Persoane interesate

duminică, 26 februarie 2012

Parohiile din St Petersburg















Bisericile şi catedralele din Sankt-Petersburg sunt o parte integrantă a istoriei oraşului. St Petersburg, încă de la începuturile sale a fost un important centru cultural din Rusia, sunt muzee de renume mondial  , teatre, palate şi parcuri, temple si catedrale din Sankt-Petersburg, la rândul lor, reprezintă nu numai interes cultural şi istoric, ele sunt centre spirituale ale credinţei ortodoxe , recent renăscute în timpul nostru.






Biserica  Mântuitorului  din St Petersburg este un muzeu si un monument de arhitectură din Rusia. A fost construit la ordinul lui Alexandru III, precum şi decizia de a Sinodului la faţa locului în cazul în care data de 1 martie, 1881 Narodovolets I. Grinevitsky rănit mortal Alexandru al II-lea, care este popular numit Eliberatorul Regele, pentru abolirea iobăgiei. Catedrala este situat pe malul canalului, lângă Mihailovski Griboyedov Grădină şi Grajduri din zona. Înălţimea templului este de 81 de metri. Acest număr reprezintă anul morţii regelui.







 


Catedrala Smolny a Învierii (Catedrala Smolny) face parte din ansamblul arhitectural al Mănăstirii Smolny






 


Nicolae Naval Catedrala din Sankt Petersburg este situata pe Canal Kryukov. Este un monument magnific de arhitectura in stil baroc. Biserica Sf. Nicolae de Bobotează constă din două biserici - de sus şi de jos. Biserica a fost sfinţită în mai mică numele de Sfântul Nicolae, făcătorul de minuni de Myra - patronul spiritual al tuturor călătorilor, inclusiv pe mare. Biserica a fost sfinţită de sus în numele de Boboteaza. Prin urmare, numele complet al bisericii - Catedrala Sfântul Nicolae din Boboteaza.








Catedrala Sfântul Isaac (denumirea oficială - Catedrala Sf. Isaac din Dalmaţia) - cea mai mare biserica ortodoxa din Sankt Petersburg. 




Catedrala Kazan , în Sankt Petersburg - provoslavny catedrala, situat în inima oraşului. Faţadele de templu vin la Nevsky Prospekt şi Griboedov. 




Kazan şi Mănăstirea Învierii tserkvi.Novodevichy 




Catedrala Sfântul Andrei (numele oficial - Biserica Sf. Apostol Andrei) - Catedrala Ortodoxa curent pe Insula Vasilievski. 




Catedrala Maicii Vladimir a lui Dumnezeu, sau pur şi simplu Catedrala Vladimir - Biserica ortodoxă curent în zona de Vladimir 




Biserica a Proróka Svyatógo Elias, Saint Prince Alexander Nevsky şi Paraskeva Mucenic Sfânt pe Pulbere 




Catedrala Petru şi Pavel din St Petersburg este locul principal în ansamblul de Petru şi Pavel Cetatea. 


 


Lavra Alexander Nevsky din St Petersburg, la sfârşitul de Nevsky Prospekt. Pe teritoriul său, care este situat între râurile Neva, Monastyrka şi de-canal, este o oază de viaţă spirituală rus la Mănăstirea insula. 


 




Trinity (Izmailovo), Catedrala din Sankt Petersburg 




Catedrala Schimbarea la Sankt Petersburg este situat lângă Liteiny Avenue, într-o zonă în care în prealabil au fost cazarma gărzilor primele ruse - Schimbarea. Numele complet al bisericii - Catedrala Schimbarea la Faţă sau Catedrala Schimbarii la Fata a Domnului Toate Gărzii. 




Prinţul Vladimir Catedrala din Sankt-Petersburg - una dintre mele preferate Petersburgers temple.Numit in onoarea Printului Vladimir, al cărui nume este asociat cu botezul "Rus.




Sampson Catedrala din St Petersburg, este una dintre cele mai vechi monumente de arhitectura din oras.Ea a primit numele său de către numele de St Sampson Strannopriimtsa: clădiri de stil ale templului este adesea menţionată la baroc Ann, aşa cum a fost completată în conformitate cu Imparateasa Anna Ivanovna.



                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină