Persoane interesate

joi, 1 noiembrie 2012

Brauniz tort.





 150 g de ciocolata neagra;

125 g unt (margarina fara sare);
2 linguri pudră de cacao;
200 g zahăr (1 ceasca);
3 oua (mare);
100 g făină (aproximativ 3/4 ceasca.)
10 g zahar vanilat (1 pachet);
1/4 lingurita sare;
1 lingura. nuci;
50 de grame de ciocolata neagra (bucati).

 

 

Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 1
 Într-o baie de apă topi ciocolata (în unități) și de unt, tăiat în bucăți. În mod constant dejucat de un amestec de ciocolată cremoasă până la masă netedă și lucioasă.

Scoateți tava din baia de apă, a pus într-o mulțime de pudră de cacao ciocolata cremoasa, se amestecă bine.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 2
 Apoi pune zahăr, se amestecă din nou.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 3
 În continuare, se adauga ouale unul cate unul la un moment dat, bătut cu telul mixer.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 4
 Apoi se toarnă zahăr vanilat și sarea, se amestecă.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 5
 Porțiuni adaugă făina cernută, bate cu un mixer.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 6
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 6
 Fry nuci, da rece, usor zdrobit.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 7
 se amestecă .
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 8
 Ciocolata taie în pătrate mici.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 9
 Ușor se presara cu faina, răspândit în aluat, se amestecă ușor.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 10
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 10
 Partea de jos a divizat, cu un diametru de 22cm, acoperit cu hartie de copt, care este lubrifiat cu ulei. Părți formează o presarata cu faina.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 11
 Se toarnă aluatul în tigaie.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 12
 Coaceți în cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute. Selectare tort dorința meci. Întrucât Brauniz aluat nu mai overdry, meciul nu ar trebui să fie complet uscat (se poate lipi bucăți de aluat). Asta este, trebuie să fie în interiorul tort usor umed. Ne scoate forma din cuptor, da Korzh rece.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 13
 În continuare, scoate tortul se pune pe o farfurie iar apoi în frigider pentru 30 de minute sau mai mult.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 14
 Tăiată în 12 bucăți. Se păstra în frigider.
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 15
 Brauniz tort gata!
Кулинарные рецепты блюд с фото - Пирожное Брауниз, пошаговое фото 16

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină