Persoane interesate

marți, 18 decembrie 2012

Grafica, Vladimir Shorokhova


      (694x676, 35KB)

                                    

                                                           

      (684x668, 30Kb)
        (671x651, 33Kb)
          (600x600, 21Kb)

 (600x600, 25Kb)
 (600x600, 28KB)
 (600x600, 24KB)
 (600x600, 38KB)
 (600x600, 31KB)
 (600x600, 18Kb)
 (700x671, 24KB)
 (664x649, 22KB)
 (600x600, 15KB)
 (550x550, 33Kb)
 (600x600, 39Kb)
 (600x600, 24KB)
 (700x669, 20Kb)
 (600x600, 28KB)
 (672x657, 29KB)
 (699x683, 29KB)
 (700x683, 24KB)
 (699x683, 35KB)
 (665x649, 26KB)
 (699x684, 38KB)

Iarna peisaje ... Laszlo Neogrady




Rafaello


Ingrediente:
  • migdale 20-30 buc.
  • unt 200g
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • lapte praf 200 g
  • Napolitane cu crema de umplere 150g
  • nucă de cocos 200g

Metoda de preparare:




Migdalele se pun in apă și se lasă pentru o vreme, apoi se decojesc.


Într-un castron se pune untul, se adaugă zahăr.


se bate cu un mixer.


Se toarnă lapte condensat.


Bate amestecul în aer pana devine o masă omogenă. Lasati amestecul în frigider pentru cel puțin 3 ore, dar cel mai bine pe timp de noapte.


 Nucă de cocos se toarnă în alt vas.Se formeaza bile din compozitie care se dau apoi prin nuca de cocos 


În mijlocul se pun migdale.


Bilele astfel formate se dau pentru o ora la frigider.


APOI  se servesc. Bon Appetit!

Totalul afișărilor de pagină