150 g de ciocolata neagra;
125 g unt (margarina fara sare);2 linguri pudră de cacao;
200 g zahăr (1 ceasca);
3 oua (mare);
100 g făină (aproximativ 3/4 ceasca.)
10 g zahar vanilat (1 pachet);
1/4 lingurita sare;
1 lingura. nuci;
50 de grame de ciocolata neagra (bucati).
Într-o baie de apă topi ciocolata (în unități) și de unt, tăiat în bucăți. În mod constant dejucat de un amestec de ciocolată cremoasă până la masă netedă și lucioasă.
Scoateți tava din baia de apă, a pus într-o mulțime de pudră de cacao ciocolata cremoasa, se amestecă bine.
Apoi pune zahăr, se amestecă din nou.
În continuare, se adauga ouale unul cate unul la un moment dat, bătut cu telul mixer.
Apoi se toarnă zahăr vanilat și sarea, se amestecă.
Porțiuni adaugă făina cernută, bate cu un mixer.
Fry nuci, da rece, usor zdrobit.
se amestecă .
Ciocolata taie în pătrate mici.
Ușor se presara cu faina, răspândit în aluat, se amestecă ușor.
Partea de jos a divizat, cu un diametru de 22cm, acoperit cu hartie de copt, care este lubrifiat cu ulei. Părți formează o presarata cu faina.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți în cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute. Selectare tort dorința meci. Întrucât Brauniz aluat nu mai overdry, meciul nu ar trebui să fie complet uscat (se poate lipi bucăți de aluat). Asta este, trebuie să fie în interiorul tort usor umed. Ne scoate forma din cuptor, da Korzh rece.
În continuare, scoate tortul se pune pe o farfurie iar apoi în frigider pentru 30 de minute sau mai mult.
Tăiată în 12 bucăți. Se păstra în frigider.
Brauniz tort gata!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu