Persoane interesate

vineri, 23 noiembrie 2012

Master class pe sticla vitralii Sper Molkentin "Molly"




Paint vaza de sticla | Targul de masterat - manual, manual

Deci, cumpara orice vas de sticla favorit, pregătește materialele - și să înceapă să lucreze, eu sunt sigur că rezultatul final nu vă va lăsa indiferenți!
Înainte de a începe, trebuie să ne pregătim produsului. În scopul de a stabili vopsea uniform, suprafața trebuie să fie degresate vase. Pentru a face acest lucru, aveți posibilitatea să utilizați niciun tip de solvent universal, și puteți spăla doar produsul bine detergent lichid.
Pregăti o schiță următor și mutați-l la suprafata vasului. Pentru a face acest lucru, să ia o foaie de hârtie și scoate toate fețele din vaza creion. Apoi, aplica o bucată de hârtie schița noastră. Toate acestea se poate face folosind un calculator, apoi imprimați doar din dimensiunea imaginii. Chiar dacă nu puteți trage în internet puteți găsi mii de șabloane și modele interesante, care pot fi folosite pentru a decora ferestrele.

Apoi să ia o foaie de hârtie pentru copiere, bandă și lipici cu hârtie de carbon pentru a schița vaza nostru. Scoate imaginea. Scoateți hârtia și a obține un castron de model transferat.
Se poate face într-un mod diferit, schița stick de la interiorul vasului cum ar fi bandă dublu adezivă, și trage o cale dreaptă. În fiecare caz, pentru a alege opțiunea cea mai convenabilă.
Acum rămâne să se pregătească instrumentele necesare pentru locuri de muncă și de a ajunge la punctul principal.
Deci, avem nevoie de: vopsea vitralii, forme, perii, mai subțire, cutie de vopsea, servetele, scobitori și cuțit breadboard.

Să începem cu culori pe care le vin în două tipuri - rășini pe bază de apă și alchidic pe baza de solvent (). Pe bază de apă Vopsele pentru a coace în cuptor după utilizare. Ele sunt de obicei folosite pentru a decora feluri de mâncare, ca fiind mai puțin periculoase pentru om.
Pentru elemente decorative de interior este mai bine pentru a utiliza cerneluri pe bază de solvenți. După uscare, ele sunt foarte stabile, are efect de vitraliu. Vopsea lichidă și curge. În scopul de a obține efectul de vitralii si vopseaua nu curge în fiecare altele, contur. Ei vin, de asemenea, coace și se coace. Contururile sunt folosite cu vopsea solubilă în apă și se coace, respectiv, dimpotrivă. Vom atrage vopsele pe bază de solvenți și de circuit.

Pentru o listă de elemente mici, adecvate pensula sintetic cu numărul 0 sau 1. O astfel de perie subțire este foarte convenabil să se aplice vopsea la cele mai mici detalii, fără să vă stea în pe acest circuit.
Solvenți sunt companii diferite, vândute în magazine de artă, împreună cu culori, dar puteți folosi, de asemenea, spiritul ordinară alb sau unghii remover poloneză {#}. Vom avea nevoie de un solvent pentru curățare perii, și, eventual, prea grea pentru subțierea vopsea.
Perfect pentru blistere paleta de pastile, dar puteți folosi folie, ceea ce face vacanța.
Când totul este gata, trece la circuitul de aplicare. Pe cât de mult se va face pentru a sublinia exact, va depinde tot mai mult pe aspectul întreaga operă terminat. Prin urmare, este important să aveți un loc de muncă confortabil luminos, și coatele pe masă odihnit. Atunci când se aplică circuitului necesită o abilitate specială care vine cu experienta. Ia-un tub, o linie de alimentare pentru a nasului și a începe să desenați uniform apăsați în jos pe ea și, în același timp să mențină linia. Nu vă faceți griji, dacă pur și simplu nu va primi o linie perfecta, îngroșarea pot fi corectate cu o scobitoare, după circuitul de un pic uscat. Dacă aveți nevoie pentru a elimina complet orice linie a eșuat - tăiat pur și simplu de pe ea, cu o lamă de cuțit sau un breadboard.

După aplicarea pe circuitul de toata fata trebuie să li se permită să se usuce pentru conturul diferite firme de uscare timp variază, dar, în medie, cel puțin o oră. Apoi întoarceți vaza noastră și contur pe fata următor.


Atunci când imaginea de ansamblu este subliniată de circuit, trece la distracție - spray cu vopsea. Aici totul depinde de imaginatia si perceptia culorilor, alege culoarea în funcție de gustul dumneavoastră și începe să funcționeze.
Deschide o cutie de vopsea și se toarnă câteva picături de pe paleta noastră. Vopsea Vitralii este foarte economic de utilizat și rapid să se usuce în aer, astfel încât nu este nevoie să se toarnă o mult mai bine pentru a adăuga după cum este necesar, și nu neapărat uita doar pentru a închide vopsea, sau vopsea se poate ingrosa si usca.
Este mai bine să completați mai întâi toate detaliile dintr-o culoare, apoi utilizați vopsea nouă. Mai mic este segmentele ați transformat în imagine, cu atât mai ușor va fi să completați, și va merge la vopsea uniform. Ia o perie, și moaie vârful dintre cele mai în vopsea și fixați în meniurile care segmentul nostru de buclă încercuite. Alături de această scădere ca pensula se întind în direcții diferite pentru a obține o umplere uniformă curată. Este important să se furnizeze vopsea pe calea foarte, dar nu-l nalezaet.
În scopul de a înțelege exact cum și de calitate am pus vopsea - vom vedea produsul nostru pe lumina, toate defectele vor fi imediat vizibile și pot corecta rapid în timp ce vopseaua nu se usucă. Este important ca fiecare segment a fost umplut imediat și complet, dacă o parte din vopsea sa uscat, umple apoi restul de teren vor fi vizibile pentru frontiera, care nu este eliminat.
 
Completat în toate segmentele de aceeași culoare - ia vopsea nouă și segmentele de vopsea de altă culoare. Pentru a face o nuanta mai putin bogat - se poate utiliza un mediu transparent - o vopsea incoloră, de obicei, toți producătorii de vopsele de vitralii. Deci, completați toate segmentele de pe marginea vase noastre. Pe o suprafață plană pentru a picta este mult mai ușor decât pe convexă (vopseaua nu scurgeri), așa că este mai bine pentru incepatori pentru a începe cu astfel de produse. Dar este important ca vopseaua de pe o față este complet uscat înainte de a începe pictura pe următoarea. Principalul lucru este să nu se grăbească, vopselele se usuce o lungă perioadă de timp (3-4 ore), dacă începeți să lucrați să se usuce - vopsea poate scurge sau să poarte afară, și-l va strica aspectul produsului, și a corecta greșelile acestora este foarte dificil. Liniște toarnă toate fețele și am pictat vaza. Sunt sigur că veți fi uimit de efect.

Asta e rezultatul final:
Deci, în ton cu ceea ce pictura pe sticla ocupație destul de laborioasă, este consumatoare de timp, necesită o atenție și îndemânare - și du-te pentru ea! Cred că rezultatul este meritat să-și petreacă un timp pe ea și forța. Bucurați-vă de culori strălucitoare, sclipitoare. Sunt sigur că, după prima experiență, veți dori să picteze mai mult de o bucată de sticlă în casa ta.

4 comentarii:

  1. poate e prea mult spus...dar ador ceea ce ai scris. de cand imi doream sa invat...si cat ma bucur ca am gasit. sa traiesti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc sa invat sa fac vitralii. M-au fascinat. Sunt impresionata de ce se poate face.
    Daca poate cineva sa ma ajute sa-mi scrie pe adresa: roxana_bacanu2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Roxana,
      si eu vreau sa fac vitralii. Daca ai reusit sa inveti poate ma ajuti si pe mine cu cateva sfaturi. Te rog sa-mi scrii la adresa :miha_nastase@yahoo.ro( sa nu omiti sa scrii RO la sfarsit). multumesc! Eu locuiesc in Mogosoaia, daca stai aproape poate incercam impreuna sa realizam ceva . Pup!

      Ștergere
    2. Buna Roxana,
      si eu vreau sa fac vitralii. Daca ai reusit sa inveti poate ma ajuti si pe mine cu cateva sfaturi. Te rog sa-mi scrii la adresa :miha_nastase@yahoo.ro( sa nu omiti sa scrii RO la sfarsit). multumesc! Eu locuiesc in Mogosoaia, daca stai aproape poate incercam impreuna sa realizam ceva . Pup!

      Ștergere

Totalul afișărilor de pagină