Persoane interesate

marți, 10 aprilie 2012

Arte Jewelled din India / Arta Jewelled din India












Ornamente din aur, argint, cupru, bronz, coji de broască ţestoasă, portelan, fildes, ceramica si margele din pietre semipretioase si metale pretioase, cum ar fi carneol, Lapis lazuli, turcoaz, ametist, aur, argint, etc sub diverse forme au fost găsite la Harappa, Mohenjodaro, Kalibangane, Lotale, Ropare şi excavaţii ale civilizatiei hinduse.

Articole de bijuterie la Indian Plains ştiut cum să facă matrite pentru metal si ornamente de teracota, modul de a face foi subţiri de aur, pentru a pregăti aliaje de cupru şi argint şi aur, aur de lipire, aplicarea de metal topit.Pentru bijuterii cu motive de primavara, el a folosit un fir subţire de aur şi de argint. Suprafaţa de foi subţiri de aur, argint şi cupru, a decorat cu ornamente, realizate prin aplicarea ştampilei.

Kundan

Cea mai veche forma de bijuterii făcute în India - este de bijuterii de aur pur de 24 carate Kundan. Mod de a Kundansky bijuterie tack a fost instalat în folie de aur, între pietre, şi caste. Kundan bijuterii primite de la o distribuţie largă în epoca Mugalskoy, şi piesele cele mai fermecătoare au fost create în acele zile.
"Mena Kundan" - o operă de artă, cu email, cu o culoare superba si design, au fost efectuate pe partea verso a bijuterii, împreună cu Kundan, care au fost pe partea din faţă. "Mena Kundan", de asemenea, cunoscut sub numele de Bikaner şi Zhdaipuri.

Menakari

Arta de a smaltului Menakari a fost întotdeauna o ambarcaţiune tradiţională din India. Smaltul este cea mai mare parte suprapuse pentru a verifica calitatea de aur, aşa cum spune proverbul: "mai mult aur curat, email mai colorat." Prin urmare, pentru a avea cel mai bun fel de email, aur a fost de a fi cea mai mare puritate.
Floare de design - unul dintre motivele cele mai populare de bijuterii indian. Cercei Kanphul - imaginea de un motiv planta cu flori şi un simbol de noroc si prosperitate. Peepal Patra în nordul Indiei şi Gujarat au formă de foi, din care grupuri de figura (pipal). Este un simbol al bogăţiei şi abundenţă.

Gadzhra şi Paunchi

purtate pe incheietura mainii, iar la baza sunt, de asemenea, motivul floral. Gadzhra făcut din aur şi perle. De la o distanţă de bijuterii pare ca sârmă de aur utilizat în loc de iarbă de aur. Paunchi din multe părţi, în formă de floare. S-au alăturat împreună pentru a forma o brăţară.
În bijuterii indian are propriile caracteristici distinctive, care le fac uşor de recunoscut şi unic. Aceste produse sunt simetrice. În ciuda varietate de pietre de diferite culori şi un amestec de materiale diferite, în care nu există nici o confuzie

Din lemn de tec

Parul care este purtat pe despărţire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină