Persoane interesate

marți, 14 februarie 2012

vulcanul Sinmoe-Japonia






Vulcanul Merapi a erupt   la sfarsitul anului trecut, în Indonezia, apoi a urmat erupţia de pe Muntele Etna, şi acum în Japonia,  s-a trezit vulcanul Sinmoe.





1. Eruption Sinmoe 17 ianuarie. Cenuşă şi pietre aruncate în apropiere teritoriile Prefectura Miyazaki şi Kagoshima. Pilnie Kirishima munte erupt, forţând autorităţile japoneze să evacueze oamenii pe o rază de 2 kilometri de vulcan. (REUTERS / Takaharu Oficiul Town / Anexa)

2. Vedere aeriană a Sinmoe vulcan între Miyazaki şi preferkturami Kagoshima.(REUTERS / Kyodo) 

3. Cinci sute de familii, sau 1.1 mii ​​de oameni au fost forţaţi să-şi petreacă noaptea în centrul de evacuare din cauza la prevenirea controlului meteorologic principal din tara despre pericolul de disparitie fluxului de gaz fierbinte, cenuşă şi pietre într-o rază de trei kilometri de vulcan la Sinmoe de vârf, când un vulcan se va întâmpla următorul exploziv emisiilor de cenuşă şi pietre. (REUTERS / Kyodo)

4. Un om fotografiaza Sinmoe eruptie. (REUTERS / Kyodo) 5. Potrivit conducerii, cupola lava în craterul vulcanului are un diametru de 500 de metri. (REUTERS / Kyodo) 6. Furtuni cu fulgere vulcanice sau uscată în timpul erupţiei vulcanului Sinmoe.(REUTERS / Minami-Nippon Shimbun / Fişa) 7. Vedere aeriană de cenuşă vulcanică, acoperit Takahara oraş. (REUTERS / Kyodo) 8. Takahara oraş practic a dispărut în cenuşă vulcanică. (REUTERS / Kyodo) 9. Oamenii curăţa cenuşa de pe străzile oraşului, în prefectura Miyazaki Miyakonoyo. (REUTERS / Kyodo) 10. Maşini în cenuşă vulcanică. (REUTERS / K 11. culturilor distruse de cenuşă vulcanică, în prefectura Miyazaki (REUTERS / Kyodo). 12. vedere aeriană a Sinmoe vulcan erupe (REUTERS / Kyodo). 13. cupola lava in craterul unui Sinmoe vulcan erupe. (REUTERS / Kyodo) 14 . primele semne de activitate vulcanică a avut loc la 19 ianuarie, şi un altul privind activitatea dimineaţa zilei de miercuri a vulcanului a fost evaluată ca fiind slab:. o coloană de fum nu a depăşit 200 de metri, dar de seara a ajuns la înălţimea acestuia este de 1,5 mii de metri (REUTERS / Kyodo)






























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină