
Acest napoleon pregăti pentru fiecare sărbătoare, ca să spun așa tort familie))) nu dă greș niciodată și întotdeauna toată lumea este încântată! Ingrediente:

Pentru aluat:
1.5 st. Lapte
200 g. unt
1 lingura. zahar
2 oua
1 lingura de ulei vegetal
0.5 lingurita de bicarbonat de sodiu ramburseze în oțet
vârf de cuțit de sare
faina (eu nevoie de aproximativ 2 kg), Pentru crema: 2 linguri. lapte 4 ouă 1.5 vs. zahăr 600 gr. unt 1 b. laptele condensat plic vanilie Mod de preparare: Aluat: Frământați aluatul de consistență medie, se impart in 20-22 bucăți, dar nu am mai puțin de 30 nu se întâmplă niciodată! Depinde de diametrul de pan! Rola slab tort și se prăjește într-o tigaie cu două laturi ale capacului. Sunt așa - am pus plăcinte mele, se acoperă cu capacul și rotiți în două, până când puteți să-l lanseze deja avansat. La cuptor până a doua parte, am lipie cultură anterioară (pe coperta), astfel încât marginile sunt chiar. Și, după cum transportoare, mâna ambalat și care este obținut rapid. Finite prăjituri ar trebui să acopere cu un prosop, astfel încât să nu se usuce, deoarece acestea sunt subțiri. Crema: lapte, se aduce la fierbere, se adaugă o mulțime de ouă și zahăr. Gatiti până când ouăle se coaguleze. Apoi, acest amestec se răcească (gătesc, de obicei, acest amestec, iar apoi face un test înainte de a-am coace prăjituri, această masă este rece), se adaugă untul, se bate bine pentru a furniza a crescut în două și se adaugă lapte condensat si vanilie. lubrifia prăjituri cu cremă. Din "resturi" de prăjituri fac pentru un topping părți macinat. Începutul crema doar întotdeauna frotiu și de toate. Cake este mai bine să facă o zi înainte sărbătoare, atunci el poate absorbi bun. Bon Appetit!







Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu