Persoane interesate

sâmbătă, 18 februarie 2012

Mireille Mathieu


Mireille Mathieu sa născut la 22 iulie 1946 într-un oraş francez de provincie din Avignon, într-o familie săracă de zidar. Printre cele paisprezece fraţi şi surori, ea a fost cel mai mare.

 
În 13 ani, Mireille aruncă neiubit şcoală, unde a fost dvoechnitsey rotund, şi ajunge la fabrica. Singurul lucru pe care ei pasiune - canto. Ea cântă în cor, şi un duet cu tatăl ei, un fan pasionat de operă.

 
Calea de recunoaştere la nivel mondial pentru Mireille Mathieu a început la vârsta de 16 ani, atunci când ea, fiica cea mai mare într-o mare familie Avignon Mason, a câştigat concursul de tinere talente.

 
În 1965, municipalitatea trimite Mireille Avignon la Paris pentru a participa la emisiunea "joc de noroc." Şi norocul favorizează ... La setul de Mireille îndeplineşte îngerul păzitor - celebrul producător John Stark. A fost Stark, care a devenit managerul său permanent, Mathieu a făcut o stea de dimensiuni mondiale.

 
Succesul real a fost de aşteptare pentru cântăreaţă în 1966 - pentru şase luni, a vandut un milion de plăci, urmat de Mireille alăturat panteonul de stele franceze de prima magnitudine (!). Talent naturale imense, cultura muzicală de mare, şi voce frumoase permis cât mai curând posibil, pentru a atinge succesul fără precedent în chanson.Democraţia, se concentreze pe public cât mai larg posibil - toate acestea au tendinţa de a creativităţii Mireille.

 
În 20 de ani si-a facut debutul în prestigioasa "Olympia", cu John Stark, apoi a călătorit în lume şi a înregistrat cele mai bune hit-uri sale. Pentru această zi, cantareata a vizitat, ea scrie melodii, a lansat albumul de după album.

 
Ea nu are nici o putere dramatică a Piaf, Dalida sau şic aristocratică, ea constrânsă scenă şi cântă pe "greşit" francez, de asemenea, grassiruya. "Nouăzeci şi nouă la sută din succesul meu - este locul de muncă şi de muncă", - spune Mathieu. Şi atenţia privitorului.

 
Cantareata este mândru de faptul că timp de decenii numeroase familiariza publicul cu o cultură tradiţională cântecului francez, pentru care a fost decorat cu Ordinul de regiune, de la preşedintele ţării. Mireille Mathieu a devenit franţuzoaică cel mai faimos din lume - nu este surprinzător faptul că autorităţile s-au rugat să prezinte cu o cerere de eşantion de producţie a bustului de Marianne, care, ca un simbol al Franţei, ca de obicei, în fiecare municipiu.

 
Relaţii de prietenie cu Rusia, cantareata a inceput in anii '60, atunci când îndepărtate concerte au fost un fel de fereastră Mireille Europa pentru cetăţenii ruşi. Anii au trecut, sezoane sa schimbat, dar atitudinea faţă de om stea pentru o dată să-l auzi, nu poate fi schimbat. Şi, probabil, de ce concerte martie au avut loc la acelasi artist vândut. În acest moment capitala cantareata a adus mamei sale şi a prietenilor care au admirat cu entuziasm măreţia de zăpadă-acoperite Moscova şi zidurile Kremlinului.

 
În Mireille Mathieu este un secret mic profesional: pentru a ajunge la inimile de siruri de caractere noi, cu o zi înainte publicul la distanţă, şi să plătească tribut de oameni, oferind ospitalitate pentru ei, ea a invata, de obicei, un cântec în limba ţării în care ea se va vorbi. Concertul a fost la Moscova nu face excepţie, iar cantaretul a cântat "Moscova Nights" şi "ochi negri", care participă mii de fascinat de putere incredibila frumuseţe şi de voce, cunoscut în întreaga lume.

 
Ea nu a fost niciodată căsătorit şi nu are copii. "Este alegerea mea, sunt în nici un fel sacrificat în viaţa mea există doar două lucruri principale:.. De canto şi de familia mea - mama mea, fraţi şi surori", - a declarat astăzi, Mireille Mathieu stele. La fel ca un copil a spus odată fiicei ei un zidar simplu.

 

 

 

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină