Persoane interesate

sâmbătă, 17 martie 2012

Chocolate Fudge















Reteta rapida si usoara pentru una dintre cele mai delicioase deserturi. Chocolate Fudge. Eu nu fac vstrechala om care ar putea rezista Fudge ciocolata. Aveţi posibilitatea să adăugaţi nucile, condimente si fructe uscate pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră.

Ingrediente 500 de grame de lapte praf 200g unt 500g zahar 200 ml de apă (sau lapte), 8 linguri de pudra de cacao 1 lingurita extract de vanilie, 

ciocolata Fudge reteta: Într-un bol mediu, combina laptele praf cu pudră de cacao. Într-o cratiţă mică separat, gatiti sirop, se amestecă cu apă şi zahăr, apoi se aduce la fierbere, apoi se reduce focul şi se fierbe, amestecand constant pentru a se dizolva zaharul. Lasati sa fiarba timp de 10 minute, apoi se adaugă untul. Se aduce la fierbere şi se îndepărtează de la căldură. Apoi se adaugă amestecul de lapte şi cacao pudră şi extract de vanilie şi se amestecă până când sunt bine amestecate pana se omogenizeaza. Apoi se toarnă amestecul rezultat intr-o tava unsa cu unt si se lasa sa raciti complet la temperatura camerei. Apoi, aveţi posibilitatea să taie în pătrate mici şi se serveşte. 



Hărţi vechi













 (516x699, 388Kb)

























 (400x100, 12Kb)

Biscuit de foetaj




urechi (387x480, 54Kb)


 Biscuit de foetaj 
urechi  
Ingrediente: nuci  - 400 g, 
 zahăr brun    Apoi   infasoara bine  , aşa cum se arată în fotografie. 2. Odata ce straturile vor fi împachetate. Tăiaţi cookie-uri   de  1-1,5 cm grosime. Acelaşi lucru se face cu un al doilea strat de aluat. Dacă nu aveţi nici nuci, doar se presara cu scortisoara zahăr sau zahăr vanilat. 3. Se coace la 200 grade C în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute. 






ABBA


























 

 




Adriano Celentano
















 


.


 


 


 



 






 


 

 

 

 

 
 
 

 



Totalul afișărilor de pagină