Persoane interesate

marți, 10 aprilie 2012

Cel mai scump din lume



Cele mai scumpe gadgeturi din lume

Motorola Aura Diamond Edition

5.800 dolari
Motorola Aura Diamond Edition
scump telefon mobil Motorola Aura are finisaj excepţional de lux, cu aur şi diamante. Corpul acoperit cu aur de 18 carate, diamante incrustate 34, 30 sunt amplasate pe marginea ecranului lustruit rundă, mai mult de patru, butoanele de navigare împodobesc telefon. Dispozitivul are o camera de 2 megapixeli, 2 GB de memorie, Bluetooth şi browser-ul Open Source. Nu navorochen adevărat punct de vedere tehnic, dar, ultimul cuvânt de design exclusiv limitată şi statutul de model.



Motorola Aura Diamond Edition
Telefon de aur Motorola Aura Diamond Edition

IPhone 3GS SUPREME telefon

3150000 dolari
Scump iPhone 3GS SUPREME telefon de Stuart Hughes
mai scump iPhone din lume de astăzi, a făcut bijutier britanic Stuart Hughes (Stuart Hughes).
pe telefon a avut 10 luni de muncă grea. IPhone unibody, cantareste 271 de grame, si turnate din aur pur de 22 de carate. Frontală incrustate cu 136 diamante-lea fără cusur, în valoare de 68 de carate, cu un coeficient de puritate a F (cea mai mare). Emblema Apple din spate a unităţii, are cincizeci de trei diamante, cântărind carate. Coroane cântec, de navigare buton, care flaunts un diamant unic şi foarte rar de 7.1 carate.
Stimate pungă din granit, de cântărire de 8 kg. 3GS scumpe iPhone telefon suprem de Stuart Hughes
Scump iPhone 3GS SUPREME telefon de Stuart Hughes

Stimati smartphone BlackBerry Bold

10.000 dolari
Stimati smartphone BlackBerry Bold - piele Python şi diamante
Acest Smartphone-ul exclusiv, modelul BlackBerry Bold într-un mobilier de designer scumpe, poartă numele -Diamond Viper Blackberry .
Telefon E-300 este acoperit cu diamante de la nivel de puritate mai mare, care este încadrat de marginea de jos a tastaturii şi încrustat în jurul valorii de camera de camera foto a telefonului obiectiv mobil. Capacul din spate este acoperit cu piele fină şi elegantă python .


Stimati foto Leica M8 alb Edition

10.500 dolari
Stimati foto Leica M8 alb Edition
de la producatori germani legendare de camere, Leica , din nou şi din nou, reuşeşte să impresioneze serie clienţilor săi noi, sa dovedit a fi deja modele clasice. Alb SLR, o alternativă elegantă la clasicul negru.Camera are aceleaşi specificaţii ca şi standard de M8. Lentile LEICA ELMARIT-M ASPH 1:2,8 / 28mm produce imagini de o calitate excelenta. Leica M8 albă Edition va fi lansat in editie limitata de 275 exemplare, cu un număr unic inscripţionat pe caz. Stimate foto Leica M8 alb Edition.

50.000 dolari
Cel mai scump iPod Shuffle
La ultima expoziţie de milionari Thailanda Millionaire Expo a fost demonstrat muzica de pe iPod cel mai scump mp3. Gadget a fost împodobit cu diamante de 700 de piese, încrustate în aur de 18 carate carcasa.


Tastatura cea mai scumpa din lume

5.000 dolari
Tastatura cea mai scumpa din lume
Fericit Hacking tastatură HP Japonia, PFU Ltd
Compania japoneza PFU Ltd, filială a Fujitsu, tastatura produce sub numele de Fericit Hacking tastatură HP Professional Japonia. Tastaturile sunt făcute la comandă şi sunt acoperite cu lac Urushi. Lac se aplică de mai multe ori cu o perie facuta din par de fecioare, şi apoi altul, şi "praf de sine", praf de aur.

Cel mai scump iPhone din lume

175.000 dolari
Cel mai scump iPhone din lume

De designer austriac Peter Aloisson şi de bijuterie (Peter Aloisson) s-au transformat în mod repetat spaţii de diverse companii de telefonie mobile: Nokia, Motorola, Sony Ericsson. Acum, în mâinile sale a primit Apple iPhone. Rezultatul a fost cel mai scump iPhone din lume.
Cel mai scump iPhone din lumeCel mai scump iPhone din lume
Smartphone-ul include 318 de diamante, 138 din care sunt manipulate de "prinţesă", rezultând în telefonul mobil şi a primit numele său - Printesa iPhone. Restul de 180 de pietre au o reducere standard de strălucitoare şi lipite într-o ramă de aur de 18 carate. Greutatea diamantului totală este de aproximativ 17 de carate, toate acestea cea mai înaltă calitate.

Mai scump telefon mobil GoldVish Le Million

1,255,000 dolari
Cel mai scump telefon mobil GoldVish Le Million
Nu are înainte de aur şi diamante nu sunt combinate cu rafinament, cum şi de perfecţiune, o caracteristică de producţie manuală. Aparatură Le milioane de piesa unica a fost creat în inima Elveţia, eminent designerul Emmanuel Gheit, pe seama de mai multe ceasuri de lux care si bijuterii.
Cel mai scump telefon mobil GoldVish Le Million
Acum, milionari ruşi vor putea să cumpere telefoane mobile Le milioane de compania elvetiana GoldVish de producţie.
În lume există doar trei cazuri de acest model. Acestea sunt realizate din aur de 18 carate (roz, galben şi alb) si incrustate cu diamante, iar panoul de spate este acoperita cu piele de crocodil de calitate superioară.Le Million este listat în Cartea Recordurilor ca cel mai scump telefon mobil din lume.
Drepturi exclusive de a vinde în Rusia, de lux GoldVish telefon mobil marca are una dintre cele mai mari retaileri din Rusia, compania "Euroset". Saloane de vizitatori "Euroset" poate cumpăra GoldVish Le Million costurile de un milion de euro.
Evident, cererea de telefoane super-scumpe este destul de mare, cât mai curând anul viitor, "Euroset", intenţionează să deschidă un butic de la Moscova GoldVish dedicat.
Telefon GoldVish este un designer de Emmanuel Gate (Emmanuel Gueit), a creat o serie de modele de proeminente de ceasuri si bijuterii.
Acest model de telefon este numit telefon mobil din lume cel mai scump. Aceasta nu este surprinzător, deoarece trupul său şi acoperit cu 120 de carate de butoanele de diamante.

Scump telefon GoldVish Illusion

185.000 dolari
Scump telefon GoldVish Illusion
ILUZIE GoldVish - un telefon mobil cu adevărat unic
este un telefon mobil pretios din aur, 750 de carate de diamante de cea mai înaltă calitate concepute şi dotate cu GSM quad-modul. Această fuziune a tehnologiei tradiţionale orologeră elveţiană şi modern, completat de cel mai înalt nivel de servicii, similar cu cea care poate oferi doar cele mai bune producătorii de bunuri de lux
ILUZIE telefon GoldVish fabricate în Elveţia, din aur galben 750 de carate de diamante incrustate-, şi calitatea de VVS1. Pe partea din spate a telefonului se introduce din piele de crocodil de calitate superioară.Emmanuel este un designer de telefon Gate (Emanuel Gueit), a creat o serie de modele de proeminente de ceasuri si bijuterii. Dimensiunile telefonului mobil 110h46h17 mm, Greutate. 198 grame.
Scump telefon GoldVish Illusion

Cel mai scump laptop din lume

1 milion dolari
Cel mai scump laptop din lume
Compania Londra Luvaglio ofera clientilor sai un laptop în valoare de un milion de dolari.
PC-ul mobil de lux încrustată cu diamante şi alte pietre preţioase. Aceasta este, probabil, cel mai scump laptop din lume.
Acesta este ideea de Luvaglio compania britanică de elită în aparenţă seamănă cu un pian negru lucios. Kit-ul include, de asemenea, un sac de lux pentru depozitare şi transport. Privind caracteristicile tehnice ale scurta, putem spune următoarele: auto-curatare 17-inch ecran, cu un special anti-reflexie, hard disk de 128 GB, Blu-ray şi un diamant de mare ca un buton de alimentare.
Cel mai scump laptop din lume


Controlul cel mai scump de la distanţă pe consola ta

250.000 dolari
Controlul cel mai scump de la distanţă pe consola ta
De control mai scump de la distanţă pentru Sony Playstation PlayStation 3 Este o nebunie pentru milionari, realizate din aur alb de 18 carate şi împânzit cu 68.34 de carate de diamante negre doar.
Controlul cel mai scump de la distanţă pe consola ta

Cel mai scump calculator personal din lume

45.000 dolari
Cel mai scump calculator personal din lume
Calculatorul personal cel mai scump din lume. Cât de bine este un PC costa 45 de mii de dolari? Simţiţi-vă şi încercaţi să-l va numai cumpărătorii de un PC nou de la o companie Eazo chinez, care a introdus un computer desktop este o astfel de valoare. În acest caz vorbim doar despre configuraţia de bază a PC-ului.
După cum se specifică în "hardware", functioneaza pe baza Eazo X70 Intel Core 2 Quad Q9550 (3 GHz) şi are 4 GB de RAM, grafică două cărţi 8800 de la NVIDIA GTX, racit cu lichid si doua hard drive-uri: 150 GB 10000 rpm şi 500 GB 7200 rpm. Lucrari de computer bazat pe Windows Vista Ultimate.
Rămâne deschisă doar întrebarea dacă sau nu tot acest distractiv, care să ceară bani pentru el.
va intrebati ce săraci nu a primit un cumpărător pentru aproape 50 de mii? "Sub capota" de la Eazo X70:
- Intel Core 2 Quad Q9550 (3.0GHz)
- 4GB RAM
- Dual hard disk 150GB (10.000 rpm) + 500GB (7.200 rpm)
- Placa video: NVIDIA 8800GTX, dublu
- lichid de răcire
- sunetul 7.1 canale
- sistem de operare Vista Ultimate
Designul caz într-adevăr iese PC-lui Zeus, care nu face nimic pentru a arăta, cu excepţia diamante şi platină sau de carcasa de aur. Eazo X70 este mai mult ca un hotel de lux Rolls-Royce, nimic mai mult, funcţionalitatea mai presus de toate, o pasta de aur, a făcut în stil grec antic, intercalate cu gravitatea unui caz negru profitabilă.

Cele mai scumpe Diamond Crypto Smartphone Smartphone

1.3 milioane dolari
Cele mai scumpe Diamond Crypto Smartphone Smartphone
din lume, cel mai scump mobil smartphone Diamond Crypto, Aloissona de la Peter (Peter Aloisson), a adunat la Moscova SA Compania Ancort.
46-ani-vechi proiectant, angajat în dezvoltarea unei tehnologii unice pentru "bogat şi faimos." Caz, este făcut în întregime din platină, diamante, şi 50 din care 10 de culoare albastru rar. Un rol important în procesul de producţie a jucat şi securitatea viitoare a tubului. Folosind tehnologie de criptare mai avansat, programatori a reuşit să ofere un nivel de neegalat de securitate care protejează proprietarii împotriva oricărei tentative de a invada intimitatea lor.
În ceea ce priveşte performanţele, atunci nu există specialişti de la JSC Ancort nu au fost deosebit de detaliat. Telefonul suporta SMS, MMS, oferă acces la internet. Modelul scump ruleaza pe Windows CE, are o TFT-LCD şi memorie pe 4000 de numere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină