Persoane interesate

joi, 16 februarie 2012

Istoria ascunsa a Egiptului. Reala Cleopatra



Regina-curtezană, geniul rău al Egiptului. Vicleana, cruda, laşă şi trădătoare, de a construi prosperitatea pe mizeria altora, în cele din urmă a trebuit să moară, încurcata în plasele  intrigilor sale. 
Cleopatra a Egiptului


 
Inteligenta si educata Cleopatra, probabil femeia  de  legenda a  lumii. Cleopatra poseda arta rara de   fermeca  
oamenii, precum şi ca putere a fost încă în mâinile oamenilor, un egiptean folosit cu succes talentul ei în domeniul dragostei. Cu frumuseţea, pasiunea şi inteligenţa, ar putea fi un al doilea Semiramida. Dar, fiind un sclav la dorinţele sale, nu a fost doar o curtezană. 


Cleopatra a venit de la un fel minunat de Ptolemeu greceşti. Închideţi asociat de Alexandru Macedon, unul din copilărie, Ptolemeu I Soter (Mântuitorul), el a cerut ca un premiu de militar, Egipt, frumos, plin de mister teren. Când el a fost un mare domn a fost mort, cadavru îmbălsămat al lui Ptolemeu Alexandru a plecat pentru împărăţia lui şi sa stabilit în Alexandria, numit în onoarea a Macedoniei. În Alexandria, el a câştigat faima ca un conducator intelept, luminat. 

Femei Faraonilor


 
Tatal Cleopatrei a fost Ptolemeu XI Auletes, crud, şi urât de toţi. În iulie 51 î.Hr.Episcopul a murit pe tronul Egiptului a lăsat-o moştenire copiilor săi mai mari: şaisprezece frumos Cleopatra si Ptolemeu treisprezece Dionysos. După tradiţia egipteană, au intrat imediat într-o căsătorie cu celălalt. 

Cleopatra a crescut în - Alexandria. Poezie, arta, stiinta, au găsit adăpost în acest oraş, iar în instanţele de regi egiptean nu au fost cîţiva poeţi şi artişti eminenţi. Belle a primit o educaţie excelentă şi este fluent în mai multe limbi, a studiat filosofia, a fost bine familiarizat cu literatura de specialitate şi a jucat pe diferite instrumente. Ea era o fată educat, inteligent, moştenită de la strămoşii lor, o minte politică. Dar, în acelaşi timp, ea a avut un caracter voluptuos. În scopul de a satisface dorintele lor Cleopatra conţine multe femei frumoase. În acele zile, nu a fost considerat imoral. 

Dovezi conservate de la un contemporan, care scrie că moartea Cleopatrei, numit la costul de dragostea lui şi a constatat că admiratorii care această condiţie nu este alarmat. În timpul nopţii a petrecut cu regina, nebun plata cu viaţa lor, şi capetele lor au fost expuse în faţa palatului a seductiei! 
După căsătoria cu un tanar Ptolemeu XII, se pare, autoritatea însăşi a venit la Cleopatra, dar soarta ei a pregătit un incident absurd. Cuplu Ptolemeu XII-a ridicat Pofin eunucul, care a visat că el a fost un elev de aderare, va fi conducătorul principal al ţării. 

În 48 î.Hr.. Oe. Pofinu împotriva Cleopatra a fost capabil de a mobiliza capital de stat - Alexandria. Oameni indignaţi ameninţă viaţa de Cleopatra. După strângerea un loial puţini la poporul ei, regina a fost forţat să fugă, dar ea a cucerit însăşi nu a luat în considerare. 
frate si sora, soţul şi soţia au fost pregătirea sânge să-şi apere drepturile lor. 
Acesta a fost, la acest moment de Iulius Cezar, pe învăţarea de distribuţie, am decis să intervină în afacerile egiptene, şi de a colecta absent cu datoria egiptean. Stern a spus Ptolemeu Roman şi Cleopatra a desfiinta trupele şi se să vină la el pentru o explicaţie.Dar nu Pofin viclean înmânat o invitaţie la regina, spunând doar în ceea ce priveşte dispunerea trupelor. Elevul său, el a trimis, de asemenea, cu succes la Cezar. 

Cleopatra Palace


 
Ptolemeu, care a ajuns în Alexandria, s-a plâns cu amărăciune, la sora lui. Dar nu este uşor de a convinge Cezar. El a fost surprins de lipsa de Cleopatra, şi, înainte de a decide ceva, el a trimis un mesager secret pentru ea. 
Regina aşteptat cu nerăbdare de ştiri. Încrederea comandantul mare, ea imediat respectate cu ordinele sale. Cleopatra ştia că trebuia să se întâlnească din nou cu Cezar.Dar cum pentru a ajunge la capitală, ea nu ştie. Când a ajuns pe timp de noapte, cu un servitor loial barca de pescuit la Alexandria, robul Cleopatra sa transformat într-o bucată de material colorat, pachet încărcate pe spate şi a ajuns în siguranţă a trimestre ale lui Cezar, în cazul în care a pus picioarele sarcina preţios. 

Nu a fost ceva care, probabil, a fost atât de frică de un inteligent Pofin: Cezar nu a putut rezista farmecul Cleopatra dragoste. Frumuseţe modestă a ieşit din pânză în carouri.Ea a fost de 19, frumusetea ei a fost în plină floare. Cezar a pierdut capul. Cleopatra a fost triumfătoare!

 

Curând, Ptolemeu XII, înecat în Nil a fugit Pofin. De la războiul sa încheiat, de asemenea, cunoscut sub numele de "Cleopatra de război", pentru că Cezar a fost lupta doar pentru iubirea de regina. 
calm a domnit în Alexandria. Pentru a nu irita egipteni, Cezar a dat Cleopatra căsătorit de-al doilea frate Ptolemeu al XIII-lea, Neoterosa, băiat bolnăvicios de şaisprezece ani.Căsătoria a fost un fals. Regina a rămas amanta lui Cezar şi a normelor unui stat bazat pe suliţe romane. 

Şi în Roma, revolte, vărsare de sânge, dar Cezar nu s-a grăbit înapoi. Datoriilor, a dobânzilor, obligaţie, totul este uitat în braţele unui vrăjitor viclean. Ei au fost de gând să călătorească Nilului, sperând că se bucure de dragostea lor. Cu toate acestea, Cezar a trebuit să te uiţi la Roma. Acesta este atingerea a spune la revedere de la iubitul ei şi a trimis la cale. 

Câteva luni mai târziu, Cleopatra a dat naştere unui fiu pe care la numit Caesarion Ptolemeu,. Deci, a deschis la relaţia ei cu Cezar, care de altfel nu au fost deosebit de secrete.
Cleopatra - prima femeie de putere


 
Cleopatra cu fiul ei şi psevdomuzhem a ajuns la Roma, în mijlocul verii '46. În Roma, a fost amenajat un triumf. Printre captivi care au urmat carul, Cleopatra a văzut Arsinoe, sora ei - numele de egipteni nemulţumiţi au încercat să elimine de la putere Cleopatra.Arsinoe aruncat privire implora la sora lui mai mare, dar ea ştia totul principiul de bază al domnitorului pământesc: "Vai de cei învinşi" - Şi a principiilor sale Cleopatra nu s-au retras. 

În Roma, nimeni nu a dat o valoare de câte amante a avut Cezar, însă, a recunoscut public femeia de amanta sa, el a cauzat insulta la adresa ţării sale. În templul lui Venus a fost stabilită o statuie de aur a "curtezană din Alexandria", şi a adus un omagiu onoruri ei divine. Pentru a adăuga insultă la insulte oameni de zei. Orasul a fost zvonit că Cezar vrea să proclame succesorul său, fiul lui Cleopatra. Răspândirea de zvonuri şi de neglijenţă a lui Cezar a redus zile din viaţa lui. 
Egiptenii Mare - Real Cleopatra


 
Regina a Egiptului a fost lovit de fulger ca uciderea iubitului ei. Sfârşitul de speranţele ei! Un sentiment de pericol ei au izgonit din oraş. În anul 44 î.Hr. "Curvă egiptean", a revenit la Alexandria, unde a murit un an mai târziu, fratele ei soţ. Cleopatra a fost acuzat în moartea lui, dar nimic nu a fost dovedit. Cleopatra a Egiptului a rămas o amantă, şi a anunţat imediat succesorul său patru Caesarion. 

Atunci când Cleopatra a fost plecarea din Roma, aceasta este, probabil, nu doresc să se, a aprins o scânteie în inima Marc Antonio, voluptuos frivol, dar un războinic curajos.În 42 î.Hr., după victoria sa asupra lui Brutus, el a vizitat Grecia şi Asia Mică, colectarea indemnizaţie, cu entuziasm l-au salutat peste tot, nu doar o onoare războinic Cleopatra atenţia lui. 
Anthony nu este în dragoste cu un egiptean, dar farmecul său a făcut pe El a lasat o impresie de neşters. El vrea sa ei de a se umili şi să cerşească pentru iertare. Dar noi trebuie să aşteptăm pentru distracţie, regina nu este în grabă. 

Dacă Cezar ar putea cuceri modestia, pentru cucerirea de Antonie nevoie de instrumente mai puternice, iar Cleopatra nu a fost greşit în alegerea lor. Apariţia ei a fost atât de mare! Ca răspuns la o invitaţie triumvir ea ia răspuns. La momentul desemnat Anthony a venit la palat, împodobită cu un lux extraordinar. Sărbătoarea a fost magnific. Şi gurmand roman, o dată a dat sa gatiti casa pentru o masa bine gatita, bucătar-şef a fost dispus să dea Cleopatra un oraş, şi ea însăşi - în întreaga lume. Acum, el este plin de la picioarele ei, amintindu-şi că nu intenţionează să umilească. 

Utilizarea prudentă egiptean toate mijloacele de seducţie la Roma a recunoscut Caesarion moştenitor de drept al tronului egiptean, şi pentru a obţine întotdeauna scape de Arsinoe sora ei mai mica, temându-se impactul acesteia asupra oamenilor.Nebuneşte în dragoste cu Antonie cântat două de dorinţa ei: Roma a recunoscut Caesarion moştenitor legitim, şi Arsinoe, ascunzându-se în Milet, a fost ucis acolo, în templu de Diana. 
Antoniu şi Cleopatra


 
De atribuire nu trebuie să aşteptaţi şi Cleopatra Antony detine. El pune totul şi lasă cu regina la Alexandria, şi de acolo începe o orgie continua. Ei se numeau "inimitabil."Cleopatra a devenit o bacantă voluptoasa, o curtezană de cel mai mic grad, proxenetism la instinctele sale nepoliticoase. Ea a băut, cinic pus, cântând cântece sexy, au dansat, s-au certat cu iubitul ei, a răspuns el cu abuzul şi lovituri. Nimic nu a dat astfel de plăcere brutală Roman, cum ar fi obtinerea bătut de către mâinile mici ale reginei. 

De foarte multe ori "inimitabil", îmbrăcaţi în haine de funcţionari, marinari, a fugit pe strazile din Alexandria, blestemat cu trecătorii şi de beţivi, şi, adesea, aceste aventuri sa încheiat într-o luptă. Antonie, în ciuda puterea lui şi agilitate, a fost grav bătut. Batute si Cleopatra. Dar, de fiecare dată când au fost gata pentru nebuniile noi. 
Cleopatra


 
Odată, în timpul sărbătorii Cleopatra  a spus că va bea un zece milioane de sesterces. 

Sa dovedit, regina nu a fost lauda. Ea a scos din ureche   un cercel
cu perlă, care nu a fost egal în întreaga lume, şi a aruncat-o în vasul în care s-a dizolvat în oţet, pre-gătite.În ochii publicului uimit baut pe nerasuflate o băutură. . Anthony nu a putut ajuta, dar admira pe aceasta femeie 
. soţia Anthony, care a rămas în Roma, a pierdut deja sotul ei speră să smulgă din mâinile Cleopatra 
Toate sunt incercat metode de operare nu mai sunt, nu a fost una - pentru a ridica aşa-zisul război Peruzinskuyu. Anthony a trebuit să plece. 
de trei ani lungi, Cleopatra a locuit în afară de Antoniu, de la care a avut trei copii: Alexandru, Cleopatra si Ptolemeu. 


La sfârşitul anului '36 BC Anthony a mers la război cu Siria, dar pornit de pe coasta din Asia, gândit imediat de "sirena Nilului." Love a izbucnit din nou, el a trimis de Cleopatra, iar în curând cei doi indragostiti se bucură de braţele celuilalt. Temându-se că Anthony decide să se întoarcă la soţia lui, un egiptean dublate mângâierile ei, şi la simpla menţionare a unui posibil plecare a reprezentat o dezamăgire fatală, ea nu a mâncat, sau, zile de cheltuieli băuturi şi nopţi în lacrimi. În ciuda tuturor că Anthony a trebuit să merg în continuare: pe ordinele de la Roma, el a plecat la război în Armenia.Dar, apoi, Cleopatra nu a avut mult timp să aştepte: Armenia a cucerit în câteva săptămâni, regele a fost luat prizonier. 

Pentru a sărbători această victorie Antonie a decis, în Alexandria, alături de Cleopatra, provocând, astfel, o insultă la adresa Patriei, Senatului şi a poporului. Dar Anthony crede ca din nimic, dar dragoste pentru Cleopatra. Cleopatra întâlnit. Soarta copiilor ei este amenajat: Antonie a dat departe au cucerit zona. Cleopatra a adoptat oficial numele de "Noua Isis", şi-a dat publicul, îmbrăcat într-un costum de zeiţei într-o rochie Slinky si o coroana cu cap agresivă, impodobita cu coarne de vaca. Anthony, care a renunţat la patria sa, a devenit aproape rege al Egiptului. El a ordonat monedă, cu un profil de Cleopatra, şi chiar şi pe legionari panouri el a scos numele de regina a Egiptului. 

Lovers ucis prea multǎ şi pierderea de vigilenţă. Obişnuiţi să trăiască în plăcere, în nici un refuz să ştie, acestea sunt destul de lente a reacţionat la ameninţarea de la Roma. În 31 î.Hr. Octavian, fratele soţiei lui Antoniu, a declarat război pe Cleopatra. 

Armată de Antoniu si Cleopatra au avut superioritate numerică mare. S-au bazat prea mult pe ea şi a pierdut bătălia, chiar înainte de începerea. Anthony este de 50 de ani bătrân uitat, orgie-au treaba lor, mâinile lor, nu sunt prea bine care deţine sabia. Şi Cleopatra, obişnuiţi cu faptul că ea a luat-o de tot cu uşurinţă de acord că talentul de conducere este asemănător pentru a câştiga la dragoste, ea a preluat comanda de o parte a Marinei. În bătălia navală decisivă din 2 septembrie 31 i.Hr. Cleopatra a fost rezumat Anthony. Ea nu a înţeles strategia de iubita lui, momentul cel mai decisiv a fugit cu flota lui. Romanii au castigat o victorie completă. 

După eşecul de Antonie nu a vrut să vadă Cleopatra, având în vedere numai leziune de vinovat. El a găsit consolare în faptul că el a devenit sete. Iar Cleopatra a fost gândit doar cu privire la mântuirea lor, reprezentând viitorul un cosmar complet. Ea a fost mai întâi un gând de sinucidere. Ea ordine pentru a construi un mormânt magnifică a mării, în cazul în care a fost ars cu toată comoara, atunci când vine momentul. 

Dar ea te iubeşte încă de viaţă, astfel încât a decis să ruleze. Cu ajutorul lucrătorilor, vehicule şi animale de ambalaj Cleopatra a transportat navele lor, pe un drum uscat, în Marea Roşie. Dar, vai, nu poate scăpa: arabii ars toate navele. Dar atunci ea nu a cedat.Se echipează Pelouse forturi şi Alexandria, un instrument de distribuit de oameni, şi pentru a ridica moralul trupelor, a scris Caesarion fiul ca soldaţi. Dar noroc şi este ocolit. Apoi, ea a decis să se otrăvească. Ea a fost doar o otrava care ucide fără convulsii şi dureri. Tot felul de otrăvuri, încearcă să sclavi, condamnat la moarte, pentru că ea a alege moartea pentru el. În cele din urmă, otrava a fost găsit. Muscatura de sarpe este un pic ASP o va da ceea ce vrea. 

În acest timp, regina a venit la termeni cu Antoniu, şi a început din nou orgie nebun. În speranţa de a atenua Octavian, Cleopatra secret de la iubitul ei a trimis un mesager cu daruri generoase, pentru că acum câştigătorul de Octavian. Ea a iubit Anthony în timp ce el a fost un erou, un castigator, dar acum este mult mai interesat în Octavian. Deşi Cleopatra a fost de treizeci şi şapte, ea încă mai credea în puterea de frumusetea sa. În plus, messenger, regina a declarat public că de mult, în dragoste cu regina, şi Octavian este dispus să facă orice vrea ea. Cleopatra este salvat, Anthony şi să aibă grijă de ea însăşi. 

Câteva zile mai târziu soarta a zambit Antonie s-au luptat cu trupele romane, el a câştigat. Regina simţit din nou dragostea de erou. Ea a decis să scape în secret cu doi sclavi credincioşi, ci pentru a ucide Anthony nu este încă rezolvată pentru a da.Cleopatra trimite un mesager să Anthony pentru a anunţa moartea lui, dar încă mai gândesc că nu a vrut să. În trădare Cleopatra nu poate fi pusă la îndoială, deoarece ştia că regina Octavian va veni în curând la Alexandria. Nu există nici o îndoială ucide Anthony, şi va fi salvat. 

Mad Anthony aruncat în jurul palatului, în căutare de regina. El a avut nici o îndoială că l-au trădat amanta. Şi apoi el a fost informat cu privire la moartea Cleopatrei. Acest lucru îl privează de un mesaj de curaj, el cade în disperare. Cu numele ei pe buzele de papură Antony pe sabia lui. 

Vestea morţii a Antoniu Cleopatra lovit, chinuit de remuşcări a căzut în disperare.Regina vrea să vadă iubitul ei mort sau viu, şi îi cere să-i dea. Roman abia mai respira: rana a fost fatală, dar viaţa a luptat în corpul său puternic. Bucuria de faptul că regina este încă în viaţă, da-i putere, el a trimis pentru ea, care doresc să mor cu ei, care a adorat. Pupici Mad Anthony ea duş, şi moare în mâinile de iubita sa. 

Dupa ingroparea Anthony, Cleopatra sa dus la palat, unde a fost înconjurat de onoruri regale. Încercarea de a negocia cu câştigătorul de Cleopatra sa încheiat cu un eşec. La Octavian, cunoscut pentru numeroasele sale aventuri amoroase, vrăjitoriile de Cleopatra nu a avut nici un efect. Auzind că Octavian vrea să o deţine ca un sclav în lanţuri în spatele carul său triumfal, regina a decis să se sinucidă. 
Moartea misterioasă a Cleopatra


 
Nu a fost nici un fel, în mod inutil ea nu ştia milă de ratat, nu a fost mila ei, şi să se.Totul pierdut trebuie să meargă cu demnitate. 

Cleopatra a fost înmormântat cu onoruri, şi alături de Anthony. Caesarion, fiul lui Cleopatra si Iulius Caesar, Gaius, a fost executat ca un pretendent probabil pentru putere. 
Cleopatra în filmul

Cleopatra este dedicat o mulţime de filme. Cel mai celebru dintre ele: 
Cleopatra (film, 1899)

- A tăcut negru-şi-alb de film, regizat de Georges Méliès 

Antoniu şi Cleopatra


Statele Unite ale Americii, 1908. Regizat de: J. Stuart Blackton, Kent Charles Distributie: Florence Lawrence, Maurice Costello (Marc Antoniu), de către aceeaşi tragedie de William Shakespeare 
Cléopâtre


Franţa, în 1910. Regizat de: Henri Andréani, Ferdinand Zecca rolurile principale: Madeleine Roch 
Cleopatra (film, 1912)

- A tăcut şi negru-alb-film, ca Helen Gardner 


Marcantonio e Cleopatra


Italia, în 1913. Regizat de: Enrico Guazzoni rolul de regina: Gianna Terribili-Gonzales şi da, în funcţie de Shakespeare. 
Cleopatra (film, 1917)

- A tăcut şi negru-alb-film, rolul lui Ted Bar 




Antoniu şi Cleopatra


Statele Unite ale Americii, 1924. Regizat de: Bryan Foy în sec. roluri: Ethel Teare 
Oh! Oh! Cleopatra


Statele Unite ale Americii, 1931. Director: Iosif Santley în sec. roluri: Dorothy Burgess 
Cleopatra (film, 1934)
- Nominalizat la Oscar, în rolul de Claudette Colbert 


La Vida intima de Marco Antonio y Cleopatra / Viaţa privată a lui Mark Antoniu şi Cleopatra


Mexic, 1947. Regizat de: Roberto Gavaldón K. Rolul: Maria Antonieta Pons Comedie. 
Antoniu şi Cleopatra (film, 1951)

- Rolul de Pauline Letsie 
Şarpele a Nilului / Şarpele a Nilului



Statele Unite ale Americii, 1953. Director: William Castle rolurile principale: Rhonda Fleming, Raymond Burr (Marcu Antoniu) 
Doua nopti cu Cleopatra (film) (1953)

- Rolul de Sophia Loren 





serie. "General Electric Theater" (1953-1962 de ani, 10 sezoane)


Sezonul 7, episodul 28 "Cezar şi Cleopatra", lansat în 1957. În rolul Reginei a Nilului: Piper Laurie. În special, textul spune actorul Ronald Reagan. 
Una pe Cesare Regina / Regina pentru Cezar



Italia-Franţa, 1962. Regizat de: Piero Pierotti, Viktor Tourjansky capitol. Rolul: Pascale Petit 
Cleopatra (film, 1963)

- Nominalizat la Oscar, în rolul de Cleopatra, Elizabeth Taylor 








Totò e Cleopatra



Italia, în 1963. Regizat de: Fernando Cerchio rolurile principale: Magali Noël, Toto (Marc'Antonio). 
Antonius und Cleopatra


Germania, în 1963. Regizat de: Rainer Wolffhardt rolurile principale: Lola Müthel pentru TV. Potrivit lui Shakespeare 
Carry pe Cleo


Marea Britanie, 1964. Director: Gerald Thomas K. Rolul: Amanda Barrie comedie. 
Antonio e Cleopatra


Italia, în 1965. Regizat de: Vittorio Cottafavi rolul de regina: Valeria Valeri de Shakespeare. 
I, Antoniu şi Cleopatra (film) (1966)

- Ca Stavros Paravas 
Antoine et Cléopâtre


Franţa, în 1967. Regizat de: Jean Prat Distributie: Judith Magre, François Chaumette (Marc Antoine). Potrivit Shakespeare. 
Crazy Nights Cleopatra (film) (1996)
- Rolul de Marcella Petrelli 
Cleopatra (film, 1999) - Leonor Varela ca


Imperiul Roman. August (film) (2003)

- Rolul de Anna Valle 
Roma (2005-2007)

- Dramă TV HBO / BBC, în rolul Cleopatrei Lindsay Marshall. 

"Cezar şi Cleopatra"

- 1945 de film încearcă Claude Rains a jucat şi Vivien Leigh, scenariul a fost scris de Gabriel Pascal pe piesa de George Bernard Shaw. Filmul a fost nominalizat pentru "Oscar", la categoria "Cel mai bun Art Direction" (Ioan Bryan) 



"Antoniu şi Cleopatra" (născut Antoniu şi Cleopatra)


- Film american din 1972, adaptarea filmului omonim din operele lui William Shakespeare. Charlton Heston - Mark Anthony Neal Hilbegarde - Cleopatra 

Asterix şi Obelix: Misiune "Cleopatra

fr. Asterix & Obelix: Mission Cléopâtre, Franţa, 2002 - Alain Chabat comedie bazata pe carti de benzi desenate de către René Goscinny de Asterix şi Obelix galei. Christian Clavier - Asterix (duplicate rolul lui Alexandru Zavyalov), Gerard Depardieu - Obelix (duplicate rolul lui Serghei Parshin) Jamel Debbuz - Numernabis (Fr. Numérobis) (duplicate rolul de Ghenadie Smirnov) 

Monica Bellucci - Cleopatra (jucat Angelica dubluri Nevolina) 

"Roma" (nascut la Roma)

- La scară largă istoric de televiziune serie de teatru, filmat în Italia, pentru canalul BBC (Marea Britanie), HBO (SUA) si RAI (Italia). Primul sezon difuzat pe HBO, de la douăzeci şi opt august - douăzecea noiembrie 2005, cu difuzare ulterioară pe BBC One de la unsprezece.2.2005-01.04.2006, şi de la cauza la saptesprezecelea martie - 28 aprilie 2006 Rai. 
al doilea sezon difuzat în SUA de la 14-25 ianuarie martie 2007. 
În Rusia, difuzat de la 20 mai 2007 cu privire la NTV, precum şi de la nouăsprezecelea iulie - saptesprezecea august 2010 pe Channel Five. Lindsey Marshall - Cleopatra 

Producator Scott Rudin ("Revolutionary Road", "ulei", "Regina", "Sleepy Hollow"), un om serios şi un puternic, de mare scară istorică a început un film despre regina egipteana Cleopatra. Şi intenţionează să ofere rolul principal Angelina Jolie - de fapt, pe baza unui proiect şi Angie a lucrat. 

La centrul de filme viitoare - carte de documentare laureat al Premiului Pulitzer, Stacy Schiff, "Viaţa de Cleopatra» (Cleopatra: A Life). Detalii ale proiectului nu au fost încă rasfatata: Ştim doar că un film este planificată pe o scară mare, şi de către Jolie (exceptând, desigur, ea a amabilitate a fost de acord să reprezinte Regina Nilului), este probabil să fie alături de stele mai multe alte de prima magnitudine. 
Jolie au deja experienţă cu material istoric: în "Alexander" (2004) Oliver Stone Jocurile Olimpice, ea a jucat regina, mama lui Alexandru Macedon. Ei bine, imaginea de Cleopatra, în următorii ani pentru a încerca pe legenda a filmului mut, Ted Bahr, Vivien Leigh, Sophia Loren, Elizabeth Taylor si Monica Bellucci.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină