Persoane interesate

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Mac Albastru




Două părți egale pentru petalele. Runda de mijloc, conectate printr-o spirala sc: 6-12-18-24-30-36.Petale utilizate pentru tehnica tunisian. Fără a ridica firul de la lanțul de tipul de bază de 12 sn, rând tricot tunisian, trăgând șirag de mărgele din stânga a rundă de baza ștreang. Tricot apoi schema de la următoarea fotografie. Pentru a trage câștig bucla a unui jumper orizontal după prima coloană. Pentru dec provyazyvayut împreună primele două coloane.
Schema de tricotat articole cu petale. Duplicat numărul de coloane în rândurile de 12-13-6__12 6__13-14-15-7__14 7__15-16-8 -16-__16 8__16 8__16-16-15-14-7__15 7__14-1 -3-12-6__13 6__12.Când ați terminat de tricotat o petală, cu bucle de conectare până la baza sa, tricot 7 sc și formați lanț de 12 VP pentru petale secunde. A terminat cravată parte perimetrul sc, angajarea de sârmă de potrivire colorate.
Coaseti cele două părți.
Sârmă se termină pentru a aduce pe dos, răsuciți împreună, a pus un inel și fixați.
Pistil - conectat sc mingea umplute cu umplutură și brodate. Această placă de bază folosește o cusătură rococo, deși puteți seta cusatura modelul caracteristic lanț de mac, și cusătura comune "ac înainte" în câteva fire de execuție.
Stamine de a lega o bandă cârlig de lățime de carton de aproximativ 1,5 cm Momentan nu sunt aproximativ 50 de ture. Expand tricotat și repara bobine următoare sc. Bucurați-vă transformă lipici alb. Oferă un pic uscat, tăiat și scoateți piesa din carton. Înscrieți-vă impletituri cu franjuri.
Panglica cu un breton a pus un inel și fixați.Aceasta floare are două tururi, poate mai mult în cazul în care sunt planificate stamine mai groase.Scufundati sfaturi de stamine în PVA și apoi gris / mikrobiser / cafea măcinată sau ce s-ar fi la îndemână. Aici am folosit pudra cu un design unghiilor sclipici.
Mai multe cusături pentru a atașa stamine de flori.
Atașați pistilul.

Eboșe pentru bud. Petalele sunt conectate în același mod ca și în Poppy Roșie:http://kseniyanik.livejournal.com/29603.hTMP
parte verde Bud este format din două părți ovale.Fiecare ovale în formă spirală sc. Ultimele 2-3 rânduri pe o parte a polustolbikami tricot cu și fără creșteri ale triple.
Partea lobul rola Bud tub si congela.
Conectați cele două jumătăți ale verde, pentru a umple o treime plin. Atașat la radar de sârmă, introduceti-l in partea verde. Mai multe cusături pentru a sigila petale și o cană verde.
Atașat la baza firului mugur verde și cravată sc stem.
Frunze. Pentru a fi sincer, nu este plauzibil să frunze de mac. Într-o zi, voi relata mai bine, în timp ce principiul construcției acestora, pot fi citite în același post despre mac roșu:http://kseniyanik.livejournal.com/29603.hTML
Continuarea de a valorifica stem atașat la o listă mică.
Fondul de bază la care pinul este cusută și atașat la frunzele Bud, conectate printr-o spirala sc.Fotografie 6-12-18-24-30-36-42-48, dar numărul de rânduri poate varia, în funcție de grosimea firului.
Ultimul rând Provyazyvaya, atașați fișa ...
... și Bud.
Asta e până la partea inferioară arată neprezentabilă.
Capetele proeminente ale sârmă și firul frumos împodobite.
Cusut pini, este mai bine poziționată chiar deasupra centrului. Deci, brosa va fi bătaie puțin pe tesatura.
Coaseti fundalul floare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină