Persoane interesate

vineri, 23 noiembrie 2012

Metode de tratament pentru psoriazis de medicina integrativa

Metode de tratament pentru psoriazis de medicina integrativa
im_20110706202610_4124 (300x150, 163Kb)
psoriazis - o stare foarte neplăcută de a face cu atât de dificil, dar posibil. Ca întotdeauna, este un remediu complet (deși în fosta poate fi pielea erupții cutanate pigmentare -. Schimba pielea, dar este o chestiune de pur extern) 
Deci, în homeopatie nu există nici un astfel de lucru ca "dermatita atopica." Toate, aproape toate tipurile de "dermitov", cu excepția pentru erupție - acesta este un răspuns comun psoric, sau psoriazis, doar în forme diferite. Fundamental erupții cutanate de două tipuri: "uscat" și "umed". În caz de încălcare a pielii, cu un caracter uscat (nu ud, cum este, de obicei, determinată în homeopatie) sunt implicate, în general, un ficat, "ud", să existe în patogeneza patogeneza hepatice de boli de rinichi, ca ficatul determină ciclul de intoxicație, rinichi, respectiv, apă de schimb Prin urmare, acesta este un amestec. 
ce determină modelul de boala? În orice formă de schemă este aceeași - dacă disbacterioza (disfunctii intestinale), în procesele de detoxifiere de compensare folosită în întreaga fereastră funcționale, și, ca pielea prevede, de asemenea, de drenaj și procesul de selecție începe de compensare. Desigur, aceste forme de toxine care au fost derivate din intestin in toaleta, nu corespund compoziției de sudoare (normal de drenaj regim piele) si determina leziuni ale pielii. Schema este foarte diferită - și porii, precum și procesele de oxidare, inflamație, etc Este clar că, dacă pielea este încercarea de a compensa pentru activitatea intestinelor - nu este cel mai bun mod. Deci, aici avem problema a intestinului sau cronice dizbakterioz, care, desigur, nu se produce de la sine, ci prin bila de presă spasmodică în tractul digestiv. În același timp, eliberarea funcțională a bilei este atunci când mănâncă, deoarece bilă - un agent care promovează digestia și asimilarea de către organism. Deoarece nu există nici o bilă varsă masă (doar din cauza spasm al vezicii biliare, de obicei, provocat de spasme ale vezicii urinare), apoi, relativ vorbind, nu are nimic de a digera, astfel încât nu există hiperactivitate, iritație, inflamație a membranelor mucoase la nivelul tractului gastrointestinal - stomac, iar dvenadtsatiprestnaya intestin și intestinul subtire (de fapt, un mecanism mai complex: hiperactivitate de F-Vb este în creștere tonicitatea și de a crește aciditatea în toate organele și țesuturile organismului, care provoaca procesul). Eliberare spontana de bilă doar exacerbează și provoacă perturbări (la fel ca în doar aciditatea va fi predispus la psoriazis gastrita si ulcer, ulcer în special duodenale, dar nu.) 
Deci, această imagine a patogeneza de neplăcut, care se bazează întotdeauna pe starea sistemului genito-urinar (de obicei , în cazul în care o scădere a sistemului endocrin și criza hormonale, care poate fi definit ca hormonal crescut și scăzut - aici suntem doar de gând să aibă diferite forme de psoriazis, în primul caz, mai mult decât de obicei "dermatita", al doilea - psoriazis de obicei). Apropo, țineți cont de faptul că, din moment ce implică intestinului, clisma simplu scuti dramatic agravarea, deși, desigur, acest lucru nu este bun, deoarece utilizarea lor regulată va provoca cu siguranță intestinale. 
Astfel, gomeoterapii schema 
1. Aici aveți nevoie pentru a decide cu privire la statutul de Yin-Yang, și fă-o, pur și simplu: Ian - o tendință de a tensiunii arteriale, o tendinta de a hiperaciditate, etc Yin - dimpotrivă, tendința de a scăderea tensiunii arteriale, atonie si laxitate (după cum se poate observa congestie venoasa si vene problemă). Este important pentru noi de a utiliza cursul. 
2. Pentru yang de stat (dermatita atopica același, formele acute, de obicei de vârstă - până la patruzeci de ani.) 
Dimineata: Arnica-12, Ignatia-12-12 Glonoin. Dimineața nu este doar un set de cardiovasculare, anti-stres, dar, așa cum, într-adevăr, a crescut în acest caz, declanșată de o instabilitate a sistemului nervos. 
Dupa-amiaza: carbo animalis-12-12 Moshus, Hepar sulf-12 - detoxifiere usoara si normalizarea statutului hormonal. 
seara :. 1) Sepia-12, vomica VOM-12, 2) Apis-12-12 Lachesis.. Aceasta este rata standard pentru prima lună, dar, în general vorbind, puteți lua două (a doua lună - relaxare faza). 
3. Pentru statutul de Yin - se reduce întotdeauna starea sistemului genito-urinar, drenaj limfatic lent, venos congestie, care provoacă insuficiență cardiacă, astfel încât în dimineața - în special "cardiovasculare" droguri. 
Morning:. Arsenicum album-12, Cactus 12, Glonoin-12 
Day: carbon-12, Hepar-sulf 12-12 Kantaris - drenaj în stadiile profunde ale detoxifiere (organică), stimularea funcțiilor sistemului genito-urinar și, în special, cancer de vezica urinara. 
seara: 1). Hina-12, Lycopodium-12, 2). Konium-12-12 creozot. Regim este același ca și în primul caz, ci pentru că aici avem componentele de Yin (de exemplu, cronica, indolenta), astfel încât cursul de tratament poate fi extins cu ușurință pentru trimestrul (3 luni). 
al doilea ciclu de tratament. Poate fi folosit pentru ambele grupuri, în măsura în care de drenaj și imunostimulare. 
Morning: Ignatia-12, Cactus 12, Glonoin-12. 
zilei:. Arsenicum album-12, Carbo vegetabilis-12-12 Kantaris 
seara:. 1) Apis -12, Lachesis-12, 2). solubilis Mercur-12, iod-Aurum 12. 
Pentru a stimula procesul de detoxifiere, curățare a pielii poate fi folosit baie homeopatic, dar aici ai nevoie pentru a determina tipul de manifestări cutanate. 
1. Pentru "plângând" - Sepia-12, Mercur soolyubilis-12, Carbo animalis-12 - 6. Pentru fiecare baie de mazăre în fiecare zi 
2. Uscat - Hina-12-12 Arsene, Carbo animalis-12 - la fel. 
3. Atunci când erupții (sub orice formă) este foarte bine Apis-12-12 Kantaris, Carbo animalis-12 -. 6 mazăre fiecare 
ciclu de studii gimnaziale este aceeași pentru două - trei luni, după care trebuie să mergi la terapie pentru starea curentă. 
Terapia cu microunde 
Desigur, tehnicile de microunde de rezonanță oferi un efect foarte rapid dramatic asupra sistemului: 
primul. 
Grupul nosodes - prin ea însăși, toate bacteriile, toate carcinom (faza de degenerare) și, desigur, toate formele de psoriazis, plus toate urogenital - lyuizinum, medorrinum, hlomidii, Ambele encefalita cu HIV, hepatita, - ambele forme - de hiperactivitate și compensate meningele cauza disfunctii ale aparatului genito-urinar. 
Ca întotdeauna, de testare, terapia comportament (de preferință pe un "în mass-media apoase") - rezonanta Forte, stimulând apoi Forte. 
două Bine ai venit. 
recepția doilea este detoxifierea exercițiu foarte bun, deci: tot în alopatie gomeodozah și la această recepție frumos pentru a scrie "împovărătoare" (Peterling) - Chimie, radionuclizi, ca afectarea ficatului, si in psoriazis, avem exact că, de regulă, determinată de externe factor de mediu, cum ar fi radionuclizi, trebuie apoi un grup de catalizatori, acizi, și Mercur, deoarece primele două grupe de medicamente este foarte stresant pentru organism si poate provoca o criză. Catalizatori de grup și acid, stimularea metabolismului și starea generală a sistemului imunitar, netezește efectul. 
treia metodă. 
Conform schemei de primul. 
impactul afiliați. 
primele două săptămâni de zile, timp de doua luni - o dată pe săptămână, apoi o dată pe lună. Între a lua grupul alocate de remediile homeopatice, după testare (stimularea și rezonanță). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină