Persoane interesate

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Nong Nooch Tropical Garden











Acum, Nong Nooch Tropical Garden este una dintre cele mai mari gradini botanice din sud-estul Asiei. Această colecție bogată de plante tropicale. O atenție deosebită este acordată conservării speciilor pe cale de dispariție. 







































În "Nong Nooch Tropical Park"  continuă să crească  o colecție unică de palmieri și de ferigi. În septembrie 1998, parcul a găzduit Societatii Internationale de palmieri (200 de delegați, reprezentând 33 de țări), care au constatat că parcul are cea mai mare colectie de specii de palmieri în creștere într-un singur loc. În momentul de față, există 2600-2800 specii și soiuri de arbori, din care in parcul  Nong Nuch înregistrate 1.100 de specii de vegetație. În următorii ani este planificată pentru a crește colectarea de 2.000 de specii. Principalele obiective sunt cele de a aduna cea mai completă colecție de specii și soiuri de arbori.














În prezent, colecția conține unele specii de palmieri care în afara intervalului de creștere a lor se gasesc doar aici.













Întregul parc este  acoperit cu o rețea de drumuri care vă va duce la toate colțurile interesante pentru a va bucura de vederi magnifice.  În multe locuri,  poduri suspendate peste ravene, unde vizitatorii trec peste vârfurile de palmieri și pot vedea florile și fructele lor. 















Orchid Garden

O mândrie deosebită a parcului este o grădină frumoasă orhidee. Datorită lui, Nong Nooch este adesea numita Grădina de Orhidee. Aceasta este o seră mare de orhidee, dar în comparație cu parcul - nu mai mult de 3-5% din suprafața totală a parcului mare.


























































































Cactus gradina



































Franceză Park













Butterfly Garden





















Attacus Atlas

Păsări Sadiq























  plante de apă - gradina

Aceasta "gradina" este decorata ca un basm: un pod suspendat peste ocean, swinging cu fiecare pas. Având în vedere că oferă un mediu de poveste.










Garden plutitoare





Bonsai Garden

Thailanda a apărut din arta secolului al XIII - maydat: gradinarii Thai au plantat copaci in ghivece, dar  au dat o silueta neobișnuita, tăieri de coroanei într-o formă geometrică.Datorită faptului că, în junglele din Thailanda, natura însăși a creat forme ciudate, iar problema a fost ca grădinaruo să crească un copac, care este în contrast cu omologul sau sălbatic.



Materialul mai devreme despre Thailanda a fost aici











Vase de gradina

A creat o sculptură incredibila din ghivece de flori. Cele mai multe dintre vasele realizate în stil thailandez, sun coapte în cuptor. Dintre vase sunt create diferite sculpturi în formă de mașini, clădiri, locomotive cu abur.





























Albastru Garden

Aceasta a contribuit o colecție unică de palmieri și ferigi. Pentru anul 1998, parcul are cea mai mare colectie de specii de palmieri în creștere într-un singur loc - 1.100 de specii ale lumii 2600-2800 specii și varietăți de arbori. În parc există palmieri, care sunt în afara domeniului de creșterea lor se gasesc doar aici.













Grădină European





























Autopark

Garaj construit, fiul lui Madame Nong Nooch Kamponom Tansacha ca hobby-ul lui este de curse auto și mașini sport. În centrul de gradina este pe două etaje asamblate mărci autoturisme, cum ar fi Cadillac, Ford, Lotus, BMW, Subaru, Mitsubishi, Mini, Nissan, aproximativ 40 de masini de lux. Cele mai multe dintre aceste sporturi. Vizitați flota face parte din programul de excursie.















Stonehenge

Stonehenge - modelul este aproape de viață-size listat ca un Patrimoniului Mondial megalitica structuri din piatră (dolmen) din Wiltshire (Anglia). 

IMG_6377







Hearts gradina











Gardens of Stone







Sculpture din porumb







Umbrele de grădină și greierilor

o revolta de culori de la verde la roșu și aur, agățat de peste voi frunze de palmier și ciripitul greierilor, agita de-a lungul furnicile gigant cale - toate acestea creează impresia că ești într-o altă lume.

















Copaci gradina topiary

Copaci gradina topiary: Aici vă veți simți ca și cum el este într-un paradis fabulos. Deci, de multe forme si culori care par aproape ireal în viața de zi cu zi.







Tabara de elefant

Tabără elefant, acasa, la elefanți, de trei ori o reprezentare triple zi pentru turisti.















Mini-grădină zoologică

În plus față de elefanți, o mulțime de animale interesante locuiesc grădină zoologică:. Păsări, șopârle, tigri, maimuțe 
parc, are o mică grădină zoologică, care este locuit de o varietate de animale exotice





























Iaz cu gigantul Arapaima

Turistii sunt atrasi de spectacol elefant, care este considerat unul dintre cele mai bune din Thailanda. În plus, spectacolul este încă un spectacol folcloric Thai, vă pot fi fotografiate cu animalele, stau într-unul din restaurantele.













Imagini din diferite domenii de gradina:














































































Su

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină