Persoane interesate

vineri, 30 noiembrie 2012

Machu Picchu. City of incasilor


Machu Picchu - cetatea de povești uimitoare și mistere nerezolvate, incluse în lista de minuni lumii noi. Vă sugerăm să aflăm ce a făcut lista.

Machu Picchu
Încă nu știu când a murit locuitori ultimele orașul pierdut, dar aproape sigur știu despre existența unui înalt în munți peruvian misteriosul sat nimeni nu suspectat de mai mult de trei secole!
Peru
Numele orașului Machu Picchu este literalmente tradus ca "muntele vechi". Așezări sunt situate pe teren plat aproape de un munte de multe Peru, înconjurate de alte vârfuri la fel de frumoase.
Vechi Munte
Nici conchistadorii spanioli care au invadat Peru în secolul XVI, și nici cei care au venit aici după ei, nici incașii a trăit în Machu Picchu - au lăsat nici o dovadă scrisă că orașul exista. Cel mai probabil, spaniolii nu se putea gândi chiar că una dintre munti se află o așezare a incasilor. Orașul antic a fost descoperit abandonat abia în secolul al XX ...
Machu Picchu
Printre arheologi din toată lumea pentru o lungă perioadă de timp rătăcitor legenda a orasului misterios al incasilor din Peru, dar american Hiram Bingham nu a fost de ajuns pentru o singură legenda - a petrecut în căutare de Machu Picchu câțiva ani, până la 24 iulie 1911 el a fost în cele din urmă de noroc. Potrivit legendei, în picioare pe un munte, cu un hamal-Bingham dat pe două familii indiene peruvian, care a ținut "The Lost City". Într-unul dintre aceste familii a fost un băiețel, care, după ce a primit un cadou de la moneda profesor intr-unul de sare (echivalentul a 30 de cenți), ia arătat calea de prea mare și aproape insesizabil la ascuns în spatele ruinele groase verzi ale orașului antic de pe partea de sus a muntelui. Astfel, doar o treime din arheolog american a găsit calea de a mitic cetate a supraviețuit ascensiunea și declinul civilizatiei Inca!
Peru
Este ciudat faptul că, chiar și după deschiderea profesor universitar, nimeni nu a vizitat Machu Picchu mai mult de trei decenii - atâta timp cât timp cât expediție arheologică din apropiere au venit peste drum antic incas duce direct prin valea la oraș.
City of incasilor
De altfel, Machu Picchu - numele real al decontării Inca. Acest nume a fost dat în oraș de către autoritățile locale, acesta este numele noi, probabil, nu va ști niciodată, ei nu știu și cât de mult a incasilor a trăit în castel, și de ce au nevoie pentru a construi un oraș atât de departe de centrul de stat, și chiar pe partea de sus a muntelui , la o altitudine de 2057 de metri ...
Ceață
Concluzii cu privire la populație, putem face acest lucru doar pe baza unor studii moderne de ruinele de la Machu Picchu, în conformitate cu care orașul a constat din aproximativ 200 de clădiri dale bine-artizanale și bine montate împreună.
Peru
În funcție de design interior și alte detalii minore mai, arheologii au descoperit ca cele mai multe dintre aceste cladiri au servit drept depozite, cămine, biserici, etc Potrivit estimărilor brute, în și în jurul acasa, la mai mult de o mie de incasilor.
Airview
Incasii au închinat zeul soarelui Inti și cultivate cu culturi de pe terase / speciale.
Machu Picchu
Palatul construit deosebite cu ușurință de case conventionale - dau lespezi de piatră perfect prelucrate, din care sunt compuse.
Observator
Unii aparat vechi, eventual, pentru colectarea apei de ploaie, sau de curățare ceva.
Apă
Potrivit cantitate mică de informații veți găsi la data de orașul pierdut Machu Picchu ar putea include selectate doar - cea mai mare nobilimii, preoți și anturajul lor, și cele mai bune meșteșugari, nu toată lumea va putea să adune o recoltă bună de la înălțimea de peste 2 kilometri. În plus față de aceste persoane sunt acceptate - de aici mamakunas fecioare alese, care au dedicat întreaga viață slujirii lui Dumnezeu Inti.
Peru
Turnul de Soare.
Turnul de Soare
Am avut o tradiție a incasilor construi fiecare oraș în formă de orice creatură. Dacă credeți că această, Machu Picchu, cu ochi de pasăre ar trebui să fie ca un condor. Se pare că, din moment ce incașii a vrut ceva care să arate sau să dovedească zeii lor.
Lost City
Arheologii speră să găsească răspunsuri la multe întrebări, excavate de la Machu Picchu, dar în cele din urmă dat pe probleme de mult mai multe. Orasul a fost descoperit schelete 173, dintre care 150 - de sex feminin, cu nici o valoare în obiectul ei s-au găsit. În plus, a existat un alt mormânt este diferit - Bingham numit mormântul lui de preot - au găsit rămășițele unei femei sifilis dureri, un câine mic, câteva elemente ceramice, o pereche de frigarui si haine făcute din lână.
Machu Picchu
Agricultorii Machu Picchu a fost tratat pentru mai mult de cinci hectare de teren în terase speciale înguste, dispuse direct pe pantele munților, și cu terase, și le duce la scările de piatră s-au făcut de secole - au trăit până la noi practic neschimbat.
Terase
Terase de la Machu Picchu.
Terase
Terase
Orașul în sine este împărțit în secțiuni: zona de temple, închisoare rezidential, si cimitir.
Curcubeu
De asemenea, au supraviețuit timpului nostru și Templul a trei ferestre, o cladire-cheie în toate ritualurile de incasi. Razele soarelui care intră pe zona de prin ferestrele de la templu simbolizează cei trei fondatori ai Imperiului Incas, a intrat în lume, conform legendei, de aceste aceleași ferestre.
Zori de zi
Templul celor Trei Ferestre de creșteri mici, observator antic, cu un interesant piatra Intivatana aparent servește ca un cadran solar pentru preoți Inca.
Observator
În Intivatany are un alt nume - "punctul de control al Soarelui."
Piatra Intivatana
Unele dintre clădirile din Machu Picchu a fost un zbor din două-poveste, cu acoperișuri de stuf ascutite. Pietrele au fost ajustate reciproc cu o precizie uimitoare.
Acasă
Un aspect surprinzător al Machu Picchu este faptul că incașilor a construit orașul, nu folosind orice tip de amestecuri de ciment de prindere - toate clădirile sunt deținute de către propria greutate! Pentru cutremure (care apar aici destul de des), în construcția incasilor lăsat fante speciale în zidărie, precum și vzovodili pereții înșiși unghi - datorită acțiuni simple au fost capabili să construiască o cetate de munte, era nevătămat de secole, chiar si fara sa se miste!
Machu Picchu
Unele dintre arheologi a propus o dată teoria că bunăstarea casei poate fi judecat de modul în care pietrele se potrivesc bine în ambreiajului lui. Aceasta a fost, de asemenea, unul din factorii care au permis cercetătorilor să judece dacă această Machu Picchu a fost permis nu toată lumea.
Peru
Istoricii de astăzi știu despre inkah nu multe, dar unele informații este încă acolo, de exemplu, știm că o anumită probabilitate, în tradiția incasilor a avut nici un sacrificiu uman - un sacrificiu pentru zei sacrificate numai animale, dar destul de mult. În Machu Picchu, de exemplu, în dimineața și după-amiază sacrificat lame noapte alb și negru.
Lama
Din Machu Picchu de un traseu abrupt puteți obține pe partea de sus a muntelui din apropiere Huayna Picchu, o vedere panoramică a văii râului Urubamba a. La poalele de Huayna Picchu este palatul lunii.
Coadă
Recent, antic Inca orașul este vizitat de 2000 zile turichtov, fapt care ia determinat UNESCO să ceară să reducă numărul de vizite la 800. Pentru suport de agrement acestui monument istoric, în hard-orasul din apropiere de piese de tren Aguas Calientes au fost stabilite, gazda acum la 10 trenuri pe zi, și de la gară / trenul spre Machu Picchu un autobuz. Inițial a fost planificat pentru a construi o masina cablu, dar UNESCO a opus acest lucru, după cum și fără a turiștilor trebuie să fie tăiate.
Desiș
Apropo, a supraviețuit Inca Trail la Machu Picchu de-a lungul râului Urubamba într-o trece câteva, dar dacă vrei să mergi pe ea - ai nevoie de cel puțin câteva zile ...
Panoramă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină