Persoane interesate

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Muzica de vindecare chineză: Wang Xu-dong

Interacțiunea în creștere dintre Est și Vest în întreaga lume sunt schimbări revoluționare în lumea de medicina conventionala. Sănătatea fizică naturală a devenit tendință răspândită de ori. Consolidarea sistemului imunitar este cel mai bun tratament, bazându-se pe capacitatea unei persoane de a se repara si vindeca în sine. Construit un sistem unificat de sănătate în corp, minte și suflet, și include elemente importante ale muzicii și terapie de sunet, psiho-emoțională sfera de influență a omului.
La medic a oferit albume de medicina chineză, Wang Xu Dong (Wang Xu-Dong), o terapie de muzică mult timp, combinate principiile abordarea Chinei pentru sănătate cu sunet și a creat o melodii cu adevărat magice.
Când scrieți utilizate instrumente traditionale chinezesti: guzeng, erhu, di, Xiao, Pipa, Sheng, Zhong-hu, și vioară, violoncel și voce soprovozhdenie.Na propus album Dr. Wang xu-dong, o terapie de muzică mult timp, combina principiile abordarea Chinei pentru sănătate cu sunet și a creat un ton cu adevărat magice pentru a ajuta la relaxarea stomacului și ficatului - centre de "putere de mijloc" este foarte important pentru sănătatea umană, și să consolideze astfel sănătatea ta spirituală, așa cum în tradiția medicinei chineze antice ficatul este considerat conducător al minții.
sunetul gong-ul este tonul principal al ficatului, iar în jurul valorii de compozitor de sunet construiește un blând, melodii lente și liniștitoare.

Acoperire (350x350, 20Kb)

E

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină