Persoane interesate

joi, 1 noiembrie 2012

Brauniz tort.





 150 g de ciocolata neagra;

125 g unt (margarina fara sare);
2 linguri pudră de cacao;
200 g zahăr (1 ceasca);
3 oua (mare);
100 g făină (aproximativ 3/4 ceasca.)
10 g zahar vanilat (1 pachet);
1/4 lingurita sare;
1 lingura. nuci;
50 de grame de ciocolata neagra (bucati).

 

 

Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 1
 Într-o baie de apă topi ciocolata (în unități) și de unt, tăiat în bucăți. În mod constant dejucat de un amestec de ciocolată cremoasă până la masă netedă și lucioasă.

Scoateți tava din baia de apă, a pus într-o mulțime de pudră de cacao ciocolata cremoasa, se amestecă bine.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 2
 Apoi pune zahăr, se amestecă din nou.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 3
 În continuare, se adauga ouale unul cate unul la un moment dat, bătut cu telul mixer.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 4
 Apoi se toarnă zahăr vanilat și sarea, se amestecă.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 5
 Porțiuni adaugă făina cernută, bate cu un mixer.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 6
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 6
 Fry nuci, da rece, usor zdrobit.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 7
 se amestecă .
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 8
 Ciocolata taie în pătrate mici.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 9
 Ușor se presara cu faina, răspândit în aluat, se amestecă ușor.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 10
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 10
 Partea de jos a divizat, cu un diametru de 22cm, acoperit cu hartie de copt, care este lubrifiat cu ulei. Părți formează o presarata cu faina.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 11
 Se toarnă aluatul în tigaie.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 12
 Coaceți în cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute. Selectare tort dorința meci. Întrucât Brauniz aluat nu mai overdry, meciul nu ar trebui să fie complet uscat (se poate lipi bucăți de aluat). Asta este, trebuie să fie în interiorul tort usor umed. Ne scoate forma din cuptor, da Korzh rece.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 13
 În continuare, scoate tortul se pune pe o farfurie iar apoi în frigider pentru 30 de minute sau mai mult.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 14
 Tăiată în 12 bucăți. Se păstra în frigider.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 15
 Brauniz tort gata!
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 16

Smarald tort.



aluat!:2 oua80 de grame de zahăr3 linguri de lapte8 linguri (120 ml) de ulei vegetal60 g făină60 g de amidon2 lingurite praf de copt
Crema:450 de grame de branza de vaci (a avut Almette - 3 pachete)375 g iaurt (neindulcit a avut active fara aditivi - 3 pachete)170 g de zahăr250 g cremă 35%sucul de la 1 lamaie20 g de gelatină400 de grame  struguriAlune 50g (nu este de ajuns, ai nevoie de mai mult - pe partea într-adevăr nu este suficient)

Oua cu zaharul, se adauga laptele, untul, faina, amidon și praf de copt. Framantati - obține aluat apos ca pentru biscuiti. Pune într-o formă divizat și se coace la 180 de grade pentru 20-25 de minute. (Ai o textură foarte cool, niciodată în viața mea acest lucru nu a fost făcut ceva în între pesochnyi și aluatul de biscuiți.. Perforat, aer, dar hrustkovatoe. Sală de clasă, în general, acum asta! Este reteta mea preferata pentru aluat!)
Se înmoaie gelatina în apă rece. Strugurii se spală, uscat. Luați două treimi din fructe de padure si taie în jumătate. Scoateți semințele, dacă este cazul.Brânză de vaci amestecată cu iaurt, zahăr și suc de lămâie. Gelatina să se dizolve și să intre în crema. Frișcă, adăugați acolo. Se amestecă ușor.
Formularul aceeasi fractiune (spălate, desigur) căptușite cu pergament, așezați tort racit. Biți partea de sus a smântânii, promazyvayut, pune strugurii preparate. Se toarnă crema rămasă. Formular să bat la podea, astfel încât bulele de aer afară, s-au adunat între struguri și smântână. Pune 2 ore în frigider. Înscrieți-vă, îndepărtați RIM (prima înfășurați un prosop fierbinte timp de 1 minut, în cazul în care nu este ea însăși înapoi, apoi țineți un cuțit subțire între tort și RIM). Se transferă într-o farfurie si garnisiti cu restul de struguri si nuci cu atenție. Sau ceva :)La început, am ratat un uscător de păr fierbinte pe suprafața de tort, astfel încât un strat subțire de topit. El a pus fructe si nuci. Apoi, acest strat se va intari si stick bine bijuterii. Dar povestea este opțională. Și astfel se poate presupune, fără distorsiuni, cu un uscător de păr.




miercuri, 31 octombrie 2012

Vas de croaziera "Ventura".












Н



Су
 
н.

в.





Каждая палуба и место развлечения на пассажирском лайнере «Ventura» имеет со





Carl Orff, Carmina Burana.




 


Fortuna
Imperatrix Mundi
1. O Fortuna
O Fortuna
velut luna
statu variabilis,
semper crescis
aut decrescis;
vita detestabilis
nunc obdurat
et tunc curat
ludo mentis aciem,
egestatem,
potestatem
dissolvit ut glaciem.

Sors immanis
et inanis,
rota tu volubilis,
status malus,
vana salus
semper dissolubilis,
obumbrata
et velata
michi quoque niteris;
nunc per ludum
dorsum nudum
fero tui sceleris.

Sors salutis
et virtutis
michi nunc contraria,
est affectus
et defectus
semper in angaria.
Hac in hora
sine mora
corde pulsum tangite;
quod per sortem
sternit fortem,
mecum omnes plangite!

Eseu celebru a lui Carl Sagan, "palid punct albastru"




 
 
 


 
   
Carl Sagan - The Music of the Cosmos

Sculptura. Paige Bradley.



0000ak (559x700, 50Kb)

000ak (700x699, 76Kb)

00ak (559x700, 53Kb)

0ak (559x700, 68Kb)

1ak (559x700, 60Kb)

2ak (559x700, 58Kb)

3ak (700x699, 72Kb)

4ak (559x700, 76Kb)

5ak (559x700, 67Kb)

6ak (559x700, 33Kb)

7ak (559x700, 42Kb)

8ak (700x697, 75Kb)

9ak (559x700, 56Kb)

10ak (559x700, 48Kb)

Totalul afișărilor de pagină