Persoane interesate
vineri, 28 decembrie 2012
New York Grădina Botanică
Ouă cu brânză jeleu
! La gustări delicioase și originale
După mai repede :) savsem
acestei bunatati veți avea nevoie de:
* 6 oua
* 200 g sunca
* crema de branza 500g
* 1 ceapa
* 1 ardei gras
* 250 g de legume congelate (mazăre, porumb)
* 100 g de maioneza
* 1 pachet de gelatină
* verde
* G
* condimente
* ulei vegetal
Reteta: 1. Oua fierte tari pentru a găti, curat. Legumele congelate sunt rapid prajit in ulei vegetal. Se răcește, se adaugă cuburi sunca, ardei gras, ceapa verde tocat. Branza crema de lire cu maioneză, condimente adaugi dizolvat gelatină, sare, și se amestecă bine. Conectează-te cu o masă de legume și șuncă. 2. Cașul întins pe o masă, acoperită cu folie de plastic, în formă de dreptunghi. Pe partea de sus se afla o serie de ouă. Deține ușor marginile filmului pe ambele părți (este mai bine ca la momentul în care a ajutat pe cineva) închide toate vot.3. Bagati la frigider pentru câteva ore.
După mai repede :) savsem
acestei bunatati veți avea nevoie de:
* 6 oua
* 200 g sunca
* crema de branza 500g
* 1 ceapa
* 1 ardei gras
* 250 g de legume congelate (mazăre, porumb)
* 100 g de maioneza
* 1 pachet de gelatină
* verde
* G
* condimente
* ulei vegetal
Reteta: 1. Oua fierte tari pentru a găti, curat. Legumele congelate sunt rapid prajit in ulei vegetal. Se răcește, se adaugă cuburi sunca, ardei gras, ceapa verde tocat. Branza crema de lire cu maioneză, condimente adaugi dizolvat gelatină, sare, și se amestecă bine. Conectează-te cu o masă de legume și șuncă. 2. Cașul întins pe o masă, acoperită cu folie de plastic, în formă de dreptunghi. Pe partea de sus se afla o serie de ouă. Deține ușor marginile filmului pe ambele părți (este mai bine ca la momentul în care a ajutat pe cineva) închide toate vot.3. Bagati la frigider pentru câteva ore.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)