Persoane interesate

vineri, 17 februarie 2012

Sara Montiel. Nostalgie despre trecut







Sara Montiel













I a lua mai în vârstă, mai amintesc cu drag despre filmele de copilăria mea şi de naiv yunosti.Poroyu, atinge, atinge toate siruri de caractere ascunse ale sufletului, fără subtext, şi murdărie, scene de sex şi violenţă. Sex! Am fugit de la şcoală şi viziona filmul dvs. preferat din nou, din nou ... fiecare nouă sesiune a descoperi noi imagini, impresii ... Fiecare dintre noi este secret încearcă pe soarta eroina însăşi, admirand frumusetea ei, talentul şi farmecul. Sara Montiel, un alt mod de vise devchenochih ...

Filmul "Regina Cocosului", cu actriţa spaniolă Sara Montiel a mers pe ecranele sovietice în 1962. El a fost un succes fugar. Şi, deşi un pic mai devreme, telespectatorii au văzut o actriţă fermecătoare în violete "Shopgirl" Film şi "My Ultimul tango" este "Cocosul Regina", în funcţie de spectatori sovietice, a fost numit cel mai bun film al anului.Picture Motion neîmpodobit despre dragoste, vizionarea de mai multe ori la o dată din nou bucura de joc şi de a cânta de Sarah ...


Faptul că Sarah are un viitor mare în film, în familie, nimeni nu ar putea imagina. Ea a fost născut la 10 martie 1929 (într-o altă versiune - 1928) într-un sat de lângă Madrid.Pe numele sau real Sara Montiel -

Familia, care a crescut Sarah, a fost nevoie. Şi fata a mers la şcoală într-o mănăstire, ea a cântat în corul bisericii. În pregătirea fiica lui ca o călugăriţă, părinţii lui Sarah a încurajat puternic cântând ei şi să cânte la pian. Cu toate acestea, tineri Sarita (aşa-numitele părinţii) a petrecut timpul liber, la radio, pentru a asculta melodiile de cântăreţi celebri. Trebuie să spun că memoria a sarit a fost frumos. Şi ea a ştiut pe de rost toate ariile din "Rigoletto", "La Traviata", "Il Trovatore", etc

Când Sarah a fost de 11 de ani, a devenit membru al concursului, care a avut loc la Madrid. În ciuda faptului că Sarah a fost cel mai tanar solist, juriul a acordat primul ei loc. Un pic mai târziu, sa înscris la Academia de Muzică, pe scurt a jucat în teatru, ea a cântat la radio. Fata frumoasa observat regizorii de film, atunci când ea a fost în academie. Sarah Young a oferit roluri în filme. A fost concurs de tinere talente, înainte de a fost aprobat pentru rolul din comedia "Totul a început cu o nunta." Ea a avut un nume de scena - Sara Montiel. Filme ulterioare cu publicul a fost o actrita tanara, ca prima, cu entuziasm.


Din copilarie, Maria Antonia remarcat pentru frumusetea si talentul artistic, care a văzut Don Vicente Casanova, un jurnalist influent, care a urmarit si ascultat cântând de procesiunile de Paşte în Oriuela, Alicante. Don Vicente face fata a primit competenţele de bază ale artelor spectacolului şi cântând.

Imaginea ei de mişcare numită "Te quiero para mi", dar din moment ce filmul «Empezó en Boda» ea a luat numele său de scenă Sara Montiel. O prima lucrare importantă a fost filmul "Locura de Amor", urmat de "La Mies ES Mucha», «Pequeñeces» şi «El Capitan veneno».

Cu toate acestea, în timp ce succesul în patria ei a fost de scurtă durată. Actriţa a decis să meargă în Mexic, acolo să-şi continue cariera artistică, să câştige încredere în ei înşişi. Apoi, lui Sarah fapta nu a regretat. În Mexic, ea a fost oferit un rol în noua melodrama, "nebunia de iubire." Actrita a fost în măsură să fie sincer, pasionat, capabil de dragul unui iubit-o, la toate. A jucat in mai multe filme mexicane, Sarah a recâştigat popularitatea în Spania, unde au început eliberarea înregistrări cu melodiile ei.

În Mexic, ea a jucat în 13 filme şi a început să cânte profesional. În 1954, Sarah a fost invitat la Hollywood sa filmeze filmul "Vera Cruz" cu Gary Cooper si Burt Lancaster.



Cu Gary Cooper, Sarah a fost unul dintre cele mai remarcabile romane şi de a deveni agenţi ai multe povesti amuzante. Succesul filmului a fost uimitoare. Studio "Columbia Pictures" a oferit imediat spaniolul şapte ani de contract, dar Sarah nu a vrut să se lege la o astfel de perioadă lungă de timp şi a jucat în "Serenada" (1956) pentru "Warner Bros" regizat de Anthony Mann, cu care sa căsătorit într-un an.

"Serenade", a fost acceptat cu succes de public. La sfârşitul filmului a fost nunta, Anthony Mann şi Sara Montiel. Mann a fost mai în vârstă decât soţia sa de 23 de ani, dar acest lucru nu a oprit frumoasa Sarah. În ea a văzut un prieten înţelept, ajutor, un aliat. Dar, vai, unitatea lor de familie nu este format. Cea mai mare afecţiune pentru actrita a continuat să fie un film, în cazul în care ea a fost un genial, frumos şi iubit.

Al treilea film de la Hollywood a fost imaginea de "Run de săgeată" (1957), şi apoi Sarah a plecat in vacanta in Spania. Prietenul ei, regizorul Juan de Orduña, actrita a oferit un rol major în muzical "ultimul vers" (Premiul Sindicatului, 1957). Sarah a acceptat oferta. Filmul a adus o reputaţie Sarah mare internaţional. Piesele realizate de ei în muzical, a condus topurile din ţările doua duzini. Oferte turnat in pentru fotografiere din toate părţile şi Sarah a decis să nu se întoarcă la Hollywood.



Sindicatul doilea premiu - similară spaniolă "Oscar", a primit pentru rolul său în "violete" Shopgirl film (1958). Succesul imens dobândită în muzical melodrama "Regina Cocoşul" (1962), care a jucat frumos Charita.

La întoarcerea sa în Spania, filmul "El Ultimo cuple» a devenit un succes enorm în cariera ei, care a co-a jucat în "La Violetera», «Carmen la de Ronda», «Mi Ultimo tango», «Pecado de Amor", "La Bella Lola »,« La Dama de Beirut »,« La Reina del hantecler »,« Noches de Casablanca »,« La mujer perdida »,« varietati "y" Cinco almohadas alin UNA Noche ».

Sara Montiel a obtinut un succes uimitor pe scena. Împreună cu stil interesant de a canta, cu un stil foarte special, care nu a fost, spre deosebire de oricare alta, ea a devenit la modă Bolero "Contigo aprendí» şi «Bésame mucho», care sunt răspândite peste tot în lume.
cel mai recent film ei, "Cinco almohadas alin UNA Noche », nu a avut succes de benzi anterioare - epoca filmului spaniol a început să se dezbrace şi nud. Sarah a decis să se separe de la acest tip de cinema şi total axat pe teatru. Performantele sale muzicale a demonstrat capacitatea de incredibil de a atrage un public de teatru, împreună cu modul în care a făcut filmele ei.




Nicaieri nu este menţionat faptul că partenerul ei din filmul "Serenada", a fost un cântăreţ mare Mario Lantsa.V 1943 a câştigat premiul întâi la concursul de tinere talente, organizat de cel mai mare cinema din ţară, şi a fost atribuit un contract pentru a lucra la film. Un an mai târziu a venit prima imagine, în care Maria a jucat un rol mic de un student adolescent care a cauzat mare interes de specialişti. Sarah, a fost să fie numit în onoarea de bunica sa, şi Monte - numele istoric de regiunea unde a fost născut.

Sara Montiel co-a jucat in 50 de filme, a vizitat multe ţări din întreaga lume. Ori de câte ori ea a călătorit, ea a apărut admiratori noi de talentul ei. Revenind la Madrid natal, actrita a fost întâmpinat cu aplauze. Ea a continuat să acţioneze în filme. Dar, în 1973, a jucat în filmul ultimul său, "Cinci perne pentru o noapte." În timpul acestor ani de cinema a devenit mai eliberat, s-au permis o scenă în care actorii s-au filmat goi.

În 1974, cariera lui de film sa încheiat. În ceea ce a apărut mai ales pe scena, la spectacole de televiziune, a înregistrat albume de muzică. A participat doar la filmare documentar. şi Sara Montiel se întoarce la teatru, lucru prezentator de televiziune, în continuare pentru a efectua live.


Actrita talent a fost apreciat. Sara Montiel a primit numeroase premii şi diplome. Ea a scris o carte despre viaţa lui, locul de muncă - "Viaţa este distractiv" şi "Sarah şi sex"

Actrita a fost căsătorit de două ori. Dar adevărata fericire ar putea da doar ea un jurnalist Jose Toush cu care au trait timp de aproape un sfert de secol. Sara Montiel este foarte apreciat de scriitori Ernest Hemingway, Leon Felipe, actorul Gary Cooper, Sara Montiel - autor a două cărţi de memorii, "Memoriile: de viaţă, cu placere" si "Sarah si Sex" (2000, 2002).
 

Anthony Mann (Anthony Mann), director, cu care s-au căsătorit la Hollywood. Al doilea sot - industriaşul Vicente Ramirez Olalla (Vicente Ramírez Olalla), care Sarah rugam chemarea «Chente». Ei s-au căsătorit într-o biserică, dar mariajul lor a durat abia de două luni. Omul din viata ei a devenit impresar si jurnalist Pepe Tus (Pepe Tous), pe care Sarah căsătorit după doi ani de datare, şi a adoptat doi dintre copiii săi.


Alte oameni notabile în viaţa de Sara Montiel: Ernest Hemingway, care a învăţat arta Sarah elegant de fumat trabucuri. James Dean (James Dean), cu care Sarah a fost un cine-roman, inclusiv un accident care a costat viaţa unui actor novice. Felipe León (Leon Felipe), un scriitor bine-cunoscut mexican şi poet, pentru care Sarah a devenit o muza. Cu Gary Cooper, Sarah a fost una dintre cele mai remarcabile romane. S-au întâlnit în timp ce filma "Veracruz» şi să devină părţi la un set de povestiri amuzante.
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină