Persoane interesate

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Thailanda - tinutul zambetelor si al orhideelor.

Thailanda - o țară a varietatilor infinite, a munților înalți, acoperiti de  păduri, bogate în specii sălbatice și plante exotice, cu rauri, cu plaje aurii. Marea albastră, cu ape turcoaz și insule semn al frumuseții  și naturii curate. În Thailanda există alături de vechile tradiții din est și cele mai recente realizari ale timpurilor moderne.



Lotus Pond Royal Pavilion. Bangkok



Wat Plai Laem Koh Samui (Island)









Thailanda se află in Peninsula Indochina și doar partea cea mai de sud a țării este situata in peninsula Malay. Zona a tarii - 513,115 km pătrați



Coasta de sud a țării, cu numeroase golfuri și plaje, scaldate de valurile a două mări: Marea Andaman, Oceanul Indian la vest și China de Sud, iar Golful Thailandei, - la est.











Bangkok



Aeroportul din Bangkok





















Aeroportul din Bangkok

Dar aceasta este doar o prima impresie! Este necesar pentru a intra în ritmul de viață Thai. Nu e de mirare fondatorul capitalei Thailandei regele Rama I în Bangkok numit "cetatea cea mare de îngeri, depozit suprem de bijuterii divine, teren mare care scapă de cuceritori, un regat proeminent, capitala magnifica din cele nouă pietre ale marilor palate ale orașului, lăcașul zeilor și spiritelor" ...











Aeroportul din Bangkok





Grădină Aeroport

Lângă fiecare clădire din Bangkok, călătorii vor vedea un templu in miniatura - Ciao-Thay.Localnicii aduc  aici, flori, lumânări, produse alimentare pentru a potoli setea spiritelor care locuiesc peste tot - în aer și  ploaie în copaci și în fiecare clădire. Ele sunt tratate cu mare respect. Thailandezii sunt oameni foarte religioși, numărul de temple din țară este aproape de 30012 . 
Un alt obiectiv care merita vizitat  în Bangkok este Erawan Shrine și capela Lac Muang.







Samut Prakan - Muzeul Erawan



Capela Lak Muang

Nu uita Wat Mahathat - centrul filosofiei budiste și meditației, precum și Wat Pho, care adaposteste o statuie uriașă a lui Buddha Culcat. Cea mai mare valoare din Thailanda - jad Buddha. Acesta este situat în complexul lui Grand Palace și, conform legendei, are o forță supranaturală.









Wat Mahathat - centrul filosofiei budiste și meditației



Grand Palace. Chakri Sala Tronului







Wat Buddha Pho.Hram lezhascheggo

Admirați casa antica din lemn de tec de Jim Thompson și Kamthienga, Lumphini,  plimbarile în parc, unde se vinde sânge de sarpe - sursa   longevitatii și vitalitatii.

















Înveselit dintr-o înghițitură din aceasta "băutură", fa  o plimbare în Chinatown.



























 Vechea piata Talaht Kao - una dintre cele mai vechi piețe din China,   Bangkok,  sau du-te intr-o excursie cu barca de-a lungul râurilor și canalelor din oraș, care sunt considerate cele mai bune drumuri din Bangkok.











In cartierele din  Bangkok nu sunt  puține lucruri interesante. În orașul Ayutthaya este o ferma de crocodili, unde au loc lupte intre reptile. Și în satul, Damnoen Saduak funcționează piața plutitoare - comerciantii ofera fructe, plante, pești, flori direct de la bărci.




Ferma de crocodili







Thailanda - o țară a orhideelor. În imediata apropiere a capitalei de nord a Chiang Mai sunt ferme uriașe cu aceste culori. Există, de asemenea Mae Sa Valley, unde puteți vedea cum se cresc   fluturii și șerpii i si elefanții. Iubitorii de vacante  marine pot merge in partea de sud a țării.





































Plaje lungi,   stânci și cuiburi Phi Island înghit  "Phi, palmele de nucă de cocos și nisip alb din Koh Samui, golfuri, dealuri verzi și marea albastră de Phuket - toate acestea nu pot rămâne indiferente. Ca o țară în care nu este loc pentru zgârie-nori , ambuteiaje exista plantații de orez, temple de aur și ambarcațiuni de locuit, precum și elefanți, care sunt un simbol al acestei țări mari și armonioase.































In Thailanda exista un climat tropical cu trei anotimpuri:intre mai-octombrie - sezonul ploios, poziția dominantă a musonului de sud-est, din noiembrie până în Februarie - iarna arida, din martie până în mai - sezonul cald,  călduri feroce și umiditate ridicată a aerului și precipitațiilor nu este simtita. În partea de est a peninsulei este un climat deosebit, caracterizat prin precipitații uniforme pe tot parcursul anului. Timpul ideal pentru o vacanță în Thailanda - iarna. 






Thais sunt prietenoase, echilibrate și ospitaliere. Thailanda este uneori numita "teren  zambetelor."Această condiție reflectă motto-ul din Thais - "sanuk," de exemplu, obține bucuria, trăieste cu bucurie.



Smiling Buddha, Wat Plai Laem, (Koh) Samui Island



Big Buddha Big Buddha Hill - Pattaya



Big Buddha, Samui Island, Thailanda



Complexul de temple de Wat Thaton în nordul îndepărtat din Thailanda în apropiere de granița cu Mynamar (Birmania)







Kings Palatul de Vara - Thailanda



Samui Temple - Ko Samui, Thailanda



 Templul de Marmura





Thailanda, Wat Phra Phutthabat



Wat Arun





Wat Ming Muang







Wat Phra Kaew, Bangkok







Wat Mahathat - Sukhothai





Wat Mahathat în Ayutthaya, Thailanda





Phuket, Wat Chalong















Wat Taton Chiang Mai Thailanda



Huay Mae Kamin Cascada Chatkaew



James Bond Island





Partidele naționale Angtong. Emerald Lake







Tropicală Grădina Botanică Nong Nooch































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină