Persoane interesate

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Păpădia



O astfel de păpădie frumos, blând de primăvară se poate face cu mâinile și nu este dificil.
Pentru păpădie avem nevoie de resturi de fire de bumbac: - Vară din YarnArt galben; . - Orjinal de Merve verde De fapt, am vrut să fac din fire de lână. Dar cei din casa nu mai era acolo. Și am realizat că de vară (sau echivalent) este ideal, deoarece are un thread separat vascoza si flori pare interesant, "cu valul". In plus, va trebui să conectați tricotat (am 6 cm), nu solid fir gros, galben (I h / b Lily YarnArt), cu ac fin , ac țigani, PVA adeziv, cuțit, sârmă (pentru tija si mai subtire - pentru frunze). Iata firul:








Ia o furculiță și rana pe fire ei galben:
fd46009647f096d6c9eeb07e5bb93255 (600x450, 128Kb)
Acul tigan cu o linie galbenă solidă pavaj firul în mijloc, apoi din nou. Acest lucru este pentru comoditate.
Zgura densă uns pe jumătate linie:

Îndepărtați lama cu furculita și răsuciți-l rostogolească
Apoi, o parte firul strâns rewind mijlocul (aproximativ 1/3 din lățimea totală). Se pare atât de gantere lui)
Adeziv de top din nou promazyvayut și se lasă să se usuce. Odata uscat ia cuțitul și se taie "gantere" în mijloc ("Saw ponderile sunt de aur" (c)))). Deci, avem două floare-eboșe


Foarfece taie bucla "perii". Pieptene pieptene, foarfece și dau forma la alta pieptene.
Sepal să ia fire verzi, tăiate în bucăți de lungimea ei de 3-4 cm
Luați un ac subtire pentru a scoate din segmentele fire și fire insirate pe un șir de la o distanță de aproximativ 2/3 din petale.
Ar trebui să o piesa destul de mult să-și încheie ea a avut de flori nostru
Foarfece echivala marginea superioară. Asigurați-o altă linie la o distanță de o jumătate de centimetru din prima în direcția opusă. 
Ulei de floarea lipici, ia piesa și să se întoarcă în jurul valorii de partea sa de mijloc din partea de jos a flori.
Presata, firul pe care sunt înșirate folie strans pe partea de sus.
9357d10e4c55f91cb59e7ccb92972b3a (600x450, 90KB)
Marginea de jos este decupată destul de aproape pentru a reduce floare. Forfecare picurare densă și de adeziv prese de sfaturi
Se lasă să se usuce. oprească să ia sârmă, ungeți-l cu lipici și înfășurați fire verde





Dă-uscat. acul de țigani face o gaură în centrul SEPAL și inserați tija lipici. Sfaturi SEPAL din nou cu lipici și prese de ungere, în cazul în care au rămas în urmă.

Dăm noastre flori uscate ... finale de tip floare poate fi variat - de la mare la mic, și de a mugurilor. Puteți lua o mufă de o dimensiune diferită, puteți încadra firul este mai mare în mijloc, trebuie doar să taie floarea finit mai multe petale)). La petale bud petale scurte, dar mai mult SEPAL.

Ei bine, buchețelele atașat la o frunză. Morte tricot fire verde aceeași, doar elimina-l din cele trei componente ale 7. Cârlig 1.75. Frunzele de asemenea, poate lega de diferite dimensiuni, schimbarea numărul de coloane și triple în ele.





Aici este o frunză tentativă:
La începutul concediului este firul coadă lungă pentru a încheia o tulpină frunze.Atunci când tricotat doilea rând de-a lungul lanțului de pavaj sunt legat de sârmă și-l sc. Tricotat frunze amice sistem, firul se rupe, de la baza pereche vyvyazyvaem frunza.legătura între frunze, unse cu adeziv și sârmă înfășurat cu ea primul fir de executie la stânga. 'e! Admirăm munca ta!))






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină