Persoane interesate

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Margele crosetate-Strawberry



 
 
Margele-Strawberry crosetate | Targul de masterat - manual, manual
Strawberry Am fost de tricotat ata dentara regulat. Aveti nevoie de roșu (bobina 3 fructe de padure suficiente), două nuanțe de verde și galben fir, și chiar negru (Am numărul 30), un cârlig de 0.5, ace, margele din lemn, am luat un diametru de 2 cm.

Roșu și verde ata dentara ghem. (Nu încercați să legați direct de la vot, aceasta este de mine, doar în cazul în care, poate cineva ca mine de a concepe acest lucru, va avea apoi o jumătate de zi unraveling noduri gordiene-am avertizat,. Dacă asta!))

Tricotat cu roșu broderie ata 6 copci și le închide în ring.

Dedesubturile inel 10 bucle, prin introducerea unui cârlig din interiorul inelului. (Număr aproximativ de bucle, fiecare cu o densitate proprie de tricotat, șirag de mărgele propriu - ei bine, știi)

A doua rundă, 15-16 bucle înapoi în ring:

Runda a treia bucle înapoi în ring, am venit cu 18 bucle. Acest lucru face o gura de scurgere Strawberry:

Acum, obligati rezultat "perna" sc. Bucle pentru a adăuga orice extensii, un maxim de 1-2, și curbe noastre nas, luând forma dorita:

În runda următoare vom adăuga buclele să talon înscris:

Și apoi tricot în jurul valorii de. Un punct: ori de câte ori obvyazyvaya obișnuit șirag de mărgele, ați început deja să taie bucla - să continue să tricot exact! Astfel încât punga rezultat șirag de mărgele a fost aproape "cap", lăsați-l să stea 1-2 mm de la partea de sus.

Modificarea șir la o lumină verde și începe să taie bucla. Scurta dramatic fiecare dată la 3 provyazyvayut jumătate de buclă împreună.


În al doilea rând, el este ultima rundă de verde bucle tricot doar "trei bucle împreună."(Termenul este înțeles Ceva ma indoiesc ..?) Și se pare verde plat capac-SEPAL. Întinde firul prin bucla ultimul și lăsați vârful lung. 

Vârful firul verde vdevaem un ac și sepale brodat:

Atunci un fir de culoare verde închis și se adaugă sepale umbră. Vezi modificări imediat: 

Vdevaem 2 fire un ac si ata dentara broderie galben negru mosorul firului:

Și broderie pe semințe, Strawberry, plasându-le într-un șah

Un pic de răbdare mai mult - si o mana de vitamine în mâinile noastre! 
Și acolo, și, în acest departe ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină