Persoane interesate

vineri, 23 noiembrie 2012

Maestru in pictură pe sticlă



  
  
  
Master class în pictură pe sticlă | Targul de masterat - manual, manual
Așa cum a spus odată regizor celebru de film și scenarist american Jim Jarmusch, tot ceea ce este la modă, în orice caz, apartine trecutului. Originea în Egiptul antic și în mod activ în creștere în Europa secolului al XII-acest tip de transformare a spațiului ca o pictura vitraliu, se bucură de popularitate în creștere acum.
Modernă de sticlă colorată se obține prin utilizarea de o gamă variată de tehnologii.Sticla poate fi transparent și gol, de culoare plat, un amestec de diferite culori și nuanțe de o singură culoare, netedă și cu o varietate de texturi. Am decis să arate în practică de utilizare a tehnicilor de pictura pe sticla culori obișnuită, care pot profita cu ușurință de sine în viața de zi cu zi.
Deci, vă sugerăm o pas cu pas descriere a modului în care o suprafață de sticlă simplă, fie că este vorba o fereastra, usa de sticla, perete sau doar un detaliu mic interior a face arta design de produs, care nu se găsește oriunde în altă parte decât acasă.

Materiale folosite:

1. Sticla Paint: Idea Vetro (Maimery, Italia), Vitral (Lefranc Bourgeous, Franța), vitraliu (Rusia)
2. Liner Faber Castell Ecco Pigment 0,1
3. Sticla contur Idea (Miamery)
4. Perie sintetice № 0,0 sau 00,0 №
5. Vopsea de protecție lac pe sticla Idea Vetro № 715 (Maimery, Italia), care ajută la protejarea de muncă de umiditate și detergenți
6. Diluant pentru vopsea lucioasă pe Idea Vetro sticlă № 700 - face mai ușoară vopseaua, dar nu afectează coerența acesteia
7. Ceramică paleta
8. Papetărie cuțit
9. Muguri de bumbac
10. Ac de siguranță
Cumparati vopsea vitralii si alte materiale sunt disponibile în orice magazin bunuri artistice.


Pași:

1. Înainte de a începe, sticla trebuie să fie degresate cu acetonă sau alcool pentru a picta întinsă și, ulterior, separat. Dă usuce și treceți la pasul următor.


2. Modelul selectat este pus sub sticlă și fixați marginea banda de mascare, astfel încât imaginea nu se mișcă.


3. Transferul conturul imaginii de pe suprafața de sticlă cu o grosime de 0.1 mm Lehner. În cazul în care circuitul nu funcționează, chiar de la prima încercare, o puteți corecta cu ajutorul unui tampon de vata imbibat in acetona.


4. Dezlipi cu grijă marginile de bandă, scoateți imaginea din sticla. Pentru comoditate, puteți pune o foaie albă.

5. Acum, trebuie să vă asigurați subțiri linii de contururi luminoase. Ia calea de pe sticlă și ușor, atingând abia suprafata, modelul de urmărire, care duce linia de sus în jos. Se lasă să se usuce timp de 10-15 minute.


6. Dacă aveți nevoie să spele imaginea complet, se poate face imediat sub jet de apă caldă, folosind un burete rigid. În parțială de ajustare trage segmentul de birouri circuitul de cuțit.


7. Urmează etapa cea mai creativă, așa cum am proceda direct la pictura murala vitralii. Acest lucru va necesita vopsea idee Vetro și grosimea pensulei sintetice 0.0 sau 00.0, precum și paleta ceramică. Alege culoarea necesare pentru pictură. În cazul în care culoarea dorită nu este prezent, e ușor să creați propriul dvs..


Simțiți-vă liber să experimenteze cu diferite culori. Încercați să adăugați un pic de albastru în roșu - și din perie va fi un violet frumos. Și dacă o cantitate mică de vopsea alba pentru a amesteca cu nici un alt, va afecta mat. Cu toate acestea, rețineți că amestecul poate picta o singură firmă.


8. Deci, se procedează pentru a pulveriza culorile. Începe să picteze conturul centrului, astfel că vopseaua nu se uns atunci când vă mutați site-ul următor. Cu toate acestea, turnarea vopsea în segmente trebuie să se deplaseze spre centru.

9. Primul pas este să se scufunde în perie paleta de vopsea și să formeze o scădere mai mare. Pune-l în segmentul de colț și începe să "trageți". Țineți cont de faptul că se usuca rapid de vopsea, astfel încât meniurile de mare este necesară pentru a avea timp să stabilească fragmentul, evitând divorț și nereguli.

Odată ce vă simțiți că vopseaua incepe sa se usuce, adăugați un alt picătură. Principalul lucru - să aibă dokrasit bucată de timp dedicat de "umed" vopsea. Dacă apar bule de aer, acestea pot fi străpuns cu un ac, dar, din nou, păstrând în același timp "umed" efect.


10. Utilizarea de lacuri "Vitralii" nu implică o perie. Aceste culori pot fi folosite, forțându-le direct din sticla. Tehnica este aceeași, dar necesită mai multă grijă, ca aceste culori au tendința de a bule și rapid amplasat pe o suprafață.



11. Sticla vitralii nostru este aproape gata. Ne lasă să se usuce timp de două zile, cu atenție și paza împotriva prafului.

12. Etapa finală este poloneză. Acest lucru este necesar pentru a proteja culoarea si conturul influențelor externe. Norocul necesită 8-11 ore pentru a se usca complet. Și vă puteți bucura de deja rezultatele activității lor de creație!


Figura folosite a fost luat de la camera de proiect pentru părți, un studio de arhitectura Natalia Tumanov. De asemenea, vitralii pot adăuga armonie la aproape orice parte a interiorului. Pentru cei care preferă să se bazeze pe profesionisti, arhitectul Natalia Toumanova încântat să ofere serviciile lor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină