe 4 septembrie 1911. Celebrarea a avut loc destul de modest, ca într-un spital din ranit mortal a murit la Opera Națională a Ucrainei Piotr Stolipin.

Pe piedestalul de granit roz, a fost situat în centrul unei sculpturi de printesa: pe partea stângă, pe deal, a fost o sculptura de Sf. Andrei, arătând spre "Sfântul Munții Kiev", chiar pe deal - o sculptura ședinței educatori slavi Chiril și Metodiu. 
Pe piedestalul Printesa Olga inscripția: "Acest vnide primul care cer de la Rusia, acest bo foarte apreciat șeful Rustam Tu fii" mai jos in functie urmat o altă inscripție: "Cadou de orașul împăratului de la Kiev. Vara din 1911 AD ". 
frumos monument a durat mult timp, nu. Modern monumental ansamblu Printesa Olga a fost deschis oficial la 25 mai 1996 la Ziua Kiev.

Mănăstirea a supraviețuit doar o singură clădire, deoarece înainte de Revoluția, și este foarte diferit de restul. 
Cantina cu Biserica Sf. Ioan Divin (1713).







În secolul XVII, alături de bărbați de aur-cupole manastirii a fost a lui Michael și a lui Michael, sa mutat în 1712 la Hem. mănăstirea Mihailovski a aparținut mănăstirii Botezului Domnului, fondată în marginea din Kiev în 1861.



















Leo de la Roma, Grigorie Dialogul Sylvester Roma. Catedrala Sf. Mihail. Pictura în zona altarului. Efectuate în colaborare cu artist emerit al Ucrainei Henry Nechiporenko. Catedrala Sf. Mihail Glory a adus mozaicurile sale și fresce. Potrivit criticilor, au descoperit un nou tip de pictura în evoluția Rusiei vechi. "Shimmering pictura" mozaic numit Catedrala Sf. Mihail - le place ceata invaluitoare întregul spațiu al bisericii este fading ei, apoi vin cu o strălucire bang.



Catedrala Sf. Mihail. Mosaic icoane

Catedrala extrem de delicat și strălucitor mozaicuri lui Michael este o piesă remarcabilă de artă antice.





Dmitri Solunskiy.1108-1113.


Arhidiacon Ștefan.

Demolarea catedralei au fost efectuate în 1934-1936 de ani, Barbara s-ar putea au fost mutate în Catedrala Vladimir. În 1934-1935 mozaicuri conservate luat pe o nouă fundație și sa mutat la Catedrala Sf. Sofia (un grup de restauratori condusă de V. Frolov). Pentru mozaic "Euharistia", în sala de expoziție a Catedralei Sf. Sofia a construit un zid în formă specială de a repeta Catedrală lui Michael absida lui. De asemenea, au fost eliminate și transferate într-un muzeu din Leningrad (Hermitage), Moscova (Galeria Tretiakov) și Kiev (Hagia Sophia), unele fresce.



Mozaic "Sfânta Euharistie." Aceasta este una dintre originale mozaicuri lui Michael Golden-Domed Mânăstire, a avut loc la Catedrala Sf. Sofia din Kiev. Reconstruit în anii 1997-1998, Catedrala Sf. Mihail (deschis oficial 30 mai 1999) -. unul din templele principale ale non-canonic Bisericii Ortodoxe Ucrainene a Patriarhiei Kievului faptul că templul restaurat la mai mult niveluri ridicate observate în fotografia de mai jos, care arată excavare înainte de podeaua templului.





In vecinatate se afla Scoala de Teologie Kiev a UOC-KP. ciborium în curtea mănăstirii a fost reconstruită în mijlocul anilor 1990. ciborium bazin de piatră din interiorul mănăstirii sursa, este decorat cu domul aurit, fresce și semi-colonii.














Gazebo privind sursa de executie in stil baroc ucrainean, același stil și culoare (moale alb și albastru și auriu), cu biserica principală a mănăstirii Sf. Mihail - Catedrala Sf. Mihail.

Turnul clopotnita a manastirii au ceas modern electrice clopoteii si o tastatura unic de clopot-carillon instrument muzical conceput pentru a efectua melodii complexe muzician special instruit.









Un comentariu:

Totalul afișărilor de pagină